braza 08.07.2013 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 Wstałam i czekam na Agdusiowych przedstawicieli (a właściwie przedstawicielki)! I dlaczego do cholery nie mogę znaleźć swoich komentów?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.07.2013 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 Co by tu napisać....?No sami wiecie...Fajnie jest!Nie mam jakoś natchnienia na długi wpis, a jak w krótkim zmieścić wszystkie zalety pobytu w Brazoczysku?I kolejna pozytywnie zdewirtualizowana znajomość forumowa! Pozytywnie oczywiście, bo z Ewą wspaniale nam się gadało, a dziewczyny, moje po dłuższej chwili "nieśmiałości", doskonale bawiły się w towarzystwie Zuzy.A poza tym, normalka. Wprawdzie energii mniej zaoszczędzę na resztę wakacji, bo kontynuuję bieganie, a Tyrion to jednak wyraźnie inna jakość niż Katma (dzisiaj wszedł w fazę oralną), ale reszta po staremu.Pozdrawiam do następnego razu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.07.2013 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2013 Uważajcie na siebie, jeszcze raz przykażę!!!!! I bawcie się dobrze!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 09.08.2013 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 No, co do dewirtualizacji ( ) mam podobne zdanie. Kiedy wracacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.08.2013 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 To ja odpowiem, bo Oni za morzem: wracają kole 22 sierpnia, zajadą do mnie jeszcze na dni parę i prują do siebie!!! Za krótkie te wakacje są moim zdaniem!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.08.2013 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Noo moim też.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.08.2013 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 Oj życie, życie ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 19.08.2013 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 Pozdrowienia dla urlopujących się zostawiam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.08.2013 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Udało się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 27.08.2013 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 udało się, że przyjechali do ciebie czy że wyjechali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.08.2013 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 No właśnie...Znaczy się, ja wiem, że udało nam się dojechać i wiem, że Braza wie, ale nie wiem, co Jej zdaniem się "udało" z wykrzyknikiem.Może się rozpiszę bardziej, ale na razie muszę jakoś się pozbierać. Dzisiaj Andrzej przywiózł pralkę. Od jutra pranie!O, elektronki mi się zderzyły i wiem, co się udało!Gratulacje!Wero pytała smsem i czekała na odpowiedź, a ja z nią. Cholera, czemu te wakacje takie krótkie???! Nie cieszę się z 1 września tak samo, jak dzieci. Chyba nawet bardziej, niż kiedy pracowałam. W szkole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.08.2013 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Zaraz zabiję moje pierworodne dziecię! Teraz się przyznała, że dostała smsa już dawno i NIC mi nie powiedziała!!! "Ble, ble, ble, akurat. No." To w cudzysłowie to od dziecka, które mi zagląda przez ramię.Dobra, na razie jej nie zabiję. Poczekam do jutra. "Możesz pod tym napisać: No właśnie." Widocznie nie zauważyła tego "poczekam do jutra." "Akurat." No i co to znaczy "akurat"? Nic nie znaczy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 27.08.2013 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 nie wiem, co się udało, ale widzę, że jest dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.08.2013 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Jest dobrze, bo musi być dobrze:) Ja Weronikę też bardzo lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.08.2013 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 To ja zapytam wprost.. O co chodzi???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.08.2013 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 O to samo, co się udało dzisiaj Weronice. One są tak podobne, że zaczynam się zastanawiać nad genami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.09.2013 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 W końcy wszyscy pochodzimy od małp, One pewnie od tej samej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.09.2013 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Muszę to Młodej powiedzieć, pewnie się ucieszy! Cholera, jutro początek roku szkolnego. Braza, mamy Twoją książkę. Weronika pożyczyła do czytania, miała oddać po Szwecji, a przypomniała sobie w domu. Wyślę Ci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 02.09.2013 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2013 W końcy wszyscy pochodzimy od małp, One pewnie od tej samej:) Zacząłem się zastanawiać z kim ja miałem wspólnego małpiego protoplastę - może bym jaką dodatkową rodzinę odnalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 02.09.2013 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2013 Agduś - a jakieś kilka słów, zdjęcia z wojaży???????Normalnie jakby nigdzie nie wyjeżdżała:rolleyes: ..czy ja o czymś nie wiem...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts