wu 22.02.2013 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 uprzejmnie donoszę że wróciłam i żądna jestem oglądania;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 22.02.2013 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 jak to gawędzisz z młodą? Nie wróciła? Chyba, ze w naturze gawędzisz? Niech Wero zacznie pisać pamiętnik pt. wrażenia młodej modelki Powiedz jej, że nie musi dawać tobie do czytania (bo nie napisze wszystkiego), to ja jestem ciekawa życia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 22.02.2013 23:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Wusia, zaraz dostaniesz. Ewa, pewnie, że w naturze gawędziłam. Na pamiętnik to Młoda za mało systematyczna. Ale nas zasypało!Jutro cztery godziny jogi.A dzisiaj było zebranie aktywnych rodziców... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.02.2013 03:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 4 godziny jogi???? Kobieto, lotos i jezioro to przy Tobie niezła jazda jest!!!!! ...i nie pytaj, dlaczego nie śpię ...!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.02.2013 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 dzięki Aguś :hug:Młoda wymiata:lol: wybitnie odcina się od tła innych modelek, na niektórych tych pokazach to jakby kopie chodziły takie jednakowe te dziewczyny ale Twoja od razu się w oczka rzuca z tym gniewnym spojrzeniem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 23.02.2013 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 No własnie, Wusia, mnie też się rzuciła mysl - ale ona zbuntowana! Charakter z niej wyłazi ... W sumie chyba pozyteczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.02.2013 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 zbuntowana i na zasadzie - patrz ale nie dotykaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.02.2013 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Wpadłam na chwilę! No właśnie mnie się też w oczyska rzuciło, że w tej fali klonów Młodą od razu poznałam!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.02.2013 16:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Przeczytałam Młodej Wasze wypowiedzi. Baaardzo się ucieszyła i że taka inna, i że zbuntowana, bo właśnie taka chce być. Braza, a właśnie zapytam: Dlaczego o tej porze nie spałaś? Czyżby nowe dziecko płakało za mamusią i rodzeństwem? 4 godziny jogi fajne były. Ino po nich błąd zrobiłam, bo zaplanowałam wyjazd do cioci. Młoda wprawdzie się z nią spotkała zaraz po powrocie (niespodziankę jej zrobiłyśmy, bo miała z lotniska dojechać na dworzec i tam w Słodkim Wenclu czekać na Andrzeja, a tymczasem w Wenclu czekała na nią ciocia), ale już wcześniej umówiliśmy się na odwiedziny zaraz po jej powrocie. Po poprzednich warsztatach zaległam na worku i tak trwałam pogrążona w błogim lenistwie do wieczora. Tym razem też szybko się zorientowałam, że mam na to ochotę, ale trzeba było jechać. Dzisiaj wybraliśmy się na basen i jestem całkiem padnięta. Chciałam Andrzeja wygonić z dzieckami, bo tydzień temu ja byłam, ale nie chciał, a kiedy powiedziałam, że pójdę, stwierdził, że idzie z NAMI. Zaległam na worku, ale muszę jeszcze co najmniej sprawdzić zadania, poprawić wypracowanie i pomóc Małgosi robić duszka leśnego... A jutro poniedziałek... Błę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.02.2013 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Tylko żeby Młoda w większe samouwielbienie nie wpadła, niż już jest, poproś Ją o to w moim imieniu, okey!!! Ja mam gdzieś poniedziałek aktualnie, Szanowny prowadzić może ..... Wiem, że świnia jestem mówiąc to głośno, ale pewnie mi jakoś wybaczysz .... jutro się opierd....m!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.02.2013 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 (edytowane) W większe nie może, bo to niemożliwe. Jej ulubione zdanie, które powtarza kilkanaście razy dziennie: "Jestem z siebie dumna..." Nie wiem, czy Ci to wybaczę, bo ja się nie będę opierdalała. Wręcz przeciwnie! Duszek zrobiony, opowiadanie o duszku napisane, sprawdzone i przepisane (musiałam dyktować, żeby było szybciej). Edytowane 24 Lutego 2013 przez Agduś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.02.2013 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Zaglądam ukradkiem, z obawą ... Oberwę?? A może nie ... Siema:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 26.02.2013 16:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Odczekałaś odpowiednio długo, więc mi przeszło. A może to ta joga... lotos..., tafla jeziora...? Rrrrany, ale jestem niewyspana!!!! Jeżeli się dzisiaj nie położę wcześniej spać, to sama sobie dam w mordę!!! Wiosna idzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.02.2013 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 kurcze jak ja bym to chciała zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 26.02.2013 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Guzik zobaczysz! Idę spać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.02.2013 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 słodkich snów;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.02.2013 17:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Muszę to powtórzyć, bo na razie nie czuję zbawiennych skutków wyspania się.Zresztą udało się połowicznie, bo właśnie wieczorem szlag był uprzejmy trafić baterię nad wanną w naszej łazience. Pora nie sprzyjała zakupowi nowej, a ze starej się lało obficie. Zakręciliśmy wodę w całym domu (czemu nie mamy zaworów w każdej łazience???), ale to było kiepskie wyjście zwłaszcza w obliczu faktu wyjazdu Andrzeja do Wawy zaraz po pracy dzisiaj i planowanego powrotu jutro. Awaryjna bateria zlewozmywakowa dyżurująca na strychu też się okazała niesprawną. Oczywiście w razie konieczności byłabym w stanie założyć nową baterię, jak mniemam, ale na szczęście za pomocą dwóch pięciozłotówek i uszczelek udało się zaślepić kran. No i dobrze, bo nową mogłam kupić dopiero rano, więc poranne ablucje byłyby mocno utrudnione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 27.02.2013 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 o rny co za dopust... czyli nie masz wanny?mój mąż to zawory ma chyba wszędzie, gdzie się da... Aaa, to cię czeka przyjemność nabycia nowego kranu? jeszcze niedawno byłu piękne wyprzedarze w casto, ale niestety, niedawno znaczy miesiąc temu, co teraz to nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.02.2013 17:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Po kolei psują się wszystkie baterie zakupione podczas wykończeniówki. Teraz kupujemy wyłącznie "armaturę krakowską". Nie żeby z powodu jakiegoś patriotyzmu lokalnego, ale oni dają gwarancję i mają nawet serwis na telefon. Kiedy już wszystkie baterie będą jednakowe, to i części da się kupić, bo do tych hipermarketowych, które mamy, to się nie da i trzeba wywalać całość.Wanny nie mam w naszej łazience, ale jest jeszcze druga u dzieci i prysznic w gościnnej, takoż brudem do jutra nie zarosnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.02.2013 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 no ja też mam obsesję żeby każdy wężyk do baterii miał swój zaworek wybitnie życie to ułatwia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts