DPS 13.01.2008 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Ty się nie tłumacz, młoda damo. Myślisz, że jak tyle młodsza ode mnie, to ja już babcia? Czekaj, ja Cię jeszcze złapię! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.01.2008 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Ty się nie tłumacz, młoda damo. Myślisz, że jak tyle młodsza ode mnie, to ja już babcia? Czekaj, ja Cię jeszcze złapię! Jesssssooooo!!! A o ssssoooo chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 13.01.2008 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Depeesia nie wierzy, że jej pełnoletni syn może zostać tatusiem. Ja rozumiem, zaufanie i te sprawy, ale wypadki chodza po ludziach. A zresztą napisałam "niedługo", a nie "już"! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.01.2008 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Depeesiu, no daj spokój Wiara i owszem ponoć cuda czyni, ale naiwność to już nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.01.2008 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Agduś dopuszcza się skandalicznej manipulacji faktami tudzież pomówień. Ja muszę chyba do prokuratora z tym iść. Jednego ostatnio poznałam, myślę, że będzie bardzo zainteresowany sprawkami Agduś. Ona mnie tutej pisze, że niby my z Pawłem możemy niedługo z wnukami ich odwiedzić, żeby ichnie dzieci miały się z kim bawić!!! Że niby w tym roku on machnie dzieciaka? Agduś - zobaczysz, to jest szkalowanie i pomówienie i kalumnie i ja pójdę do prokuratora! Ja sobie wypraszam. Babcią zostanę w swoim czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.01.2008 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Babcią to Ty zostaniesz, kiedy Twojemu Synkowi przyjdzie na to ochota, a nie kiedy Tobie się będzie podobało (czyt.: w swoim czasie) Miłego dzionka z rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.01.2008 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Ha, ha, ha, bardzo śmieszne jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 14.01.2008 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 No, śmieszne może nie jest, ale prawdziwe Ja za kilka lat tez będę musiała zacząć o to martwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.01.2008 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Ha, ha, ha, bardzo śmieszne jest... http://www.gifownik.pl/gify_02xx/3d/11.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 14.01.2008 17:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 No, śmieszne może nie jest, ale prawdziwe Ja za kilka lat tez będę musiała zacząć o to martwić kokietka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 14.01.2008 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Pokarało mnie! PO połudiu weszłam tu, obszernie (inaczej nie umiem) wyjaśniłam, dlaczego mnie tu być nie powinno pod żadnym pozorem, kliknęłam "wyślij" i... wcięło mi! W dodatku, oczywiście, wbrew swojemu zwyczajowi, nie zapisałam tego. A nie powinno mnie tu być, bo mam koretkę na pojutrze, a jutro dostanę przepisywanie na czwartek. No ale posiedziałam uczciwie cały dzionek i już wiem, że zdążę z korektą. jeszcze tylko po położeniu dzieci na chwilkę przysiądę i jutro przed południem. Na nocne prace dzisiaj wyjątkowo się nie nadaję po zielonej nocy, którą nam dzieci urządziły. Że Madzię męczyło po jakimś struciu lub spotkaniu z wirusem (okaże się niebawem, czy po kimś jeszcze się przeleci) to rozumiem. Zresztą to było wczesnym rankiem i i tak już nie spaliśmy. A nie spaliśmy dzięki Małgosi, która dzisiejszej nocy... nie była śpiąca. Pierwszy raz obudziła się na siku kole 23, a potem, zamiast spokojnie zasnąć czule otulona kołderką przez mamę, zapaliła swiatło i włączyła sobie bajeczki do słuchania. Nie wiem, o której Andrzej zgasił jej światło, ale wiem, o której zapaliła je ponownie - przed czwartą. I od tej godziny słuchaliśmy cichutkich bajeczek czatując, aż będzie można zgasić światło. Niestety, nie było można! Dopiero kole 6 rano zasnęła. Ja już nie. Mam nadzieję, że tego przepisywania nie jest za dużo. Depeesiu, przypomniało mi się, jak koleżanka Andrzeja, rozmnożywszy się w młodym wieku, nadal młoda przeżyła szok, kiedy ktoś jej uświadomił, że jej syn jest już na studiach, co oznacza, że może niedługo uczynić ją babcią. Baaardzo zszokowana była! W końcu jendak pogodziła się chyba z tą prawdą. A babcią chyba jeszcze nie jest... Tym razem zapiszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.01.2008 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Cytat z Karli: "Biedna Pani Agnieszka..." - koniec cytatu! Karla prosi o przesłanie pozdrowień Małgo i zwraca sie do Niej z apelem, żeby jednak dała sobie spokój z nocnym życiem!! Oczywiście pozdrowienia również dla "dziennych stworzeń" Wero i Madzi!!!! Fajna noc, a tak na marginesie - Małgo dobra jest!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.01.2008 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Agduś, wiedziałam, że zdążysz z tą korektą. Mam nadzieję, że Madzia dzisiaj ma się lepiej i że jej choroba nie jest skutkiem sobotniego zmarznięcia na naszej wyprawie. Już wtedy niewyraźnie wyglądała i jakaś zmęczona była. Przekażcie jej życzenia zdrowia i poproście Małgo, żeby zrezygnowała z życia nocnego, bo wykończy rodziców! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 14.01.2008 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Karli dziękuję za zrozumienie i współczucie. Jej Mamie i Depeesi też.Zapowiedzieliśmy Małgosi, że takie wyczyny skończą się zarekwirowaniem wieży (zresztą nasza jest, bo wieża Małgosi ma miejsce na tylko jedną płytę, a nasza na trzy). Może poskutkuje.Madzia w ciągu dnia to się pokładała, to szlalała. Teraz twierdzi, że czuje się dobrze. Mam nadizeję, ze już po chorobie. Może to i wirus, bo ponoć jakiś się pałęta po przedszkolu (wraz z wirusem ospy, której tylko Małgo nie miała).Zaraz sprawdzę, kto jeszcze nie śpi (dziwnie spokojna jestem, że nikt) i przekażę pozdrowienia i apele. Może prośba ukochanej koleżanki podziała na Małgo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.01.2008 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Jakoś tak dziwnie spokojna też jestem, że nie śpią ... Mojna "Troję" ogląda - tak ją zafascynował ten film - a oglądała od połowy na TVN - że musiałam przekopać się przez dziesiątki pudełek z płytami w poszukiwaniach naszej własnej kopii!!! A w ogóle to mi się Forum zbiesiło i nie przysyła powiadomień o wpisach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 14.01.2008 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Chyba prośby nie podziałały, bo już dobiegają z pokoju Małgo jakieś jęki, że ona spać nie lubi Ja lubię za to! Tylko nie mogę Oj, jutro nie będzie litości i spania do 10! Dzisiaj było, bo, skoro Madzia nie szła do przedszkola, to i Małgo została. Jutro idzie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.01.2008 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Łoł!!!! Wyczuwam nutę buntu w Twoim głosie... Ja nie jestem pewna, czy Twój pomysł Małgo się spodoba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.01.2008 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Dzień dobry!!! Jak wstawać, to wstawać!!!! Małgo, proszę się nie lenić! Czy Madzia zdrowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.01.2008 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Dzieci już w placówkach oświatowych. W komplecie. Małgo nawet z uśmiechem wstała, ale też i całą noc przespała normalnie, bez słuchania bajek.Madzia chyba zdrowa. Nie byłam pewna, więc zaproponowałam jej jeszcze jeden dzień laby, ale chciała iść do przedszkola. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.01.2008 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 Miłe ze strony Małgo, że dała Wam pospać Dzieci miewają czasami dzień dobroci dla Rodziców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts