Agduś 11.03.2013 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Zobaczę jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 11.03.2013 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Wy macie mżawę a ja śnieg, niech go... jak dziś spojrzałam przez okno to mi się samo soczyste słowo wyrwało z głębi serca. Zadyma normalnie. Auta się slizgają, choć przyznam, ze po piątku już jest niebo lepiej, odpowiednie służby sobie chyba przypomniały, że jeszcze jest zima... Tylko u mnie w pracy zaspali w związku z czym samochodu nie było gdzie zaparkować.Nie lubię zimy, zjadłam dziś na odreagowania całą dużą czekoladę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.03.2013 22:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Ja lubię zimę w zimie. A wiosną lubię wiosnę! Ale chyba bym wolała śnieg, niż taką podłą mżawkę i mokry przenikliwy chłód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.03.2013 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Ja chyba jednak wolę mżawę, bo przynajmniej z niej bliżej do bezśniegowego krajobrazu! Ewa, wymiękłam po tym ostatnim zdaniu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 12.03.2013 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Ewa, wymiękłam po tym ostatnim zdaniu:) No, całe 30 dkg! Było mi niedobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 12.03.2013 16:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Chyba się starzeję, bo ostatnio jadłam tabliczkę czekolady przez dwa dni, a normalnie za jednym posiedzeniem umiem wtrząchnąć. Inna sprawa, że ta była zwykła mleczna, a ja wolę z orzechami albo Milkę z tym ciemnym kremem. Dziecka sie dzisiaj rano tak gramoliły, że w końcu musiałyśmy wziąć rowery, żeby w ogóle zdążyć na 8 do szkoły. No a skoro miały rowery, to już samochód musiał zostać w garażu. Paskudnie jest - zimno i mokro, chociaż mniej mokro niż wczoraj, ale za to po południu zaczęło śniegiem sypać. Idealna pogoda na zaszycie się w domu przy kominku! Jedyne, co mnie w takie dni pociesza, to samoobietnica, że kiedyś będę mogła właśnie tak wykorzystywać taką pogodę - kominek, książka, worek sako, dobra czekolada, winko... Kiedy to będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.03.2013 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 u nas dzisiaj rano było -4 więc mokro już przestało być ale zimno dalej bleeeeeeeee:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 12.03.2013 17:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Nawet nie patrzyłam na termometr. Niektóre kałuże były zamarznięte, inne rozciapane. Anomalie jakieś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.03.2013 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 u nas jeden mrozik był i wiatr brrrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 12.03.2013 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Tego ostatniego nam aura oszczędziła. Takie solidne wietrzysko to by chyba nawet mnie przekonało do samochodu. Przy którymś z kolei kursie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.03.2013 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 wiesz co nawet nie był jakoś dziko silny ale taki przenikliwy, nie kumam tego zupełnie mrozy były i mi zimno nie było a teraz marznę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 12.03.2013 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 No tak samo mam. Chyba dlatego, że już się nastawiałam psychicznie, że wiosna i ciepełko, a tu bulba! Ten kontrast pomiędzy wyobrażeniami a rzeczywistością mnie mrozi. Czyli jest mi psychicznie zimno. I przez to nic mi się nie chce, tylko zawinąć się w kocyk i przetrwać to jakoś, w dowolnym stylu, najlepiej na kota. A koty też zgłupiały i wychodzą co chwilę na pole. Wracają po minucie i znów po pięciu minutach wyłażą. Chyba nie wierzą, że tam naprawdę jest tak zimno. Ja je rozumiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.03.2013 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Od niedzieli jest mi zimno, psia krew!! Do d...y z taka pogodą!!! U mnie też taki dziwnie przejmujący na wskroś wiatr - niby franca mocno nie wieje, ale baaardzoooo skutecznie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 12.03.2013 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Ty nie narzekaj, bo Szanownego masz na miejscu, wiec się możesz zamotać w kocyk, przy kominku zasiąść z książką i wiatr przez okno oglądać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.03.2013 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 No i tak robię, ale wczoraj i dzisiaj musiałam ruszyć tyłek bo Szanowny o dochtorów bywał w Perle .... Córcia znowu zaniemogła, więc tyle dobrego, że nie musiałam się zrywać przed 7-ą! Jedzie się okrrrropnieeeee!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 13.03.2013 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Wyrodna matka - cieszy się, że Córcia zaniemogła!A skoro nie musisz jeździć do miejscowości oddalonej o 9 km, to czego narzekasz? Mogłaś kontynuować zaleganie przy kominku.U nas trochę biało, ale nie jakoś strasznie, więc da się jeździć i żyć. Szłam sobie dzisiaj na angielski, zimno, białawo, pochmurno, paskudnie, a jakiś ptaszek-idiota napinał wiosennie na akord! Nie uwierzyłam mu.Kumpela z Wrocka meldowała, że u nich można bałwana ulepić. Znaczy mają gorzej. Znaczy powinnam się cieszyć, że my nie mamy.A co mądrego dochtóry rzekły? Szanowny naprawiony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 13.03.2013 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 No, też ciekawa jestem...A praszki również u mnie się rano darły. Ale słonecznik jedzą, czyli wiosna wiosną ale stołówka się przydaje. Bo jak ciepło było, to już nie patrzyły nawet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 13.03.2013 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Nasze koty nadal zachowują się zimowo, czyli przesypiają większość doby. Czasem im zazdroszczę - tak poważnie traktują tę czynność, z takim namaszczeniem się układają (poza Rudym, który zasypia zanim się położy, więc pada na pysk), tak rozkosznie wyglądają pozwijane w kłębki w swoich ulubionych miejscach!Ptaki nadal olewają naszą stołówkę. Ostatnio dwa gile siedziały w ogródku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 13.03.2013 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 PS Czy wiecie, że karty pay pass można skopiować na odległość i w ten sposób ukraść kasę z konta? Pewnie wiecie, ja byłam ostatnia nieuświadomiona. Mam nadzieję, że mi jeszcze nikt nie skopiował, a wczoraj zamówiłam aluminiowe etui. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.03.2013 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 pokaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts