Agduś 05.01.2013 17:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Oglądnęłam oba. I jeszcze kilka w necie.Młoda twierdzi, że tam była podczas wycieczki. Pyta się, co to jest to z końmi i gdzie to znaleźć, bo nie widziała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.01.2013 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 No kiedyś to chyba i ja się do tego Londynu wybiorę, coraz bardziej mi się tam podoba. Uściskaj Perworodną, tak szczególnie, no wiesz ... P.S. Nie rozumiem, dlaczego Gagata się tak rozchachałą ....;) Idę oglądać "RED" na nPremium, ponoć dobry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.01.2013 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Uściskałam. Siedzi z netbookiem na kolanach i gada z kimś. Podobno już spakowana.Jutro Orszak Trzech Króli w Niepołomicach... A ja liczę normalne weekendy w tym roku kalendarzowym. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 05.01.2013 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 to był Camden Market. Ale tam jest tyle zakamarków, ze ja ten tunel wypatrzyłam dopiero za drugim pobytem Kocham to miejsce.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.01.2013 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Moja Młoda też siedzi z netbookiem , to już wiesz z kim gada;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.01.2013 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Nie. Wero twierdzi, że Karli nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.01.2013 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Jednak jest. Odpowiedziała na zawołanie "Helgo!"Czyżby zmiana imienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.01.2013 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 A skąd mi to wiedzieć????? Nie nadążam !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.01.2013 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 A co ja mam powiedzieć???!!! Trzy do nadążania mam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.01.2013 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 No tak .... Schodzę na dół w trzech celach: zapalić, włączyć nagrywanie "RED" i coś zjeść - może być w innej kolejności .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 05.01.2013 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 P.S. Nie rozumiem, dlaczego Gagata się tak rozchachałą ....;) ...aaa tak jakoś....sama nie wiem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.01.2013 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 ja się pogubiłam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.01.2013 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 A ja na chwilę wypadłam, bo oglądaliśmy "Hrabiego Monte Christo". Wusia, gdzie się pogubiłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.01.2013 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 u Ciebie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.01.2013 22:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 No bo nigdy nie byłaś, okolicy nie znasz, domu też, to się pogubiłaś! Obiecuję Cię oprowadzić.A u Brazy bardziej się można pogubić! I to nie tylko z powodu większej okolicy! Tam sodomia i gomoria! Magda macha mieczem oburęcznym, a Małgo rzymskim. Obie mają być jutro damami dworu w Orszaku Trzech Króli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.01.2013 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Albo ja z historią na bakier jestem, albo damy dworu w czasach Trzech Króli mieczami nie machały .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.01.2013 22:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Ja tam nie wiem, ale moje damy dworu są feministkami i nie uwierzą, albo się nie pogodzą z brakiem mieczy u dam dworu w jakichkolwiek czasach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.01.2013 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 a czemu u Brazy aż tak pogubić się idzie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 06.01.2013 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 u nas śnieg sypie.. jeżeli będzie jakaś procesja, to będzie to bardzo zmokła procesja, bo tylko pół na minusie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.01.2013 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Ja tam nie wiem, ale moje damy dworu są feministkami i nie uwierzą, albo się nie pogodzą z brakiem mieczy u dam dworu w jakichkolwiek czasach. Ja też wolałabym mieczem pomachać niż różańcem - swoje dziewczyny!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts