wu 19.10.2012 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 oj chciałabym to widzieć jak wystajecie pod Ikeą od piątej rano:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 19.10.2012 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Ech, macie fajnie, że możecie pobiegać po Ikei... Też bym poszła, ale nie mam z czym. Zrujnowały mnie kursy, nawet mi na pojemnik do mydła szkoda kasy a jak idę do Ikei, to zwykle ze 200 zł zostawiam na same duperele. Nie mówiac o większych zakupach. Więc staram się tam nie chodzić A jeszcze koło Ikei otworzyli wreszczie mój ukochany Marks&Spencer!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.10.2012 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Braza, w razie czego, to autobusy i tramwaje jeżdżą po Krakowie już od paru lat. To takie duże pojazdy są. Autobusy miejskie wyglądają bardzo podobnie do PKSów, które znasz, tylko trochę inaczej są w środku urządzone. No i trzeba bilet skasować, ale to Ci pokażę, jak tego dokonać. A tramwaje to całkiem śmieszne są, bo po szynach jeżdżą jak pociągi! Pokażę Ci. Może nawet się przejedziemy tramwajem! Wusia, nie ma sprawy! Jeżeli obiecasz przyjechać w niedzielę o 5 rano, to możemy się spotkać pod IKEĄ. Nam będzie w sumie wszystko jedno, podjedziemy z dworca i spotkamy się na parkingu przed IKEĄ, pogadamy sobie, potem pojedziemy do nas. Co Ty na to? Ewa, mam tak samo, ale cel był mniej szczytny - zamiast kursów jakieś flaki do samochodu i koszt powkładania ich na właściwe miejsca. Nuuuda, a skutki opłakane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.10.2012 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2012 Autobusy, tramwaje???? Cuda panie cuda! Juzjestem w Pile... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 20.10.2012 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2012 Zabrałaś net ze sobą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.10.2012 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2012 no bo pewnie się bała że u Ciebie zabraknie:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 20.10.2012 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2012 Netu ci u nas dostatek.Jeno nie będzie nam potrzebny...... aż tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.10.2012 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2012 oooooooooooo no możesz się mylić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 20.10.2012 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2012 Że niby co? Że się będziemy nudziły w swoim wspaniałym towarzystwie i siądziemy do netu zamiast gadać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.10.2012 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2012 jak się rozpędzicie to będziecie gadać ze sobą na żywca i przez neta:rotfl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 20.10.2012 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2012 W Uroczysku za netem nie tęskniłam, mam nadzieję, że i u nas Braza nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 22.10.2012 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2012 http://www.laflora.pl/data/gfx/pictures/medium/8/8/388_2.jpg spóźnione naj......, zapomniałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 25.10.2012 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 Spóźnione "dziękuję"! O matko, co tu u nas się dzieje!!!Braza szaleje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.10.2012 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 Zaraz tam szaleje, tylko trochę rozrabiałam ...;) W salonie rozpiździaj!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 30.10.2012 22:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 No wyobrażam sobie! Wróciłaś i z zapałem rzuciłaś się do tworzenia go, by z chaosu wyłonił się nowy ład. A mnie się nie chce! Zima w jesieni mnie wyłączyła. Na pilates poszłam - i dobrze, bo mi energii trochę dodał, ale tak ogólnie - nie chce mi się. Od jutra ponoć znów jesień, ale w czwartek i piątek ma być paskudnie. Czwartek - wiadomo - trzy cmentarze do oblecenia i w tym roku wcale nie mam ochoty, bo nie będzie ładnie i przyjemnie. W piątek mam zamiar zaszyć się i trwać w nieróbstwie. Totalnym i błogim! Kominek, świeczki w tych pięknych świecznikach od Ciebie, dzieci ugotują obiad, a ja zalegnę na sofie z lapkiem i lekturą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.11.2012 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 Wypraszam sobie, rozpiździaj w salonie to nie moja sprawka jeno Pana Demolki, to potwarz jakaś i kalumnie!!!!! Nawet paluszkiem jednym nie kiwnęłam!!!! U nas zimno, pada deszcz i piździ. Nie lubię tak!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 01.11.2012 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 U nas zimno, pada deszcz i piździ. Nie lubię tak!!!!! U nas też i jeszcze dodatkowo w bonusie resztki śniegu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.11.2012 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Pogoda zrobiła mi niezły numer! Wczoraj na cmentarzach marzliśmy i mokliśmy, więc z tym większą radością planowałam dzisiejszy Dzień Lenia. Postanowiłam się zaszyć, zabunkrować i okopać. Pies załatwi się w ogrodzie - nie ma takiej opcji, żeby poszła na spacer. Raz na jakiś czas jej się nic nie stanie! Obiad powstanie z tego, co jest w domu - nie ma mowy o zakupach!A tu rano słoneczko wyszło jak na złość! Postanowiłam je zignorować. Dzień Lenia trwa! Dziecka młodsze właśnie wybierają się na pole, a ja nicnierobię jak za dobrych czasów w Uroczysku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.11.2012 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Ja nie mogę nicnierobić .... dzisiaj na ten przykład byliśmy wybierać kominek ... chyba wybraliśmy, ale dopóki nie zapłacimy wszystko jest możliwe:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.11.2012 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Wiem, że nie możesz! Musisz Uroczysko przygotować do wakacyjnego nicnierobienia!Mnie się zresztą też nie udało tak całkiem - we własnym domu ciężko bez dopingu. No ale bardzo się starałam.A dzisiaj urobiłam się w ogrodzie i zmachana jestem jak koń po westernie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts