Agduś 10.03.2013 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 Życzę Wam ciepła i zdrowia! A póki białe szaleństwo na podwórku, to kominek i niewytykanie nosa za próg zalecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 10.03.2013 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 Mam białe dżówno na podwórku do tego wciąż go przybywa!! Mam smarkającą i chrychającą Córcię w domu i pomimo lekarstw to się nasila!! Do pioruna, ja chcę już ciepła!!!! moja też dziś zaczęła smarkać. zapodałam 2*dz ibufen, steryd do nosa i łóżko, szczególnie ta ostatnia opcja wprawiła ją w zachwyt, bo znaczy ze jutro ma wolne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.03.2013 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 Moje młodsze jutro zaczynają rekolekcje. Dziwne - ja bym się cieszyła na ich miejscu, że parę lekcji przepadnie, tymczasem Magda nie jest wcale zachwycona, a Małgo podchodzi do tego obojętnie. Mnie tam rybka - Małgo odbiorę godzinę wcześniej, Magda i tak będzie musiała czekać na pianino. We wtorek będę mniej zadowolona, bo normalnie Małgo idzie prosto ze szkoły na wokal i odbieram ją dopiero po zajęciach, a w tym tygodniu będę musiała iść po nią do kościoła, odprowadzić na wokal i odebrać. Magda może się spóźnić na gitarę, bo skończy później niż zwykle. W środę bez różnicy prawie, poza tym, że Magda znów później niż zwykle skończy. A skoro śnieg ma sypać, to rowery wracają do garażu, niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.03.2013 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 U nas tez rekolekcje. Młoda zajęcia bedzie miała do 11.25 - z wyjątkiem jutra, bo na wsi słuczaj zostawiam Ją w domu. Lepiej żeby się nie rozłożyła, w czwartek jadą na Politechnikę Koszalińską. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.03.2013 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 Małgo do 11.40, a Magda zaczyna o 12.50 - jeżeli potrwają tyle, co Małgosiowe, to zdąży na gitarę. W sumie to tylko w środę "zarobi", bo skończy wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.03.2013 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 Moja to zbulwersowana jest, że w ogóle mają do szkoły iść ... Ciekawe, skąd ten "bulwers"??? Idę szczylka wyrzucić na dwór, może da trochę dłużej pospać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.03.2013 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 Weronika czeka na następny tydzień, kiedy to jej szkoła będzie miała rekolekcje. Czeka z nadzieją, że pozwolą uczniom spokojnie przemyśleć nauki rekolekcyjne, nie zakłócając tych przemyśleń lekcjami w szkole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 11.03.2013 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Czeka z nadzieją, że pozwolą uczniom spokojnie przemyśleć nauki rekolekcyjne, nie zakłócając tych przemyśleń lekcjami w szkole. trzeba podpowiedzieć władzom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.03.2013 17:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Któregoś roku ponoć tak było, ale nie dam sobie ręki za to uciąć. Ależ koszmarną pogodę mamy! Był mróz, to był, jakoś mniej dokuczał, niż to, co dzisiaj przylazło. Rano było do zniesienia - pochmurno, zimno, ale dało się wytrzymać. Za to, kiedy wyszłam po południu młode poodprowadzać, to zaczęłam żałować, że auta nie wzięłam - zimno jakieś takie się zrobiło, co to do samego szpiku kości dociera, no koszmar jakiś, mówię Wam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.03.2013 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 no mnie przy największych mrozach tak zimno nie było jak dzisiaj:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.03.2013 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 No właśnie!!! Co to jest???!!! Przy -15 tak nie zmarzłam, jak dzisiaj przy małym plusie! Co to za cholerstwo? Miałam wrażenie, że to zimno włazi we mnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.03.2013 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 to cholerstwo to wilgoć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.03.2013 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 No chyba tak. Tylko po kiego ona grzyba przypełzła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.03.2013 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 no chyba po to żeby nam na złość zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.03.2013 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 No musi tak - innego wyjaśnienia nie widzę. Chyba nikomu to nie było potrzebne do szczęścia. O ile na temat śniegu w zimie można dyskutować, bo jednych wkurza, innych cieszy, o tyle to zgnilizna dzisiejsza nie sprawiła radości nikomu.A mnie jutro tyle biegania czeka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.03.2013 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 może autko zaprzęgnij bo taką paskudę to się pochorować można:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.03.2013 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 No nieeee wiem... Tak nie lubię jeździć na takie krótkie odległości! Ale kto wie? Może się złamię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.03.2013 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 mnie tak strasznie zimno i nieprzyjemnie jest że za diabła bym się nie dała namówić na łażenie pieszkom:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.03.2013 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 No widzisz, a mnie trudno namówić na jeżdżenie. I to wcale nie dlatego, że nie lubię prowadzić. Po Krakowie nie umiem, ale tutaj to pestka. Po prostu nie lubię wyciągać samochodu z garażu na takie krótkie odcinki, więcej się spali na uruchomienie silnika, niż na przejazd. No i głupio jeździć trasą, którą można pokonać w 15-20 minut na piechotę! Zimą, wieczorem to jeszcze tak, ale w dzień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.03.2013 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 wiesz jak śnieg i mrozik był to ja też z roboty piechty latałam ale w taką wredną mżawę i wiatr który całą tą wilgoć wpycha wszędzie i sprawia że tak przejmująco zimno jest to kijem by mnie nie wygonił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts