Gagata 22.09.2013 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2013 Sie taka EKO zrobiłam...:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 22.09.2013 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2013 Sie taka EKO zrobiłam...:cool: Ło matko a brodę tyż z eko powodów zapuściłaś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 22.09.2013 17:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2013 To dobrze, bo już się przestraszyłam, że Ci jakiś grzybek zaszkodził. Cześć Gwoździku! Na grzybki wpadłeś? Jedynie kanią mogę poczęstować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 22.09.2013 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2013 Ostatnio za dużo myślę - aż broda sama mi rośnie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 22.09.2013 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2013 Muszę to zapamiętać... NIE MYŚLEĆ, NIE MYŚLEĆ, NIE MYŚLEĆ...:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 22.09.2013 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2013 Nie mam brody.... O czym to świadczy?Nie wiem - cieszyć się, czy martwić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 23.09.2013 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Mnie zawsze w szkole mówili - ty dziecko nie myśl za dużo! Jak widać - chcieli dobrze dla mnie, a ja nie posłuchałam i teraz mam .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.09.2013 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 myślenie szkodzi zdecydowanie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.09.2013 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Zwłaszcza nieprzyzwyczajonym.To może lepiej się jednak przyzwyczaić trochę, tak na wypadek, gdyby się go nie dało uniknąć? Rok temu nie mogłam jednej kawy wypić, bo mnie po niej po ścianach rzucało. A teraz mogę wypić dwie i nadal jestem śpiąca. To ja już nie wiem, co gorsze - wtedy kawa mnie budziła, ale telepawki dostawałam, teraz nie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 23.09.2013 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Dla mnie lepiej, jak nie działa, to mój ulubiony napój, mogę wypić 10 dziennie i wcale nie chcę tachykardii Biolog mi potrzebny a wszystkie w pracy poszły na urlop. Kto lubi genetykę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.09.2013 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 A co robisz, kiedy musisz funkcjonować, a zasypiasz nawet na stojąco? Bo ja wprawdzie w drzwi nie mogłam trafić po porządnej kawie, ale zasnąć też nie mogłam. Genetykę lubiłam w LO, ale z całą pewnością Ci nie pomogę w niczym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.09.2013 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 tez poproszę o przepis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 24.09.2013 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 A co robisz, kiedy musisz funkcjonować, a zasypiasz nawet na stojąco? Bo ja wprawdzie w drzwi nie mogłam trafić po porządnej kawie, ale zasnąć też nie mogłam. . idę spać dlatego przestałam dyżurować a jak nie mogę iść spać, to staram się czymś zająć, to najlepiej budzi. Na przykład reanimacja o 4 rano. Nie masz pojęcia, jak odświeża, żadna kawa nie jest potrzebna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.09.2013 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 Przepraszam Ewa, a na kie licho Ci genetyk, czyżbyś klonowac chciała ....??? "Za" papierosa miało byc!!!! Czy ja muszę myśleć??? No bo mi się nie chce .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 24.09.2013 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 nie klonować, moja córka ma podstępne zadanie genetyczne. Domyślam się odpowiedzi, ale pewna nie jestem. Najbardziej podoba mi się reakcja klasy. Pani dała zadanie i wybyła. Dzieciaki uruchomiły komórki własne i nic, no to rodziców i zdania nadal były podzielone. No to poszły do pani z prośbą o wyjaśnienie. A pani na to, że powinny albo zrobić albo zapytać starszych kolegów. Wniosek klasy był taki " damy jej jeszcze szansę, ale chyba trzeba będzie ją zmienić, bo nie uczy należycie" Dorosły wniosek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.09.2013 17:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 No nie, ten sposób odpada. Brrr! Obym nigdy nie musiała. To już wolę zasypiać na kiwaczka! Braza, nie musisz myśleć. W żadnej ustawie nie ma przymusu. No i dobrze, bo by się więzienia przepełniły, gdyby bezmyślność była karalna. Pani wybyła z klasy? Odważna kobieta! Naprawdę podziwiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 24.09.2013 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 Agduś, nie to jest dziwne, że wybyła, ale że oni przez 15 minut robili zadanie i jedyne rozmowy i kłótnie dotyczyły wyniku! To jest dziwna szkoła. Moja córka na razie ją uwielbia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.09.2013 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 Mimo wszystko, gdyby się cokolwiek w klasie stało, pani mogłaby mieć potężne kłopoty. Ja bym nie wybyła, nawet w takiej szkole i takiej klasie. PS Pamiętam, że nam się też zdarzało z zapałem robić coś na lekcji. Akurat na biologii nie bardzo, bo pani ograniczała się do dyktowania (żaden podręcznik jej nie zadowalał, więc nam dyktowała całą wiedzę) i odpytywania. I tak biol-chem zabił moją miłość do biologii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 24.09.2013 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 Agduś, nie to jest dziwne, że wybyła, ale że oni przez 15 minut robili zadanie i jedyne rozmowy i kłótnie dotyczyły wyniku! To jest dziwna szkoła. Moja córka na razie ją uwielbia Pewnie to było zadanie na ustalenie / wykluczenie ojcostwa na podstawie grup krwi - dzieciaki potrafią rozróżnić przydatną wiedzę , więc i główkowały te całe 15 min (!) Ewa, dawaj to zadanie. Piętnastu minut intensywnego myślenia nie zaryzykuję, bo broda by mi do kostek urosła, ale chętnie rzucę okiem, czym ta belferka ich tak zagięła i ujarzmiła na taki szmat czasu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 25.09.2013 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2013 A proszę bardzo:Cechy A i C są sprzężone, cechy B i D są sprzężone. E dziedziczy się niezależnie. Jakie jest prawdopodobieństwo takiego fenotypu wśród potomstwa: AbcDe jeżeli rodzice we wszystkich cechach są heterozygotami. Proszę podać wariant rodziców, którzy nie będą mieli wśród dzieci takiego fenotypu. Koniec zadania.Pani wczoraj omówiła jednak rozwiązanie i... nie jestem pewna, czy dobrze... według mnie nie koniecznie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts