EZS 24.01.2013 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Ja też nie w temacie, ale jak najlepsza to dobrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.01.2013 22:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Ja chyba powinnam być bardziej w temacie, ale jakoś... nigdy mnie to nie interesowało. Teraz zakładam, że ta wiedza sama do mnie przyjdzie. Mamy dylemat - co jutro robić? ICM zapowiada -25 st do południa i -20 po południu. No to na narty średnio, bo nasze małe chudziny marzną, a właściwie marzną im końcówki kończyn. Mnie też, ale ja się przyzwyczaiłam do tego i najbardziej lubię moment, kiedy tracę w nich czucie, bo wtedy przestają boleć i można jeździć do upadłego w największy mróz. A młode się jakoś nie przyzwyczajają. W ogóle to pokolenie to mięczaki - ja jeździłam po 8 godzin (po odmrożeniu palców, kiedy już nie bolały), a one po trzech wołają o przerwę! Ale ad rem - Pogodynka zapowiada zaledwie -10, czyli na narty się nadaje. A może lodowisko (poprzednie się nie udało, bo obiekt nie dostał zezwolenia, o czym nikt na stronie internetowej nie napisał)? Albo basen? Albo karate? Ale to ostatnie to tylko godzinka... Najgorsze, ze dzieci same nie wiedzą. Znaczy one chcą do Białki - narty i basen termalny, ale ta Białka strasznie daleko, a poza tym jedno chyrla i na gardło narzeka, więc basen termalny na zewnątrz budynku z opcją tarzania się w śniegu dla ochłody chyba nie jest najlepszym pomysłem.Co by tu...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 25.01.2013 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Jak na gardło narzeka, to lepiej gdzieś w cieple zostać. Bo ferie się kończą i nie ma sensu chorować. Choć z punktu widzenia dzieci to chyba odwrotnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 25.01.2013 11:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Z punktu widzenia dzieci zdecydowanie odwrotnie!Osiołkowi w żłoby dano...Nie ma takiego mrozu, jakim straszył ICM, ale sypie śnieg. Dzieci wybrały łyżwy. Wiem, że bolące gardło powinno zostać w domu, ale... Ja nigdy specjalnie rozsądkiem nie grzeszyłam, więc pozwoliłam. Może później będziemy żałowały obie. A może nie. Oby. Za to na popołudniowy basen już nie pozwolę - taka rozsądna będę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.01.2013 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Właśnie mąż przejechał przez Białkę, Bukowinę i już jest w Zakopcu... tłok i ludzi jakby wściku dostali... Też nie lubię jak tak tłoczno jest na stokach. ojjj nieee. Trzeba się wyleczyć.. znaczy szyjny kręgosłup... i o nartach pomyśleć.. Jak mi sie by chciało gdzieś skoczyć.. jak baaardzoooo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.01.2013 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 A miałam tylko napisać, ze ja też nie w temacie.. cały czas myślałam, że młoda na wycieczkę pojechała.. zwiedzać... Oświecisz mnie????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 25.01.2013 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Oświeciłam. No właśnie - ten tłok... Do najbardziej obleganego wyciągu stało się 15 minut w kolejce! Nie opłaca się zupełnie przy karnetach czasowych, bo nawet 4 razy na godzinę się nie zjedzie. No cóż... pozostaje tylko marzyć o czasach, kiedy nie będziemy uzależnieni od terminów ferii szkolnych. A swoją drogą, to pusty śmiech mnie ogarnia, kiedy czytam o planach organizacji olimpiady zimowej w Zakopcu. JAK ich zdaniem tam ktokolwiek dojedzie zakopianką??? NO JAK???W tym kraju nie może być dobrze, skoro wciąż na górze są ludzie, którzy w dół nie patrzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.01.2013 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 My z południa co dwa tygodnie mkniemy Zakopianką.. czasami jest nieźle.. ale jak jest zmiana turnusów to krew zalewa.. i te korki w sumie dwóch kierunkach w kilku miejscach.. nie w jednym.. bo zaczynają się przed Krakowem, gdzie ludzie jadą do Krak pracować to rano, i po południu jak wracają i te zwężenia.. Masakra... 180km powinniśmy w dwie godz machnąć.. jeździmy zwykle 2,5 do 3 godzin.. Czasami wracaliśmy i 5 i 7 godzin .. np po skokach.. masakra... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.01.2013 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Oświeciłaś.. co nie co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 25.01.2013 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Doświetliłam. No właśnie, a jakie korki będą, kiedy kibice zechcą jechać na zawody? Zawodnicy to już wyłącznie helikopterami, bo nie wyobrażam sobie, żeby jechali z lotniska w Krakowie 4 godziny do Zakopca. W dodatku niektóre dyscypliny mają być w Krakowie, Katowicach, Myślenicach i na Słowacji. Jaja!Rzadko jeździmy zakopianką, raczej wybieramy boczne drogi. Zresztą do Zakopanego też nie wybieramy się zbyt często. Wczoraj wracaliśmy w miarę sprawnie od Nowego Targu do Myślenic, ale jednak sznurek się ciągnął i wystarczyła upierdliwa ciężarówka na podjeździe, żeby zaczynało się ślimaczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.01.2013 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Za to mąż mi przywiózł świeżuteńkie oscypki i korbacze.. Mniiiaaaammmmm Też ta droga mnie muli, zwłaszcza, że od siebie wyjeżdżamy około 5-5.30... a wracamy wieczorem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 25.01.2013 22:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Podziwiam, że się Wam chce tak na jeden dzień jechać!Też mamy korbaczyki, oscypki - przepraszam - serki, bundz, bryndzę - same dobrości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.01.2013 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Moja Młoda zdrowa - wiem to na pewno, skoro cały dzień przegadała z Twoją Młoda na skyp'ie i czacie!!!! Tyle godzin za jednym zamachem to ja nawet w najlepszych czasach na forumie nie przesiedziałam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.01.2013 17:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 To już wiem, dlaczego nie raczyła z nami pogadać. Cały dzień nam pięknie sypało, tylko co z tego, skoro się ociepla i wszystko stopnieje? buuu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.01.2013 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Aguś no tak pięknie że chyba się utopimy jak to wszystko stopnieje:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 28.01.2013 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 a niech się ociepla, wam się ferie skończyły, ja mam jeszcze 2 tygodnie. Mnie na sniegu nie zależy, i tak jadę do Katowic a młoda jak samam z tatusiem zostanie, to będzie mieć ferie komputerowe, mogę się zalożyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.01.2013 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Ewa to będziesz niedaleko mnie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 28.01.2013 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 No, i Arniki i Malki. Może zlot w centrum KAtowic zrobimy? Mini spotkanie forumowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 28.01.2013 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 i mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.01.2013 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 jakby tak wymieniać to jeszcze Maryś i Efi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts