Gagata 08.06.2013 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 Misy i gonigi - faaajne....! Te z linka. Wybiorę się jak gdzie na żywo spotkam - liczę na odlot..:yes: Podoba mi się idea "masażu dźwiękiem..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 08.06.2013 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 Namachałam się dzisiaj w ogrodzie, a efekty ledwie widoczne! To niesprawiedliwe! Ewa, moja ciocia mówiła, że kiedyś też popadła w jakiś dziwny stan słuchając koncertu na bębnach. Wprawdzie wizji nie miała, ale kolega musiał ją kuksnąć, żeby wróciła do rzeczywistości. Gagata, poszukaj w swoich okolicach, na pewno znajdziesz. Pewnie najprędzej gabinety terapii dźwiękiem, ale oni będą wiedzieli o ewentualnych koncertach, a właściwie "kąpieli w dźwiękach". Kupiliśmy dzisiaj wreszcie obiecany prezent na dzień dziecka i teraz mamy zgryza, gdzie on się zmieści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 08.06.2013 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 a co to takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 08.06.2013 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 Stół do ping-ponga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 08.06.2013 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 O kurcze! Fajne ale faktycznie zajmuje trochę miejsca nawet postawiony w pionie. My myśleliśmy o bieżni ale też, niestety, nie mamy gdzie trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 08.06.2013 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 No właśnie! Ja zawsze chciałam mieć pokój nad garażem na stół pingpongowy i małą siłownię (bieżnia, jakiś mały atlas, drabinka itp.). Życie zweryfikowało moje marzenia i baaaardzo tego żałuję. Stół jutro poskładamy i się okaże, co z nim. Przede wszystkim, jak łatwo się nim manewruje (ma kółka) i czy będzie wjeżdżał do gościnnego, który staje się powoli magazynkiem, czy pod ścianą w holu wyląduje. Czy da się łatwo wyjechać na taras, czy będzie tylko pomiędzy salonem a holem używany. Kurczę, za mały ten dom mamy! Nie ma jakiejś kumulacji w totku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 08.06.2013 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 Słyszałam reklamę, chyba jest albo była też mam za mały dom. I nie mam gościnnego! mam swój gabinet, ale mały i już nic nie wejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 08.06.2013 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 Problem w tym, że do losowań to ja mam odwrotne szczęście - gdyby była loteria, w której każdy los wygrywa, to mnie się trafi jedyny pusty. Zna ktoś numerki, które padną w następnym losowaniu? Ostatecznie nawet szóstka bez kumulacji by wystarczyła - sąsiednią działkę by się dokupiło i dom rozbudowało. Wiadomo, że budowany od zera lepszy niż tai z dobudówką, ale ostatecznie mogę się szlachetnie samoograniczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 09.06.2013 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 (edytowane) też czasem zazdroszczę, jak ludzie opowiadają, że pokój audiowizualny, siłownia, sauna... a potem przychodzi refleksja - czy ja bym miała na to wszystko czas? pewnie nie. Nawet rowerek treningowy używałam tylko wtedy, jak już absolutnie musiałam kolano rehabilitować, a tak poza tym to nie mam kiedy lub... nie chce mi się. Po prostu. No, może po wygraniu w totka nie brałabym dodatkowych prac, tylko mogłabym się byczyć na bieżni... ale kto wie? Może bym nadal brała, ja lubię swoją pracę A pingpong wymaga jednak trochę więcej przestrzeni, przecież nie stoi się przy samym stole... Edytowane 9 Czerwca 2013 przez EZS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.06.2013 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 U nas w salonie wejdzie i stół do pingponga i bilard.. ale ja nie chcę nic.. ma być przestrzeń... Kiedyś mieliśmy pomysł aby zrobić antresole w salonie i z części strychu zrobić może pokój do bilarda.. ale raz , że drogi, a dwa ... jak chcemy zagrać w bilard to można do knajpki pójść... a trzy.. to byśmy z tego nie korzystali... I ja nie mam ani jednego sprzętu do ćwiczeń.. NIC... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.06.2013 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 Stół można złożyć i postawić w holu (Andrzej się ucieszył, bo nie wejdą już zaplanowane przeze mnie półki na książki), ale grać trzeba w salonie. A wtedy właściwie nie mamy salonu... Póki co stoi tam, pewnie jutro dziewczyny będą grały. Później sprawdzimy, jak łatwe/trudne jest przemieszczenie go do holu.Na razie tylko kilka inauguracyjnych odbić się odbyło, bo zabraliśmy się za składanie wieczorem, a instrukcję pisał ktoś..., no... zdziwiona byłam, kiedy się okazało, że stół jest polskiej produkcji, bo obstawiałam, że z chińskiego tłumaczył ją komputer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.06.2013 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 Przed chwilą prezenter TV Info powiedział "walka Dejwida z Goliatem". Przez moment nie dowierzałam własnym uszom, ale Andrzej też to słyszał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 10.06.2013 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 no u nas tez mial bys sobie gabinet ale po tym jak kupilismy pilkarzyki a potem nie mielismy pomyslu na komunijny prezent i wymyslilismy cymbergaja to gabinet wylecial do sypialni a w gabinecie mamy pokoik zabaw. W sypialni mam tez pokoj cwiczen a ze tam skosy to kurka nie mam nawet gdzie drazka do podciagania powiesic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.06.2013 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 A kto to był Dejwid??? Bo o Goliacie słyszałam Stól do pingponga jest u moich sąsiadów, tych cudownych! Pewnie pozwolą pograć, więc na jakiś czas mamy dziewczyny z głowy (hłehłehłe, zaśmiałam się właśnie perliście). Te gongi o mało mnie nie uśpiły, czy to o to chodzi???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 10.06.2013 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Te gongi o mało mnie nie uśpiły, czy to o to chodzi???? chyba reagujesz patologicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.06.2013 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 A jakieś szczegóły .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 10.06.2013 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 no bo one mają w trans wprowadzać, a ty spisz... chyba, że to był taki sen -trans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.06.2013 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Naprawdę chcesz, żeby Ewa rozwodziła się tu publicznie nad Twoją patologią??? Dejwid to chyba jakiś kumpel Najki (tej z pomnika w Warszawie). A którzy to ci sąsiedzi cudowni? Obiecaj, że zaśmiejesz się perliście, kiedy przyjedziemy! Moje dzieci pragną gorąco dowiedzieć się, jak brzmi perlisty śmiech, znany im z literatury, a ja nie umiem zaprezentować. Wakacje się zbliżają! Można to poznać po tym, że otwieram strony z rozkładami jazdy. Mam do wyboru w tym roku bezpośredni pociąg albo autobus. Muszę sprawdzić i porównać ceny. Pociąg wygodniejszy, ale w I klasie, bo II klasę rok temu ktoś z wagonem bydlęcym pomylił i część korytarza bydło zajęło właśnie. Autobus niby tańszy niż I klasa, ale nie wiem, czy mają zniżki jakoweś. No i mniej wygodnie się jedzie. Braza, w tym, którym zimą jechałyście, nogi mieściły się między fotelami, czy trzeba było kolana wciskać w oparcie poprzedniego fotela? Bo na luksusy w postaci wolnych miejsc latem nie ma co liczyć. Trzy okna dzisiaj umyłam, czym wywołałam porządną burzę z gradobiciem. Zostało mi tylko jedno, malutkie... Może żadnego kataklizmu nie sprowadzę myjąc je? Gorzej, że Weronika swoje też musi umyć, a ono większe jest.Jeszcze chyba nigdy nie myłam okien tak na raty, jak w tym roku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.06.2013 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Ja z metra cięta jestem, pamiętaj o tym, nogi mi się mieściły i miał nawet ruchome oparcia foteli!!! Cudowni sąsiedzi to Ci od najlepszych czereśni na świecie!!!! Moja patologia nie ma nic do ukrycia, można się nad nia rozwodzić ... U mnie susza .... Perlistego śmiechu nie zaprezentuję, albowiem ponieważ nie mam pojęcia, jak to zrobić praktycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 11.06.2013 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 może to i lepiej, bo perlisty śmiech kojarzy mi się z tą blond laską, co mi dziś wyjechała przed samochód. Normalnie w komórki do wynajęcia się bawiła. jechała przede mną i ja w prawo a ona mi zajeżdża i też, no to ja na lewy pas, bo już się jej bałam i chciałam wyprzedzić, nie ona też ma ten pomysł a lusterek nie używa. Założę się, że śmiała się przy tym perliście, prawdopodobnie gadając przez komórkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts