Agduś 13.12.2007 22:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 PS. Rolety dzisiaj dotarły. Wyglądają ładnie. Mam nadzieję, że równie ładnie będą wyglądały w oknach, no i że sprawne będą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.12.2007 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Z rolet się cieszę, ale zdziwko mnie chwyciło, że Ty tak trzeźwo jeszcze prawisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 13.12.2007 22:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Zakupy robiłam, musiałam na trzeźwo, bo inaczje połowę toys4boys bym wykupiła. A teraz idę świętować dalej. Pierwsza część imprezy była rodzinna bezalkoholowa z ciastem. Czas na drugą część. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.12.2007 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 No to mam prośbę na tę dorosłą część świętowania: wypijcie za jak najszybszy powrót Szanownego, bo cosik się qurde przedłuża!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 13.12.2007 22:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Wypijemy za... dobre wiatry (ponoć pomyślnych nie należy życzyć, bo to obraza). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.12.2007 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Wypijemy za... dobre wiatry (ponoć pomyślnych nie należy życzyć, bo to obraza). Coś w tym stylu!! Dzięki!!! Świętujcie, macie prawo i załużyliście na to!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 14.12.2007 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 Andrzej zasłużył! Ja, jak wiekszość ludzi, zapewne po otrzymaniu pisemka z tymi wszystkimi żądaniami policzyłabym, ile będą wymagane papierki kosztować i 1. załamałabym się, 2. płakałabym i płaciłabym lub 3. zrezygnowałabym z poś. Być może, mając dostęp do internetu nawet przeczytałabym przepisy, na które powołały się biurwy, ale pewnie nic by z tego nie wyniknęło. Od kiedy znam pewnego prawnika widzę, że sentencja ignoratio iuris nocet jest baardzo prawdziwa. Tylko że nie każdy może być prawnikiem.Jak sobie pomyślę, ilu ludzi zmuszono do wydania kupy kasy na papierki, bo coś się paniom zza biurek przywidziało albo chciały się poczuć ważniejsze, to mnie telepie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 14.12.2007 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 Zapomniałam sie pochwalić, że dzisiaj byłam jednostką pływającą z prędkością 0,89 węzła (Andrzej policzył). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.12.2007 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 Zapomniałam sie pochwalić, że dzisiaj byłam jednostką pływającą z prędkością 0,89 węzła (Andrzej policzył). Szczegóły jakoweś ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 14.12.2007 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 Jako osobnik społecznie użyteczny jeździłam na basen z przedszkolakami w ramach dyżurów (jakoś często moje wypadały). Okazało się, że BASEN łaskawie się zgodził, żeby panie przedszkoalanki i mamy dyżurujące mogły gratis pomoczyć kupry w czasie, gdy dzieci pływają. No to moczyłam przez pół godziny (dzieci 45 minut, ale, gdy wychodzą, trzeba być w gotowości bojowej do suszenia ich). Przepłynęłam w tym czasie 32 baseny czyli 800 metrów, a Andrzej przeliczył mi to na węzły.Zadowolona z wyjaśnień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.12.2007 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 W pełni zadowolona!!!! Więcej powiem: podziw mój masz ogromy, ponieważ ja utonęłabym z wyczerpania juz po 2 metrze!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.12.2007 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 Zapomniałam sie pochwalić, że dzisiaj byłam jednostką pływającą z prędkością 0,89 węzła (Andrzej policzył). 1/ Gratuluję! 2/ Niektórzy to zaqwsze farta mają w życiu, nie to, co ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.12.2007 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 Depeesiu a cóż to za mina Nie podeszłabym teraz do Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.12.2007 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 Brazunia, ja wiem, że ostatnio straszę okropnie, ale proszę o wybaczenie - mam okropne kłopoty z realizacją projektu, całość wisi na włosku i stres mnie po prostu zżera całą. Jak wydrukujemy i zwrócą nam, to dopiero odetchnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.12.2007 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 Nieee, spokojnie, przeca ja żartowałam!!!!!!!! Rozumiem Cię doskonale!! Chętnie bym Ci pomogła, ale za diabła nie wiem, jak to zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 14.12.2007 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 stres mnie po prostu zżera całą. -? Weź szybko Miśkę na kolana i słuchaj mruczenia, słuchaj, słuchaj - to lepsze niż kwiat lotosu i tafla jeziora razem wzięte. Trzymam kciuki, żeby Ci się udało jak najszybciej i najlepiej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.12.2007 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 No po prostu MUSZĘ to pokazać! http://images34.fotosik.pl/80/70e7f6d47df0a4bf.jpg http://images34.fotosik.pl/80/82b3ae4486deb7e1.jpg http://images23.fotosik.pl/126/c46cde69f83e7518.jpg http://images29.fotosik.pl/126/b03e994680c30a19.jpg http://images32.fotosik.pl/80/e5f78fc1de7aa5f2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.12.2007 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 REWELACJA!!!!!! Gratulacje, gratulacje, gratulacje!!!!! Od nas!! Karła osobiście przesyła dziewczynkom moc uścisków i całusów i jest z Nich bardzo dumna!!!! Przy okazji pyta, kiedy przyjadą do Kołobrzegu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.12.2007 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 Dziękuję, przekażę im jutro, bo już śpią. Weronika też sportowo spędziła sobotę była na turnieju badmintona i zajęła 4 miejsce. Coś ma ostatnio pecha do tego wysokiego ale niemedalowego miejsca. Jutro kolejne zawody ( ) i ma nadzieję (trochę niesportową), że któraś z tych najlepszych nie przyjdzie lub nie przyjedzie, a wtedy Weronika wskoczy na podium. Odpowiedź brzmi niezmiennie - może w wakacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.12.2007 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 To jaskreślam to "może"!!!! Lecę spać, czterokopytne szykują się na jutro!!! Dzisiaj nie pojechałyśmy, trzeba było braki w artykułach róznego rodzaju uzupełnić!!! Buziaki dla wszystkich!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts