Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od kwietnia do ... zimy (jesieni?) - co Wy na to?

Agduś

Recommended Posts

No! Dzisiaj miała sesję na dachu. Jutro w jakimś hotelu ma mieć kolejną. Znacznie wiecej się dzieje niż w Njujorku.

A u nas wciąż biało, chociaż dzisiaj rano ciapało coś, co w większej części składało się z deszczu, a w mniejszej ze śniegu. Oby w górach nie ciapało, bo śnieg ze stoków spłynie (ten sztuczny).

• Odpowiedzi 18,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Agduś

6399

• braza

3720

• wu

1845

• DPS

1552

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wiesz, w pewnym sensie ona JEST strong. 12 km się nie dziwię, bo tam można iść i iść i ciągle jest coś do oglądania. Ale z drugiej strony - zależy gdzie się chodzi. W centrum jest bezpiecznie, wszedzie kamery. Poza ścisłym centrum - nie. A ona jest reprezentacyjna... Agduś, może jednak przytemperuj latorośl. To olbrzymia metropolia, tygiel pełen różnych ludzi. Z całego świata. I może nie dlatego się dziwili, że 12 km, ale że tak nieświadoma?

Nie, to podobno w centrum wszystko. Ona chyba ostrożna jest, bo wiem, że się dopytywała, gdzie może chodzić,a gdzie lepiej nie.

Wusia, ja tych zdjęć na razie też nie widzę. I długo nie zobaczę, bo to nie tak, że zrobią i wrzucą w kompa i już jest. Pewnie jednak niektóre pokażą się, to podlinkuję Ci.

Latorośl Agdusiów ma dość silny instynkt samozachowawczy .... ale niech uważa na siebie, bo z Nia pogadam osobiście!!!!!!

Moja Młoda twierdzi, że za diabła nie chciałaby paradować o tej porze w letniej sukience ..... Nieczęsto mi się to zdarza, ale tym razem zgadzam się z Nią całkowicie;)

OK, w dzień w porządku. Ale po 18-19, jak zamkną sklepy, to raczej z kimś.

Moja koleżanka lat 26 jak miała wracać z imprezy o 21 to dała się namówić na spacer tylko dlatego, że we dwie. A to było w ścisłym centrum, szłyśmy do akademika przy Oxford str. Ona dłużej tam mieszkała, niż ja i więcej wiedziała.

Może krasnoludki jadają przy kompie?

Ewa, przekazałam Młodej. Ona nie z tych, co to się szlajają wieczorem. Wraca z "pracy", robi sobie coś do jedzenia i włącza komputer. Klepie ze znajomymi, nawet nie ma czasu z nami pogadać. Wyłącza czołem, kiedy pada na klawiaturę i zasypia. Tak to już jest, kiedy się traci kontrolę nad dzieckiem...

No tego akurat jestem pewna. Wprawdzie lubi obcasy, ale te ekstremalne są tylko służbowe albo dla wygłupu. No i wiem, jakie buty zabrała.

Na mnie też działa odstarszająco - w życiu się na takich nie nauczę chodzić, bo mi się nawet nie chce, że już o potrzebie nie wspomnę.