wu 24.08.2012 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 wreszcie:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.08.2012 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2012 Co wreszcie???!!! Mnie się wcale nie spieszy! Próbowałam się zalogować jako ja i nie mogę wtedy otworzyć żadnego wewątku! O co biega???!!! Pojawia mi się dziwny znaczek w zakładce Muratora - zamiast "m" na czerwonym tle - jakieś dziwne V skrzyżowane z pierwiastkiem na niebieskim tle. O co biega? Brazie wszystko otwiera się normalnie! To niesprawiedliwe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.08.2012 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2012 no wiesz to aż nieprzyzwoite tyle się wałęsać po świecie i nic nie pokazać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.08.2012 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 Pokażę po powrocie. Przeca teraz nie mam czasu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.08.2012 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 no tak gospodyni goni do roboty:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.08.2012 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Wypraszam sobie w swoim własnym Brazowym imieniu, nikogo do roboty nie goniłam ... no, przynajmniej jawnie i oficjalnie;) Szkoda, że już pojechaliście ... Psuka się w liczeniu stada myli, za mało sztuk jej wychodzi .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.08.2012 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 ta bo nieoficjalnie tooooooooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.08.2012 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 Ty Wusia nie bądź taka domyślna :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 31.08.2012 23:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Dotarłam do domu i... ogrodu nie poznałam. Żeby tak moje piękne kwiatki rosły jak chwasty... Likwiduję warzywniak albo przynajmniej redukuje do minimum. Chrzanię taki biznes! Susza była w tym roku, mam ususzony koperek, mikre marchewki i symboliczne buraczki. A gdyby podlewać, to wyjdzie drożej niż te ze sklepu. Wywiozłam od Brazy pół Jej ogrodu i posadziłam czem prędzej obficie podlewając. A tak w ogóle to się nie mogę przyzwyczaić do faktu, że to już koniec wakacji. Najbardziej nie podoba mi się to, że o ósmej wieczorem jest już ciemno! Ja protestuję!!! Fajnie było - mówię Wam. A już u Brazy się wuluzowałam doskonale, bo nigdzie nie można się wyluzować bardziej, a siedzieliśmy Jej na głowie tyle, że wstyd się przyznać! Może wpadnę na dłużej, kiedy się już odkopię. Póki co, pranie, porządki, zakupy i w ogóle przygotowania do roku szkolnego idą pełną parą. Dzisiaj było pierwsze zebranie rodziców w naszej ulubionej kawiarence. Właściwie, to już wczoraj było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.09.2012 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2012 Wstydzić to się powinnaś tego, że tak szybko pojechaliście!! Mój ogród wygląda jeszcze gorzej niż tydzień temu, a już myślałam, że to niemożliwe ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.09.2012 16:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 No i zaczęło się!!! Szkoła to właściwie pikuś, ale tego zapisywania na zajęcia dodatkowe nie lubię. Jeżeli się tego nie poukłada jakoś sensownie, to potem przez cały rok będzie przechlapane. Pan z fortepianu niby zapisywał będzie w środę, ale już dzisiaj zapowiedział Magdzie, że te najlepsze terminy, o które wszyscy walczą, czyli stykające się z chórem albo teorią, ma zajęte. Znaczy że co? W czerwcu trzeba się było zapisać? Pierworodna zadowolona. Nauczycieli oceniała po natężeniu oklasków starszych klas podczas przedstawiania ich na apelu. Twierdzi, że jej się trafili fajni. Magdzie kolejny raz zmienił się katecheta. Może wreszcie na lepsze? Ogród czeka. Pogoda dopisuje, bo trochę popadało i można pielić, ale na razie czasu brak. A jak tam remont? I że niby czego mam się wstydzić? Przyjechałyśmy 9 lipca, Andrzej dołączył tydzień później, wyjechaliśmy 29 sierpnia. To było krótko?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.09.2012 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 Aguś no dobre ułożenie planu dnia wymaga od rodzica sporej gimnastyki zwłaszcza przy więcej niż jednym dziecku:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.09.2012 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 Remont się posuwa. Jak na jednego człowieka to tempo ma oszałamiające, zresztą sama widziałaś. Moja Młoda marudzi cały czas, że nie chce do szkoły ... Popieram Ją całkowicie, ale tyle naszego, że pomarudzimy. 9 lipca przyjechałyście, później wyjechaliście wszyscy i wpadliście na chwilę w sierpniu - i uważasz, że to długo??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 04.09.2012 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 Wusia, masz rację! Gimnastykuję się jak szalona i wciąż nie rozumiem, dlaczego od tej gimnastyki nie chudnę... Dzisiaj okazało się, że karate w Akademii jest lepsze niż w szkole. Tylko w szkole odbywa się zaraz po lekcjach, a w Akademii po południu... Braza, pewnie, że za krótko. No ale to może lepiej niż gdyby któraś z nas miała odczuwać przesyt. No ja jeszcze mogłabym w takiej sytuacji po prostu się spakować i wyjechać, ale Ty byłabyś biedna, a ja wyszłabym na nachalnego chama. Albo chamicę.Pozdrów pana Andrzeja od nas! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.09.2012 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 za to mózg rośnie więc są jakoweś pożytki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 04.09.2012 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 za to kasy ubywa... Aż boję się policzyć, ile to będzie kosztowało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 04.09.2012 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 kasy wszystkim ubywa .... .... oby nam na forum nie ubywało uśmiechu .... chociaż od czasu do czasu cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 04.09.2012 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 Wszelki duch!!! Któż to zawitał w moje skromne progi???!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 04.09.2012 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 O kasie już lepiej nie mówić. Już się zaczęło płacenie Też mam gimnastykę, choć przy jednym dziecku to pestka. Nie lubię początku roku, potem wejdzie się w rytm i jakoś idzie a początek jest taki stresogenny Agduś, czytałaś u mnie o bambusie? Podobno rozrasta się.... kiedyś ktoś pisał o sadzeniu w pojemnikach.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 04.09.2012 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 Tak, czytałam przed chwilą i wdzięczna jestem niezmiernie za ostrzeżenie. Sama bym na to nie wpadła i pewnie po powrocie z kolejnych wakacji bez maczety do domu byśmy nie weszli... Będę pamiętała o doniczkach. Kasa straszna idzie na te zajęcia. Drogie są niemożebnie, a wcale się nie upieram przy prywatnych lekcjach tenisa, pianina i jazdy konnej. Z drugiej strony, póki się da, a dzieci chcą, to głupio im odmawiać... Kto wie, co im się przyda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts