braza 08.10.2013 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Znam to! Zazwyczaj gdy nie chciało mi się gdzieś iśc albo jechać to wracałam zadowolona:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.10.2013 16:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 No! Magda już nawet na zapas przed każdym wyjazdem marudzi, twierdząc, że dzięki temu będzie świetnie. Kurde! Uszkodziłam się i biegać nie mogę! Wściekła jestem jak osa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 10.10.2013 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 No! Magda już nawet na zapas przed każdym wyjazdem marudzi, twierdząc, że dzięki temu będzie świetnie. też tak mam, też tak mam i działa A co uszkodziłaś? Bieganie szkodzi, będziesz zdrowsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.10.2013 02:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Naprawiaj się Aga.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.10.2013 14:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Marudzenie Magdy też działa. Magia...Tfu, szatan... Pięta mnie boli. Absurd! A chodzić się nie da...Zaczęła od wewnątrz, pod kostką, teraz dookoła. Spuchła i na dotyk też się wścieka. Bez sensu! Od rana siedziałam w Krakowie na planie W11. Najpierw musiałam kawał tam dojść, potem spacerkiem w stronę pracy Andrzeja, a teraz siedzę i żadna siła mnie nie ruszy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 11.10.2013 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 zapalenie jakiegoś ścięgna... jak spuchła to na razie możesz maścią przeciwzapalną jakąś (jakiś voltaren może być) i zobaczysz, co dalej z tego wyniknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.10.2013 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Tak właśnie myślałam. Smaruję przeciwzapalnymi i czekam. Dzisiejsze bieganie i tak mi odpadło, bo nagranie. W niedzielę będziemy pewnie u teściowej - miałam zamiar pobiegać gdzieś w lesie, ale chyba odpuszczę. Następne w środę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.10.2013 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 No to się doczekałaś, żeby nie powiedzieć po "maminemu": "A nie mówiłam!!" Toz na własne życzenie tak masz!!!! Ale i tak współczuję serdecznie i mocno wspieram duchowo coby jak najszybciej przestało boleć!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 14.10.2013 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 No doczekałam się, doczekałam!I za co to? Za niewinność, bo niczego złego nie zrobiłam!Skapitulowałam i jutro zamiaruję zalogować się do lekarki. Nie chce samo przejść, cholera jasna!Za tydzień wybieramy się w góry, a ja ledwie łażę. Postanowiłam być rozsądna i nawet, jeżeli mi przejdzie, przed wyjazdem nie biegać. Szlag mnie trafia, bo mi w nałóg weszło i czuję, jak codziennie forma spada, a waga rośnie. Za tydzień będę jak kaszalot wyglądała! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.10.2013 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Iiieeetaaam zaraz jak kaszalot, bzdety prawisz!!! Dobrze, że się odezwałaś, bo już miałam dzwonić!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.10.2013 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Współczuję Agduś. Życzę szybkiej naprawy stopy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 14.10.2013 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Dzięki za dobre życzenia. Mam nadzieję, że się spełnią.Muszę coś jutro sprawdzić, bo dzisiaj zaczęłam podejrzewać mojego buta do biegania, że ma nierówno wkładkę pod piętą - tą zapaloną. Może to jego wina?Braza, żyję, jeno w piątek nagranie, w sobotę nagranie (Andrzej pojechał), a po południu wyjazd do miasta sławnego z peronu. Niedziela tamże, dzisiaj powrót, bo chociaż w szkołach wolne (no nie całkiem - u Weroniki był apel!), to popołudniowe zajęcia się odbyły normalnie, a nawet bardziej. Zgodnie z planem 3x angielski, 1x gitara, 1x joga, dodatkowo 1x wokal odrabiany i 3x ekstra basen (coby wizję kaszalota oddalić).Zaraz pozabijam 2/3 moich dzieci!!!To była dygresja.Wracając do tematu: dopiero dzisiaj wieczorkiem mogłam zasiąść do kompa.A wcześniej obeszliśmy skromnie pełnoletniość naszego małżeństwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.10.2013 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 O mamuniu!!!!! Cudownych wspólnych chwil, zrozumienia i nieprzemijającej radości z bycia razem Wam życzę!!!!!!! http://www.palacbonerowski.pl/uploads/thumbs/448x208/200911261525120.iStock_000009871127XSmallCopy.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 15.10.2013 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Jeszcze wielu kolejnych 18 !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.10.2013 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 i do setki razem w zdrowiu i radości i wzajemnym uczuciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 15.10.2013 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 NAJLEPSZEGO! Zdrowia i radości :wiggle:! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.10.2013 15:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Dziękuję za życzenia i szampana!!! Wypijemy jutro, bo dzisiaj połowa pełnoletniego stadła wybyła w delegację. Znowu we wtorek! Znowu karate moje! Wrrrr! W czwartek też, bo dentystka... Ot, proza życia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 15.10.2013 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Wszystkiego najlepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.10.2013 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 A moja pełnoletnia połowa niedługo wraca i przestane być szoferem swojego dziecka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 16.10.2013 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Świętowanie jest miłe, ja też składam gratulacje i życzenia .. Powiedz, co ci lekarz wybadał, Miałaś iść, podobno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts