EZS 06.01.2013 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Agduś, ta klatka jest sliczna, ale te ledy to chyba inwencja własna i tylko swiateczna? czarny kot na czarnym tle - gdyby nie oczy, to bym nie zobaczyła A na choinkę nie włażą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.01.2013 15:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Światełka na klatce są, oczywiście, tylko świąteczne. W komplecie były świeczki tee light pomiędzy wronami na prętach. Starsze koty choinką się średnio interesują. Owszem, wodę spod niej wypijają, bo chyba lepsza niż ta w miseczce, czasem trącą łapką coś z najniższej gałązki. Rudy w zeszłym roku choinkę zaatakował radykalnie i skutecznie, bo ją przewrócił. Chyba sam się przestraszył, bo nie powtórzył wyczynu. W tym roku zgarnia od czasu do czasu coś z dolnej gałązki, ale to przewidzieliśmy i tam wiszą rzeczy nietłukące się. Carmen trudno sfotografować, bo najczęściej widać tylko oczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 06.01.2013 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Na murku to Carmen? SUPER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.01.2013 16:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Carmen. Jest cała czarna i kudłata nad miarę dachowca, bo jej babcia chyba się z persem kiedyś spotkała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.01.2013 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 moja kudłata tylko nie jest;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.01.2013 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 czarna kota jest przepiękna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.01.2013 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Powiem jej, ale ona chyba i tak już wie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.01.2013 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Wie na pewno, widziałam to w jej w oczach!!! Małgo z tym mieczem wymiata!! I jak miło znowu popatrzeć na ten salon .... dobrze mi się kojarzy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.01.2013 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Cieszę się, że masz dobre skojarzenia. Pakuj d... w troki i przyjeżdżaj w ferie! Musisz nową szafkę zobaczyć. Młoda w Londynie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 07.01.2013 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Cieszę się, że masz dobre skojarzenia. Pakuj d... w troki i przyjeżdżaj w ferie! Musisz nową szafkę zobaczyć. Młoda w Londynie.młode wyjeżdzają, stare się nudzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.01.2013 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 W czasie Brazowych ferii nasze młodsze młode będą w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 07.01.2013 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 łeee, to po co ma Braza przyjeżdzać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.01.2013 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 D...ę to i bym zapakowała, głowa o ręce jednak musiałyby zostać tutaj, dyżurnych nie ma! Na Młodszych ferie podjedźcie, Wam chyba łatwiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 08.01.2013 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 łeee, to po co ma Braza przyjeżdzać? Jak to, po co? Dziecka do szkoły odprowadzi, przyprowadzi... Braza, my też nie mamy dyżurnych, a zwierzątek duuużo. O ile jeszcze mniejsze można zostawić nawet na trzy - cztery dni, zaopatrzywszy obficie w jedzenie i wodę, o tyle koty wytrzymają dwa - trzy dni i dom zdemolują, a psica to już lepiej nie mówić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.01.2013 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Noooo wiem, znam to z autopsji. Odprowadzanie dziecek do szkoły ... nie bardzo, za wcześnie, wiesz że lubię posmędzić się w szlafroku długo i namiętnie, ale przyprowadzanie - okey, mogę to robić nawet codziennie;) Przy następnej wizycie możesz to wpisać w mój harmonogram dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 08.01.2013 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 No oby tylko nie były już dorosłe, kiedy złożysz nam kolejną wizytę!!! DObra, odprowadzanie Ci daruję, a w przyprowadzanie to, jak zapewne pamiętasz, wrobiłyśmy radośnie Karlę, bo same szlajałyśmy się po Krakowie. Młoda zadowolona z Londynu. W Londynie też zadowoleni, bo im powiedziała, że bardziej jej się tam podoba niż w Nju Jorku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.01.2013 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 No to nieźle połechtała naszych wyspiarzy, dobze to o Niej świadczy, w końcu UK to prawie Europa;) ..... tiaaaa, zapomniałam o tym wrobieniu córci .... Ale szło Jej świetnie, to nie będziemy tego psuć!!! I spokojnie, nie zdążą dorosnąć ..... chyba ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.01.2013 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Tego "chyba" staram się nie przyjmować do wiadomości. Dzisiaj Młoda przeszła sie spacerkiem po Londynie. 12 kilometrów zaliczyła, bo miała za mało czasu między castingami na powrót do mieszkania, a za dużo na to, żeby podjechać tam i czekać. Kiedy powiedziała o tym spacerze w agencji, ktoś ze zdumieniem podsumował "chyba zwariowałaś!". Jako że przyznał się do bycia na diecie, to mu odparowała, że dzięki temu ona nie musi żadnej stosować. A na castingu kobieta zapytała ją, czy jest tu z mamą. "Nie, jestem sama." "A bo ty z Polski jesteś, to musisz być strong". "No to co ona sobie wyobraża? Że ja miny pod niemieckie czołgi podkładam?" - rzekło mi dziecię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.01.2013 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 znaczy dobrą opinię mamy;) a i Młoda ma większe szanse bo jak strong to nie będzie się mazgaić że ciężko;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.01.2013 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Młoda widzę w formie i tak trzymać!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts