Gwoździk 27.09.2013 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Zobacz, Gwoździku drogi (przemądrzały i nieużyty ) , jak to się robi na FM i ucz się :yes: : ............ ... to po huk mi gitarę zawracasz (perkusję znaczy się) , jak wątki sobie zakładasz .... . .... no i o czym ma to świadczyć ... że pomimo dostępu do internetu lubisz mieć info podane przez kogoś na talerzu, czy się myliłem w obliczeniach, czy co? bo nie kumam ... ... PS. przemądrzały jestem .... to fakt A to "Dzień dobry TVN" to o której? .... Agduś zaraz Ci odpisze .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.09.2013 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Nie tak zaraz - Noc Naukowców była. Padam na pysk.Rano to jest. Nie wiem o której dokładnie, bo i tak nie będę oglądała. Basen mam. Znaczy Małgo ma, a ja przy okazji, skoro już i tak tam jestem, bo ją odprowadzam, to sobie popływam. Nagra nam się, to sobie wieczorkiem oglądniemy.O ile pamiętam, to dosyć długo trwa, porusza mnóstwo tematów (głównie o odchudzaniu się, gotowaniu i upiększaniu) i ciężko orzec, o której ten kawałek będzie. Nie oglądam, bo odchudzanie tylko w praktyce mi wychodzi (od oglądania programów o odchudzaniu nie chudnę), gotować nie lubię, więc programy o gotowaniu co najwyżej wpędzają mnie w kompleksy lub poczucie winy, a na upiększanie się za leniwa jestem. Zresztą nie widzę potrzeby. Gwoździku, to jest poważny problem! Dwa dni w każdym tygodniu, razy 52 tygodnie w roku, to 104 dni rocznie wychodzi! I żebym jeszcze w związku z tym się o 1/3 wolniej starzała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 28.09.2013 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Dobra, Gwoździku Przemądrzały, wytłumaczę Ci - chciałam POGADAĆ, jak to zwykle na FM, przy okazji oczywiście odpowiedzi na pytanie, które naprawdę mnie nurtowało. To takie nudne zadać pytanie wujkowi G i dostać odpowiedź . A tutaj każdy zwykły temat się dziwnie rozszerza i ewoluuje w zupełnie nieoczekiwanych kierunkach . Nie wiedziałam czy temat chwyci, więc napisałam też tu ale TU przemknął niezauważony, a właściwie przemknąłBY gdyby nie TY :yes: Co do ddtvn to oni w tvn-ie mają wersję chyba potem do obejrzenia w internecie, trzeba tylko poszukać. A odnośnie jakiego tematu to będzie Agduś? Będzie może łatwiej znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 28.09.2013 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 A tutaj każdy zwykły temat się dziwnie rozszerza i ewoluuje w zupełnie nieoczekiwanych kierunkach . . I dlatego wciąż jestem na FM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.09.2013 15:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 No! Te ewolucje tematów są fascynujące. Program ma być o dzieciach, które grają w "filmach" typu W11, Szpital, dawniej Detektywi dostarczanych na plan przez agencję Stars. W programie pokażą zagrany casting oraz warsztaty aktorskie dla tychże dzieci, które to warsztaty nigdy się oczywiście nie odbywają, a zostały zagrane na potrzeby tegoż programu. Chyba coś jeszcze tam będzie, bo umawiali sie z mamą jednej dziewczynki, że coś będzie pokazywała na scenie i w jakiejś cukierni. A my mamy Pola Chwały i po Niepołomicach latają wojowie oraz żołnierze od prehistorii po współczesność i rekonstruują się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.09.2013 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Zawsze TU, na FM można porozmawiać.. i tematy które zakręcają w nieznanym kierunku.. i te dyskusje.. Ja też dlatego tu jestem I TE wspaniałe poznane OSOBY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 28.09.2013 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Kochani pomóżcie...Nagroda idzie na psy pod opieką fundacji...http://www.dziennikbaltycki.pl/plebiscyt/karta/60,furia,3043,id,t,kid.html#glosuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.09.2013 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Własnie o te nieoczekiwane zmiany kierunku chodzi, za to kocham te nasze dyskusje i za cholere dłużej niź 2-3 dni bez FM nie wytrzymam:D Ja już nastawiłam na nagrywanie wieczorkiem popatrzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.09.2013 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 O co chodzi z tym głosowaniem?Ważne, na które zwierzę się głosuje, czy jak? Braza, wypuścili Cię ze szpitala? Znaczy Tyrion pod prysznicem nie jest aż tak groźny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.09.2013 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Albo on nie aż tak hroźny, albo ja aż taka pomysłowa;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 29.09.2013 06:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2013 Hipnotyzerka może? Klęskę urodzaju kań mamy. Na razie rozdajemy, czego się zjeść nie uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 29.09.2013 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2013 O co chodzi z tym głosowaniem? Ważne, na które zwierzę się głosuje, czy jak? Ważne... na Furię, bo dziewczyna przekaże swoją wygraną na fundację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.09.2013 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2013 Mmmmmm ale bym zjadła kanię.. .. dużo kań... mmmmmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.09.2013 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2013 Aaaaaa.... na doga kliknęłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 29.09.2013 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2013 Doooobra... Przeegzaminowali mnie z matematyki, raz kliknęłam w skaczącą reklamę (nienawidzę takich!!!), ale udało mi się zagłosować chyba 5 razy. Kanie rosną wszędzie i nachalnie rzucają się w oczy. Ostatnio już miałam nie zbierać. Jeden dzień wytrzymałam. Drugiego dwie rosły tuż przy ścieżce, którą z biegania wracam. No nie mogłam! Zerwałam. A tu sąsiadka napotkana, widząc te dwie, mówi mi, że za tymi krzaczkami takie piękne rosną... No to se myślę - skoro są dwie, to zbiorę jeszcze ze dwie, żeby dla każdego po jednej było (Małgo nie je grzybów). Wlazłam za krzaki i... wyszłam z pełnym koszykiem na kierownicy roweru i jeszcze kilkoma w tylnym koszyku! No nie mogłam! Pod nogi właziły cholery! Na szczęście udało się rozdać. Trochę zjedliśmy, ale jak często można jeść kanie? Uwierzcie mi, że codziennie się nie da. Kurczę, jutro znów poniedziałek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 29.09.2013 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2013 Aaaaaa.... na doga kliknęłam... Bardzo dobrze... dzięki . Doooobra... Przeegzaminowali mnie z matematyki, raz kliknęłam w skaczącą reklamę (nienawidzę takich!!!), ale udało mi się zagłosować chyba 5 razy. Kurczę, jutro znów poniedziałek! Agduś, dzięki A tego ostatniego to nie musiałaś dodawać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.09.2013 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Też wlazłam, okazuje się, że nawet nieźle dodaje i odejmuję .... klikałam całe 5 razy i ani razu się nie pomyliłam w liczeniu:D Osica, do kiedy to trwa? Dziennie można oddać 5 głosów sposobem tradycyjnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 30.09.2013 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Nie było dzisiaj w TVN. Bajzel mają! Na szczęście odraportowali mi i mogłam skasować bez oglądania. No to teraz będziemy codziennie do skutku nagrywać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 30.09.2013 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 chyba naprawili linki, już się nie otwierają tanie grzejniki:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.09.2013 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Noooo, a mi nie odraportowali i psia krew obejrzałam co nieco .... na szczęście jest funkcja szybkiego przewijania!!! A wiedzą, kiedy to będzie .... czy jutro znowu nagrywać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts