EZS 14.02.2013 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Maja za imbecyli. Czyli wychodzą z załozenia, że zrozumieć musi każdy, nawet imbecyl, zresztą ci mądrzejśi już prawie nie oglądają tv, więc co się nimi przejmować. Choć akurat Ranczo im wyszło in plus, ale to wyjątek od reguły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 14.02.2013 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Ranczo tak , ale to chlubny wyjątek.Natomiast ostatnio moda na koszmarne "historie z życia wzięte". Jeszcze jakiś czas temu włączałam czasem telewizor w kuchni podczas gotowania czy rozładowywania zmywarki On gadał, ja nie patrzyłam - takie jakby radio. No i zauważyłam coś strasznego - serial dla imbecyli. Najpierw krótka scenka, potem "aktor" (naturszczyk, coby było taniej) opowiada o tym, co przed chwilą się działo i swoich emocjach, których nie umiał pokazać w tej scence. Przy okazji wyjaśnia mniej inteligentnym, co miał na myśli mówiąc dane słowa do innej postaci. Kolejna scenka, znów monolog. Często scenki są zapowiadane lub komentowane przez narratora, który objaśnia widzom nieinteligentnym, co właściwie widzą i co powinni myśleć. No i właśnie taki jest też ten nowy serial, w którym Małgo miała grać. Co nie zmienia faktu, że pozwoliłabym jej zagrać - w końcu to fajna przygoda dla niej, a oglądać wcale by nie musiała.Swoją drogą, kto do cholery jasnej to wymyślił???!!!PS Teraz włączam radio. Trójkę. Trzyma poziom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 14.02.2013 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 co ty opowiadasz? chyba zajrzę do tv żeby zobaczyć, czego nie ogladam... Trójka to faktycznie jedna z 3 stacji, które słucham... poza nią radio clasic i w samochodzie złote przeboje, bo mają głównie muzykę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 14.02.2013 23:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Trójka, RMF Classic i Radio Kraków. Czasem Puls w samochodzie, póki nie gadają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 15.02.2013 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Antyradio, eska rock a potem Trójka zwłaszcza w piątek wieczorem i tam gdzie nie odbierają 2 wcześniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.02.2013 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Byle nie zwykły RMF, bo zupełnie w mój gust nie trafiają. Młoda dzisiaj miała pierwszy pokaz. Chyba jej się podobało, bo aż zadzwoniła się pochwalić, że dobrzej jej poszło. A potem poleciała na castingi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 15.02.2013 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 a gdzie ona jest teraz? Znaczy gdzie ten pokaz był? To taki dorosły czy moda młodzieżowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.02.2013 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Dorosły całkiem. W Londynie. Dzisiaj pierwszy dzień londyńskiego faszynłiku. Zadowolona i dumna z siebie ogromnie! Zdjęcia widziałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 15.02.2013 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 O!!! przeslij jakieś na PW, jakby co to dam ci maila, ciekawa jestem okrutnie. Ja podziwiam Wero i ciebie, że na to poszłas, chyba bym nie dała rady... ja.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.02.2013 22:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Chyba byś dała radę. Nie powiem, że tę decyzję podjęliśmy ot tak - bez problemów. Wiedziałam, że musimy się zgodzić, bo to jedyna mądra decyzja, ale z drugiej strony był to dla mnie kompletny abstrakt. No bo jak to tak? Przecież ja dopiero co wysyłając ją do Krakowa udzielałam dokładnych instrukcji, gdzie ma wysiąść, w co się przesiąść... a tu nagle NY! W ogóle nie do wyobrażenia, bo skąd ja mam wiedzieć, że ten cały NY naprawdę istnieje? No w filmach jest, ale czy tak naprawdę też? I jak to tak, że ja nie będę w każdej chwili dnia wiedziała, gdzie jest moje dziecko? No i w ogóle, kto pozwala dziecku samemu tak daleko jechać? A jeżeli ni, to co? Co w zamian za poznawanie świata i ludzi? Co zamiast wykorzystania takiej szansy? LO, dodatkowe zajęcia, czasem kino albo teatr...A gdyby jutro ktoś zadzwonił i zaproponował Twojej córce stypendium gdzieś za granicą, bardzo atrakcyjne pod każdym względem. Tylko musi jechać już teraz, sama. To co? Zabroniłabyś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 15.02.2013 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 kurcze, chyba nie... chyba bym nie zabroniła... ale nie wiem, jak bym to zniosła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.02.2013 23:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 No właśnie. Ja też się zastanawiałam, jak to zniosę. A potem doszłam do wniosku, że jeżeli to jest jedyny problem, to nie mogę zabronić dlatego, że ja się będę denerwowała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.02.2013 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 No właśnie .... mnie ten dylemat pewnie ominie (na szczęście) bo też miałam niezłą gulę w gardle! Gratulacje dla Wero!!! Mam te od tej Ellen a z wybiegu są??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 17.02.2013 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 Mówisz - masz. Poszły. Kciuki dla Magdy poproszę, bo jutro w powiatowych zawodach pływackich startuje. W gminie była druga. U nas wiosna się wycofała na z góry upatrzone pozycje i lekki mrozik wrócił. Nic to - do wakacji i tak daleko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.02.2013 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 Kciuki będą!!! Poradzi sobie, kto jak kto, ale Madzia na pewno!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.02.2013 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 Spójrz jakie mają kocie cuda!!!! Wpisz Marilyn Robertson to wyświetlą się wszystkie,musiałam dać odnośnik do konkretnej reprodukcji ale jest tego więcej!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 17.02.2013 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 No Cudne cuda! Jaspera mam na skrzynce na klucze w wiatrołapie. Dzisiaj Dzień Kota. Nasze dostały pierś z kurczaka. Stare jadły, a głupi Rudy powąchał, polizał i... wolał chrupki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 17.02.2013 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 a może to wiosna? Mój pies odchudzać się zaczął. Jesienią żarła jak najęta, a teraz mięsko tylko, makaron już zostaje a kluski łyzką kładzione, od ust mi odjęte, służyły do zabawy na śrdoku salonu!. Żebym ja miała tyle silnej woli, co mój pies... W niedzielę te zawody? Będę trzymać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 17.02.2013 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 Ewa, mnie się wydaje, że niedziela jest dzisiaj, a zawody jutro. Chociaż chętnie dam się przekonać, że dzisiaj sobota, a jutro niedziela. Koty z całą pewnością się nie odchudzają. Jedzą, śpią, czasem na moment wyjdą z domu, coby wiosny poszukać. Rudy w ogóle dziwny jest. Ze starymi zawsze mi asystuje podczas krojenia mięsa i łapczywie rzuca się na "spady". A kiedy kupię wątróbki, serduszek czy żołądków i wrzucę do miski, to je popluwająco albo wcale. Myślałam, że podrobów francuski kotek nie lubi, ale nie - pierś z kurczaka też mu nie leżała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.02.2013 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 W niedzielę te zawody? Będę trzymać... Ewa.. dobre... Nie zapomnij, ze jutro jest poniedziałek.. I szepnij kiedy jesteś w Katowicach co byśmy pilnowały kalendarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts