wu 14.01.2013 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 no tak żeby Wam na kolejne kilka lat wystarczyło;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 14.01.2013 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 No! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.01.2013 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Żebyś wiedziała, sama zamarłam, gdy w pewnym momencie zobaczyłam stan konta (agonalny) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 14.01.2013 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 No, ja też bym zeszła! Poszalałaś! No ale mieszkanko masz pierwsza klasa! Łazienki chyba zostały? Co? A mieszkania drugiego nie masz na zbyciu? Wczoraj postanowiliśmy się odchamić. Jako że bilety do teatru rezerwuje się w Krakowie z duuuużym wyprzedzeniem (na jedną sztukę, którą bym chciała zobaczyć, pierwszy wolny bilet jest na końcówkę czerwca, a na inne to tak miesiąc trzeba czekać), nie wierzyłam, że do teatru trafimy, więc przynajmniej dobry film w małym studyjnym kinie wybraliśmy. Film był świetny, kino baaardzo studyjne, a po filmie akurat kasa teatru była już otwarta. No to my z głpia frant z pytaniem o bilety. I co? Akurat jak raz jakaś pani dzwoniła, że chce dwa zwrócić. No tośmy sobie usiedli w kawiarni obok sali teatralnej (w podziemiach wieży ratuszowej) i czekamy przy kawie oraz grzanym miodzie (jak dobrze, że nie jestem kierowcą!). Pani przyszła, bilety nabylim i poszlim oglądać Wielką Orkiestrę na Rynku. Zmarliśmy okropnie, ale już był czas do teatru. Baaaardzo nam się podobało!Jutro jedziemy do Krakowa w celach przyziemnych, ale potem znów do kina! Jak szaleć, to szaleć. Obyśmy się nie obudzili jak Braza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.01.2013 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 No właśnie, proponuję jakiś budzik, przypominacz, czy co tak sobie ustawić ... tak na wsi słuczaj;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.01.2013 22:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Budzik ustawiony - jutro ostatni dzień wolności, pojutrze przyjeżdża mama Andrzeja, popojutrze jedziemy po dzieci i z dziećmi na narty, popopojutrze zaklepałam sobie miejsce na warsztatach jogi, i jeżeli przeżyję i się odplączę, to w niedzielę już z dzieckami pojedziemy... do kina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.01.2013 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Jakbyś się nie odplątała to ewentualnie możemy przeciąć ... tylko czy zaryzykujesz ...???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.01.2013 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 A czy ja jestem węzeł gordyjski a Ty Aleksander masz na imię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.01.2013 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Młoda w piątek ma wyskoczyć do Paryża na chwilę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.01.2013 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 nieźle się Młodej powodzi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 16.01.2013 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 jak to fajnie brzmi ale wbrew pozorom masa londyńczyków tak robi. Przejazd nie pamiętam ile, ale nie za długo, kilka godzina na zakupy i wio do domu, bilety na pociąg są rodzinne, dziecko zwykle nic nie płaci a dorośli w obie strony to też mają zniżki. Ano, a od nas wszędzie daleko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.01.2013 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Dla nas to fajnie brzmi, ale zdawałam sobie sprawę z tego, co napisałaś, Ewa. My wciąż w zaścianku żyjemy. Łatwiej za granicę wyjechać, niż kiedy ja byłam w wieku Młodej, nieporównywalnie łatwiej (ja potrzebowałam zaproszenia i wizy), ale jednak nie tak łatwo, jak innym. Z powodów finansowych, ale nie tylko. Widzę, że wprawdzie wielu ludzi z mojego pokolenia jeździ, ale wielu nie ma odwagi, ochoty, możliwości. Im młodsi, tym mniej zakompleksieni, odważniejsi, bardziej otwarci. Dla nich wyjazd za granicę nie różni się wiele od wyjazdu w inne miejsce w Polsce.A Młoda, oczywiście, do pracy jedzie. Dzisiaj skończyła 16 lat i dzisiaj na castingu została wybrana do jutrzejszego pokazu. Niewielki, ale ważny, bo jej pierwszy. Trzymcie kciuki jutro po południu, żeby jej dobrze poszło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 17.01.2013 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 17.01.2013 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Nie pomogło, bo odwołali. Zamiast pokazu miała pięć castingów, a jutro do Paryża jedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 18.01.2013 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Cholewka za slabo trzymalam?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.01.2013 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Najwyraźniej. Ja też się nie spisałam jako trzymaczka kciuków. Młode z obozu wróciły. Szczęśliwe, zadowolone, stęsknione, Małgo zdała na pomarańczowy pas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 18.01.2013 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 OOO, gratulacje dla Małgo. A wero - cóż, jak pod górkę to kiedyś będzie z górki. To lepiej, niż ciągle równo i równo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.01.2013 22:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Równo, równo to nie w jej guście. Zanudziłaby się. Fajnie było dzisiaj na nartach, bo pierwszy raz od dawna po prawdziwym śniegu jeździliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.01.2013 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 No proszę, tylko Was na chwilę zostawić same, to od razu dzieci za granice wyślecie .... Gratulacje dla Małgo, buziaki dla Madzi, a jak znam Wero to się za bardzo nie przejęła ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.01.2013 18:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Jakie dzieci za granicę? Jedno dziecko tylko, reszta została w granicach.... normy.Aaaaale fajnie było na jodze! Nawet nie miałam problemów z powrotem do domu! Jeno teraz leń mnie dopadł ogromny, więc zaległam na worku i nicnierobię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts