Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od kwietnia do ... zimy (jesieni?) - co Wy na to?

Agduś

Recommended Posts

http://images23.fotosik.pl/37/de5afa20185262c3.jpg

Dziękujemy serdecznie za cudowne życzenia!!! Ja też tak krótko: oby cały czas spędzony w Waszym domu był jedną, wielka radością!!! Oby pod tym skrawkiem własnego nieba nigdy nie zabrakło filiżanki dobrej kawy, piękna poezji i muzyki. Oby zawsze znalazł się czas na odpoczynek, zwolnienie oddechu i nabrania dystansu do wszystkiego wkoło!!!

Wesołych Świąt dla Was wszystkich!!!

• Odpowiedzi 18,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Agduś

6399

• braza

3720

• wu

1845

• DPS

1552

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

to jeszcze nie wszystkie :wink:

Agduś

Wesołych, radosnych, pełnych ciepłej, rodzinnej atmosfery Świąt,

a w Nowym Roku zdrowia, uśmiechu i samych szczęśliwych dni.

Niech się spełnią Twoje marzenia.

http://www.ekartki.wolsztyn24.pl/kartki/21/1316.jpg

Na scyńści na zdrowie

na to Boże Narodzyni

Cobyście byli zdrowi weseli

jako w niebie janieli

Cobyście mieli pełno gości

jako na gałonzce łości

Cobyście mieli pełne łobory pełne pudła

coby wom gospodyni przy piecu nie schudła

Coby sie Wom darzyło kopiło

dyślem do stodoły łobruciło

Tak Wom Boze dej

HEJ HEJ HEJ

http://img91.imageshack.us/img91/9103/thumb5501crazyfrogxmasoef3.jpg

Agduś wszystkiego najlepszego po Świętach :D Czytam dziennik i jestem pełna podziwu dla Was :D dla Waszej pracy w domu i życiem codziennym. Życzę żebyście mieli zawsze tyle siły :D

My mieszkamy już od 24 listopada, ale w domu jest jeszcze trochę do zrobienia (pomalowanie salonu, pomalowanie sufitów, dokończenie łazienki i oświetlenie :D ) jednak w ciągu tygodnia nie robimy prawie nic :cry: . Ponieważ nie mamy siły i czasu. A doba ma tylko 24 h :evil:

Pozdrowienia dla Całej Rodziny!

Agduś, przez Ciebie poszłam wczoraj spać o 1.30 w nocy :wink: Zaczęłam dokładnie czytać Twój dziennik i wsiąkłam. Cudny jest! Wasza Rodzinka również :)

Pozdrawiam Cię serdecznie i życzę wszystkiego dobrego na "po świętach" i w Nowym, 2008 Roku :)

Zapraszam w wolnej chwili do grupy Agnieszek z urodzenia i z nadania :wink:

Aga my też mamy ten sam problem z długością doby. Dlatego, gdy przed świętami chcieliśmy zrobić nieco więcej, przedłużaliśmy dzień do 2 - 3 w nocy. A teraz programowo się byczymy. Dopuszczamy jedynie malutkie ulepszenia, które nie zabierają zbyt wiele czasu.

Też mamy jeszcze mnóstwo pracy, a przecież już niedługo minie rok od wprowadzenia się do domu!

Pozdrawiamy Was wszyscy!

Amonite :oops: przykro mi, że nie wyspałaś się przez mój dziennik, ale przyjemnie, że Ci się podobał. Zaraz zaglądnę do grupy Agnieszek.

Pozdrawiam Cię i życzę nawzajem wspaniałego roku!

Basiab Witam Cię również poświątecznie leniwie. Oczywiście będę do Ciebie wpadała poczytać, co słychać i casem coś napisać.

Pozdrawiam Cię!

A tak w ogóle, to nawet nie wiecie, jak ja lubię z Wami wszystkimi sobie popisać! I oby tak dalej w nowym roku!

Agduś ja właśnie studiuję lekturę twojego dziennika, jestem na 3 stronce, wiec jeszcze trochę i bedę na bieżąco :lol:

Pod koniec pójdzie szybciej, bo teraz to właściwie fotostory z komentarzami się z niego zrobiło. W godniejszych opisania wydarzeniach brały udział osoby trzecie ubarwiające niezmiernie nasze budowanie. A teraz sami sobie to i owo dłubiemy, nie wykazując się już taką inwencją i pomysłowością. Ostatnio tylko dostaliśmy dwie zbyt wąskie rolety, ale ich wykonawca już się zobowiązał do wysłania właściwych, więc igrzysk nie będzie. A pozostałe rolety bardzo nam się podobają. A Wam?

A nie napisałam? :o

Boszszsz..., jaka ja nietomna jestem... :x

Oczywiście, że mi się podobają, ja to nawet takie chciałam mieć, ale jeszcze, niestety, daleko do tego. Wasze - piękne! :D