EZS 18.03.2013 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 co ty, murzyna nie wybrali.... jeszcze trochę musi poczekać.. ale mąkę mogę kupić, to kiedy tak bliżej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.03.2013 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Słoneczko prąd nam wyłączy. Kurczę, że ja tej zorzy nie widziałam! Kto wie, czy nie jedyna moja okazja, bo wycieczka do Norwegii pozostanie raczej w sferze marzeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 18.03.2013 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 ja też nie widziałam, ona na północy chyba tylko była.A, słoneczko... to chyba nie dożyjemy, nie tylko my ale nasze pra pra prawnuki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.03.2013 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Znowu koniec świata:eek: To już zaczyna być z lekka nudne, wręcz passe!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.03.2013 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Na Podlasiu tym razem.Słoneczko może wyłączyć nam prąd w każdej chwili właściwie. Teraz jest maksimum, więc prawdopodobieństwo ponoć całkiem, całkiem... Jedni twierdzą, że nam się myknie, bośmy są zacofani, inni, że wręcz przeciwnie. Nie zauważą tego jedynie ludzie niekorzystający z dobrodziejstw cywilizacji - czyżby optymiści uważali, że my tylko ciut przed nimi jesteśmy? No ale zmiana daty na 2000 też miała wykończyć cywilizację... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.03.2013 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Znowu koniec świata:eek: To już zaczyna być z lekka nudne, wręcz passe!!! Żałuję, że nie zapisywałąm sobie każdego przeżytego końca świata. Zapomniałam już większość z nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.03.2013 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Muszę zrobić zapas świec, nie przepadam za siedzeniem w ciemnościach zbyt długo! I chyba zacznę zapisywać te końce świata, też już nie pamiętam ile ich było ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.03.2013 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 No właśnie ja już nie pamiętam i nie mogę zapisać. Sylwester 1988/89, 2000, 2001, 21.12.2012, wiosna 2013. Pamiętasz więcej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 19.03.2013 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Coś było, jak byłam mała, wiem, bo moja mama kupiła tyle cukru, że potem przez 2 lata znajdywałam w wersalce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.03.2013 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 1979!! Wiem, bo zarobiłam glanę ze sprawdzianu z fizyki ... No koniec świata miał być!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.03.2013 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 W 1979 nie miałam jeszcze fizyki. Cukru to i u nas było mnóstwo, bo nie zużywaliśmy, a mama wykupowała kartki. Nie wiem, po cholerę gromadziła takie ilości. Mogła sprzedawać kartki albo wymieniać na inne. Na przykład na kartki na czekoladę... Na pewno znalazłyby się koleżanki piekące i robiące przetwory, a nielubiące czekolady. Padnięta jezdem, zebrania dwa w szkole, a potem Zebranie Aktywnych Rodziców w kawiarni... Za to pogoda odpuściła i nawet wieczorem była chlapa. W dzień na zamianę słońce, kiedy siedziałam w domu, i deszcz, kiedy musiałam wyjść. Byle do świąt, ale za to do świąt zapowiada mi się niezły zap...ol. I wcale nie mam na myśli świątecznych porządków. Jako że Wielkanoc spędzamy u teściowej, temat porządków świątecznych tradycyjnie odpuszczam. Pogańskim zwyczajem robię porządki wiosenne, kiedy w przyrodzie zaczyna panować wiosna. Jutro na ten przykład musimy wykonać dwie palmy wielkanocne na kiermasz dobroczynny dla Malgaszy, poćwiczyć z Małgo do powiatowego konkursu recytatorskiego i do konkursu matematycznego Kangurek, poza tym normalne zajęcia dodatkowe w tym mój angielski - mam test, na który siłą rzeczy pójdę zielona jak szczypiorek na wiosnę albo ogórek, który nie śpiewa. A Małgo zapisała się jeszcze w środy na ping-ponga, bo miała chwilę wolnego czasu. Ratunku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.03.2013 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Przeżyjesz ... jak zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.03.2013 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Wiem. I co gorsza wszyscy to wiedzą. Jednakowoż dumna jestem z siebie, bo asertywnie stwierdziłam, że babki na śniadanko wielkanocne w szkole nie upiekę. Znaczy do klasy Małgo, nie wiem, co u Magdy. Bo nie dość, że przy każdej okazji zap...lam załatwiając wszystko wraz z jedną koleżanką, to piekłam dwa razy chleb (po 4 bochenki), raz babkę, raz domek z piernika... A są tacy, którzy nie piekli wcale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 20.03.2013 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Ciekawe Agduś, co robisz ze sobą jak już dziecia pójdą z domu? Masz już plan jak spożytkujesz swój potencjał?Tylko nie mów, że WRESZCIE z książką przy kominku (ha ha), bo nie uwierzę, jako i nikt na tym forum.Duża ilość wnuków mogłaby Cię uratować (inaczej możesz zejść przedwcześnie na syndrom emeryta), ale sposób, a jaki wychowujesz swoje panny raczej nie rokuje w tym kierunku..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 20.03.2013 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Pójdą z domu? Już za 3-4 lata najmłodsza zacznie się oganiać, że ona opieki nie potrzebuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 20.03.2013 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Coś się wymyśli. Pracy poszukam. Wyszłabym już z domu...Wnuki? No mam nadzieję, że nieprędko. A czemu nie rokuje? Ich się nie pytam, bo ja na rok przed zaciążeniem nie wiedziałam, czy chcę mieć dzieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 20.03.2013 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 He he, ja też nawet w tym samy roku moja mama wpierała koleżance (swojej), że Agatka i chłopcy - gdzieee tam. No nie rokuje w sensie, że jak panny załapią różne mozliwości rozwoju zawodowego (nie myślę tu wcale o modelingu, choc i to) to się nie pospieszą z dziećmi.. Inna sprawa, że los może sam zadecydować Chociaz przy dziesiejszej świadomości młodych i dostepności (mimo wszystko) środków anty - los może mieć spore kłody pod nogami .. Agduś - pomyśl o własnej firmie - wygląda mi, że to najlepszy pomysł byłby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 20.03.2013 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Myślę. Na razie nie mam pomysłu jak zrobić coś z niczego, ale wciąż mam nadzieję, że kiedy wpadnę na ten najlepszy pomysł, to i to jakoś wymyślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 21.03.2013 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Coś z niczego - otóż to. To daje satysfakcję. Wcale nie żartuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.03.2013 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Wczoraj byłam w Perle, dzisiaj jestem tutaj, fajnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts