Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od kwietnia do ... zimy (jesieni?) - co Wy na to?

Agduś

Recommended Posts

• Odpowiedzi 18,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Agduś

6399

• braza

3720

• wu

1845

• DPS

1552

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Plaże są i to kilka. Uczy się chodzenia, pozowania i przy okazji angielskiego. Zwiedza nieochoczo, bo a) nie chce jej się, b) leniwa jest, c) nie wdała się w rodziców, d) gorąco jest.

U nas też gorąco!!!! Porąbało kogoś, kto tą pogodą steruje???!!! Ponad 30 st. to nie jest temperatura dla ludzi!!!

A ja w tym skwarze pieliłam cały dzień i teraz wszystko mnie boli. No ale troszkę widać efekty mojej pracy w pocie czoła i nie tylko czoła. Jutro jedziemy na cmentarz siać zgorszenie, a potem do Parku Wodnego na urodziny koleżanki Małgo.

Niech już będą wakacje!

Wszelki duch...!!! Gwoździk???!!! Nie zapomniałam, kim jesteś!!! Jestem pełna podziwu dla siebie! WItam znowu w swoich skromnych progach! Rozgość się. Wolisz fotel czy sofę?

Wiecie, co u nas rośnie? Kanie rosną! Raz zjedliśmy, a dzisiaj trzeba było wywalić, bo robaczywe. I to by było na tyle - jest za gorąco i znów będzie sucho. A na Meteo obiecywali znośne 25 st.! Nie trafili - było znów 30. Błe!

Zgorszenie posiane.

Ależ proszę bardzo: przy świętej niedzieli zasuwaliśmy pieląc i sadząc na czterech grobach przeróżne roślinki, które ponoć mają tam przetrwać bez opieki (jeżeli nikt ich nie skubnie).

UPAŁ!!! Niech go cholera! Żyć się nie da!

A ja muszę okna umyć. Zaczęłam rano od zachodu, a te od wschodu mogę teraz. A mnie się nie chce! Ale rano ich nie umyję... Tylko kiedy umyć te od południa?

Ściągnęła sobie na kindla Wiedźmina i czyta. Weź pod uwagę, że ona ma przed sobą wiele książek, które my już znamy. Chociaż akurat Wiedźmina nie czytałam jeszcze.

Zazdraszczam Ci, że masz czas na czytanie i brakuje Ci książek. Ja książki mam - całą kolejkę. Tylko czasu jakoś mało.

Kiedy mogę wpaść do Ciebie, żeby poczytać?

Zapraszam na najpiękniejszą plażę, jaką zaszczyciliśmy swoją obecnością podczas pobytu w Dalmacji.

Kurczę, znów coś pozmieniali i trzeba się będzie przyzwyczajać. Mam nadzieję, że to tylko kosmetyczne zmiany.Czy mnie się wydaje, czy czcionka jest mniejsza?

W każdej chwili, o każdej porze dnia i nocy ... to odpowiedź na pytanie "kiedy??"

"Wiedźmina" czytałam i bardzo mi się podobał, ale ja lubię te klimaty. Serialem zachwycona nie byłam, według mnie ratował go tylko Żebrowski.

Skoczę do tej Dalmacji, a co mi tam, toż bliziutko ... Aaaaa, coś pozmieniali, faktycznie, nawet pytałam u siebie :)