Agduś 21.03.2013 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Wiem, że satysfakcja i w ogóle, ale ja nigdy w życiu się na takie rzeczy nie porywałam i strach i nie wiem, od której strony zacząć. No i pomysł musi być taki naj, żeby chwycił. Fajnie w Perle, fajnie tutaj, czy fajnie, że i tu i tu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.03.2013 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 No właśnie jakoś jeszcze nie mogę dojść do jedynego słusznego wniosku .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 22.03.2013 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Wiem, że satysfakcja i w ogóle, ale ja nigdy w życiu się na takie rzeczy nie porywałam i strach i nie wiem, od której strony zacząć. No i pomysł musi być taki naj, żeby chwycił. No to myśl w wolnych (?) chwilach, myśl, oczy i umysł otwarte. Jeszcze nie dziś, nie jutro ale jak już przyjdzie pora to będziesz mieć PLAN:cool:. I już tylko, bagatela, pozostanie realizacja....:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 22.03.2013 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Myślę, rozglądam się, słucham... Ostatnio się ucieszyłam, bo zgadało się z koleżanką, że ona wpadła na bardzo podobny pomysł, co ja, czyli chyba nie jest to tak całkiem absurdalny pomysł, skoro nie tylko ja na niego wpadłam. Ale myślę dalej. Na razie jestem na etapie pomysłu, że najlepiej by było trafić solidną kumulację w totka, to bym miała kasę na realizację mojego ulubionego pomysłu. Tylko jakoś nie mogę się zmobilizować i zacząć grać... Małgosia zajęła drugie miejsce w powiatowym etapie ogólnopolskiego konkursu recytatorskiego!!! I po raz kolejny zauważono jej interesujący głos. Jestem dumna! Z siebie też, bo dojechałam do Wieliczki mimo kretyńskiej pogody dzisiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 22.03.2013 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Gratulacje dla Małgoś!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 22.03.2013 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Małgoś się cieszy nieśmiało z gratulacji od nieznanych jej ludzi.A poziom był naprawdę wysoki. Jurorki (aktorki z Krakowa) dzień wcześniej oceniały gimnazjalistów i były załamane poziomem, a dzisiaj się szczerze zachwycały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.03.2013 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 no jak zawsze pogratulować zostaje dzieciom rodziców;) a Małgosi pożyczyć udziału w wojewódzkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 22.03.2013 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 co te twoje dzieci takie artystyczne? najstarsza modelka, teraz aktorka ci rosnie... Weź jedną choć na inżyniera wychowaj Gratulacje przesyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 23.03.2013 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 (edytowane) Gratulacja dla mamy i córy! Super. Plan pt. lotto ja tez mam. I nawet go realizuję (??) - gram powyżej 5 baniek, niżej nie, nie chce mi się... I dokładnie wiem na co mi kasa potrzebna - kupowałabym nieruchomości do remontu i przywracała im życie. Niespecjalnie oryginalne, ale dwie takie realizacje już mam za sobą, efekt mnie zadowolił (nie tylko mnie nawet), znaczy - przełożyłam teorię na praktykę i to nie tylko mrzonki... Chciałabym więcej. Ale czasy niesprzyjające, oj niesprzyjające...... Pozostaje lotto. Edytowane 23 Marca 2013 przez Gagata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.03.2013 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 Weronika na razie planuje Studiowanie jakiegoś projektowania, ale jeszcze nie wie, co dokładnie ma projektować. Ogrody odpadły, na tapecie jest design. Magda ma zamiar zostać odtwarzaczem biologicznym unikatów, a Małgo, mimo że pożera książki, woli matematykę od polskiego. Takoż jest dla nich nadzieja Chyba też zacznę grać. Otworzę fantastyczną szkołę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 23.03.2013 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 kto to odtwarzacz biologiczny uniaktów??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.03.2013 23:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 Miało być "odtwarzacz biologicznych unikatów" Coś z retrogenetyką, genetyką, biotechnologią... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 23.03.2013 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 Jak słucham młodzież, która ma takie plany to mam ochotę zapytać, co robi w tym kierunku Wiesz, ostatnio chora byłam, to sobie w ramach relaksu pochodziłam w necie po szkołach wyższych. Hmm, bym rzekła... na medycynę trzeba maturę z 2 lub 3 przedmiotów na min 75% napisać. To dużo, bardzo dużo, srednia w kraju to 30%. Biotechnologię patrzyłam u nas, też obłożona, z ponad 60% przyjmowali (jak to na punkty przeliczyć). Trochę łatwiej na politechnice, tam też jakiś rodzaj biotchnologii mają.Ale generalnie na przyzwoite bezpłatne studia to trzeba mieć fart, żeby się załapać, albo uczyć się i uczyć i... nie rozdrabniać, tylko klapki na oczy o od małego wybrane przedmioty tłuc. Przygnębiające... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.03.2013 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Serdeczności dla Małgo!!! Jako juror to za sam Jej głos brałabym Ją poważnie pod uwagę jako kandydatkę "na podium"!!! Mojej Córci uwidziała się hipologia i jeździectwo - nowy kierunek na UP w Lublinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.03.2013 17:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Nie wiem, czy klapki na oczy i od małego kucie wybranych przedmiotów wymagające rezygnacji ze wszystkiego innego, to jest najlepsze wyjście. Ja wykonałam zwrot o 180 stopni w LO. Jako piętnastolatka wybrałam inny kierunek, kiedy miałam 18 lat wiedziałam, że chcę czegoś innego. I nie żałuję. A teraz co? Trzeba wybrać jeszcze przed pójściem do gimnazjum i trzymać się tego twardo do końca? Czy naprawdę wszyscy, którzy dzisiaj odnoszą sukcesy w swoich zawodach, tak działali? Nie mieli dzieciństwa, szalonej młodości? Kuli wybrane przedmioty jak robociki? Czy to się porobiło "ostatnio"? To ja współczuję obecnej młodzieży i dzieciom! Braza, dzięki, przekażę zaraz, kiedy tylko wyjdzie z wanny, bo się po basenie odmacza z chloru. Mróz mamy! Ja się nie zgadzam! I zakwasy mam po warsztatach jogi! Też się nie zgadzam. W ogóle jakiś buntowniczy nastrój mnie dopadł. Może doda mi to energii, bo musimy zaraz po kąpieli dziatwy opustoszyć ich łazienkę i wyszorować podłogę - jutro będziemy robić podłogę z żywicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 24.03.2013 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Agduś, ja też współczuje. Dzieciom, nie tobioe zakwasów, bo masz je przecież na własne życzenie Nie, oczywiście sa studia na które można się dostać mając i 40% ale potem trzeba bogatego męża szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.03.2013 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 mam nadzieje że podłogę nową pokażesz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.03.2013 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Pokażę, jeżeli się uda. Ja jednak wciąż mam nadzieję, że można być i szczęśliwym w życiu i spełnionym zawodowo. Może to naiwna nadzieja, ale bez nadziei ciężko żyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.03.2013 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Ja też mam taką nadzieję, że tak można!!! Czekam na tę podłogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 25.03.2013 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Agduś - jestem bardzo ciekawa jaka szkołę byś założyła...?Tzn. na czym polegałaby jej inność.Oczywiście nietrudno wyobrazić sobie szkołę lepszą od obecnie funkcjonujących.. ale jestem ciekawa co Tobie chodzi po głowie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts