braza 21.12.2007 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 http://images23.fotosik.pl/37/de5afa20185262c3.jpg Dziękujemy serdecznie za cudowne życzenia!!! Ja też tak krótko: oby cały czas spędzony w Waszym domu był jedną, wielka radością!!! Oby pod tym skrawkiem własnego nieba nigdy nie zabrakło filiżanki dobrej kawy, piękna poezji i muzyki. Oby zawsze znalazł się czas na odpoczynek, zwolnienie oddechu i nabrania dystansu do wszystkiego wkoło!!! Wesołych Świąt dla Was wszystkich!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 21.12.2007 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 http://kartki.onet.pl/_i/d/bombki_d.jpgSpokojnych i rodzinnych Świąt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 21.12.2007 22:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 Dziękuję za wszystkie wspaniałe życzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 21.12.2007 23:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 to jeszcze nie wszystkie Agduś Wesołych, radosnych, pełnych ciepłej, rodzinnej atmosfery Świąt, a w Nowym Roku zdrowia, uśmiechu i samych szczęśliwych dni. Niech się spełnią Twoje marzenia. http://www.ekartki.wolsztyn24.pl/kartki/21/1316.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.12.2007 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 Na scyńści na zdrowiena to Boże NarodzyniCobyście byli zdrowi weselijako w niebie janieliCobyście mieli pełno gościjako na gałonzce łościCobyście mieli pełne łobory pełne pudłacoby wom gospodyni przy piecu nie schudłaCoby sie Wom darzyło kopiłodyślem do stodoły łobruciłoTak Wom Boze dejHEJ HEJ HEJ http://img91.imageshack.us/img91/9103/thumb5501crazyfrogxmasoef3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 22.12.2007 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 AgaGwiazdki najjaśniejszej, choinki najpiękniejszej, prezentów wymarzonych, Świąt mile spędzonych, karnawalu szalonego, roku bardzo udanego życzyMonika z rodzinką http://kartki.onet.pl/_i/d/mikolaje_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 26.12.2007 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2007 Dziękuję za życzenia. Te dotyczące świąt już się spełniają! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.12.2007 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2007 Dziękuję za życzenia. Te dotyczące świąt już się spełniają! Te pozostałe też się spełnią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 26.12.2007 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2007 Agduś wszystkiego najlepszego po Świętach Czytam dziennik i jestem pełna podziwu dla Was dla Waszej pracy w domu i życiem codziennym. Życzę żebyście mieli zawsze tyle siły My mieszkamy już od 24 listopada, ale w domu jest jeszcze trochę do zrobienia (pomalowanie salonu, pomalowanie sufitów, dokończenie łazienki i oświetlenie ) jednak w ciągu tygodnia nie robimy prawie nic . Ponieważ nie mamy siły i czasu. A doba ma tylko 24 h Pozdrowienia dla Całej Rodziny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 27.12.2007 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 Agduś, przez Ciebie poszłam wczoraj spać o 1.30 w nocy Zaczęłam dokładnie czytać Twój dziennik i wsiąkłam. Cudny jest! Wasza Rodzinka również Pozdrawiam Cię serdecznie i życzę wszystkiego dobrego na "po świętach" i w Nowym, 2008 Roku Zapraszam w wolnej chwili do grupy Agnieszek z urodzenia i z nadania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiab 27.12.2007 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 Agduś witam po świętach, mam nadzieję że były udane. Liczę na twoje wsparcie i kolejne cenne rady. Ja równiez postaram sie do ciebie zaglądać. Pozdrawiam cieplutko Basia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.12.2007 15:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 Aga my też mamy ten sam problem z długością doby. Dlatego, gdy przed świętami chcieliśmy zrobić nieco więcej, przedłużaliśmy dzień do 2 - 3 w nocy. A teraz programowo się byczymy. Dopuszczamy jedynie malutkie ulepszenia, które nie zabierają zbyt wiele czasu. Też mamy jeszcze mnóstwo pracy, a przecież już niedługo minie rok od wprowadzenia się do domu! Pozdrawiamy Was wszyscy! Amonite przykro mi, że nie wyspałaś się przez mój dziennik, ale przyjemnie, że Ci się podobał. Zaraz zaglądnę do grupy Agnieszek. Pozdrawiam Cię i życzę nawzajem wspaniałego roku! Basiab Witam Cię również poświątecznie leniwie. Oczywiście będę do Ciebie wpadała poczytać, co słychać i casem coś napisać. Pozdrawiam Cię! A tak w ogóle, to nawet nie wiecie, jak ja lubię z Wami wszystkimi sobie popisać! I oby tak dalej w nowym roku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiab 27.12.2007 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 Agduś ja właśnie studiuję lekturę twojego dziennika, jestem na 3 stronce, wiec jeszcze trochę i bedę na bierząco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.12.2007 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 Wiemy, że nas lubisz, wiemy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.12.2007 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 Agduś ja właśnie studiuję lekturę twojego dziennika, jestem na 3 stronce, wiec jeszcze trochę i bedę na bieżąco Pod koniec pójdzie szybciej, bo teraz to właściwie fotostory z komentarzami się z niego zrobiło. W godniejszych opisania wydarzeniach brały udział osoby trzecie ubarwiające niezmiernie nasze budowanie. A teraz sami sobie to i owo dłubiemy, nie wykazując się już taką inwencją i pomysłowością. Ostatnio tylko dostaliśmy dwie zbyt wąskie rolety, ale ich wykonawca już się zobowiązał do wysłania właściwych, więc igrzysk nie będzie. A pozostałe rolety bardzo nam się podobają. A Wam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.12.2007 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 Wiemy, że nas lubisz, wiemy... To widać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.12.2007 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 To się nie ukryje. Bo my Ciebie też lubimy, nawet bardzo, no to wiemy, o co chodzi, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.12.2007 11:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2007 No! Intuicja i te sprawy... A jak Wam się widzą rolety? (tak przy okazji zapytam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.12.2007 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2007 A nie napisałam? Boszszsz..., jaka ja nietomna jestem... Oczywiście, że mi się podobają, ja to nawet takie chciałam mieć, ale jeszcze, niestety, daleko do tego. Wasze - piękne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.12.2007 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2007 Przed północą, a ja spać nie mogę; chore jakieś!! Jak to dobrze, że mam miejsce, do którego można zajrzeć! Fajne rolety Podobają mi się ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts