Agduś 16.01.2008 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 Tiaaaa, czasem dzień, czasem noc... Mogłyby częściej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.01.2008 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Tiaaaa, czasem dzień, czasem noc... Mogłyby częściej... Eeee, masz wymagania... Dobrze, że w ogóle takie dni miewają! Tak cichutko zapytam, czy miałaś może okazję zahaczyć o ten sklep jeździecki ...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 17.01.2008 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Nie miałam Ostatnio bywaliśmy w Krakowei tylko w niedziele. Jutro jedziemy, ale pewnie będziemy się spieszyć z powrotem po młode do przedszkola. Zobaczymy, co wypadnie w sobotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.01.2008 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Spokojnie, od tego nie zależy moje życie Wysłałam na Oneta wiadomość do Weroniczki!! Proszę Jej to pokazać!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 18.01.2008 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 Aguś zastanawiamy się nad pompą ciepła ktoś podsunął info o termogolvie możesz jeszcze raz napisać jaka moc ma wasza i czy bez solarów dałaby radę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.01.2008 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 Spokojnie, od tego nie zależy moje życie Wysłałam na Oneta wiadomość do Weroniczki!! Proszę Jej to pokazać!!!! Jak tylko znajdę chwilkę, żeb y pocztę otworzyć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.01.2008 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 Aguś zastanawiamy się nad pompą ciepła ktoś podsunął info o termogolvie możesz jeszcze raz napisać jaka moc ma wasza i czy bez solarów dałaby radę? Pewnie, że by dała. Rozwinę wieczorkiem, bo już mnie t nie powinno być. Ale to uzależnienie...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.01.2008 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 Aguś zastanawiamy się nad pompą ciepła ktoś podsunął info o termogolvie możesz jeszcze raz napisać jaka moc ma wasza i czy bez solarów dałaby radę? Pewnie, że by dała. Rozwinę wieczorkiem, bo już mnie t nie powinno być. Ale to uzależnienie...! Szanownemu pokażę, że inni też ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.01.2008 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 A pewnie, że też. Andrzje nie ma wątpliwości, że nie jest jedynym współuzależnionym.Wieczorkiem się nie pojawiłam, bo... kiedy nadeszła chwila, gdy mogłabym to zrobić, doszłam do wniosku, że... jednak nie chcę być rozwódką i poszłam do sypailni. A tam mój małż leży sobie z... laptopikiem na kolanach!No dobra, filmy przeglądał, które od kogoś dostał. Pooglądaliśmy sobie. PC ma 7,7 kW. Zimą grzeje bez pomocy solarów, bo tylko w słoneczne dni się włączają. Latem tym bardziej na potrzeby cwu by sobie poradziła. Nie wiem, jak z "regeneracją gruntu", gdyby pc latem też pracowała - pytaj innych, którzy nie mają solarów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaboBIK 19.01.2008 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 odwiedzilam cie dzisia j i poczytalam sobie twoj dziennik jestem pod wrazeniem...podoba mi sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.01.2008 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 No dobra, filmy przeglądał, które od kogoś dostał. Pooglądaliśmy sobie Coś ciekawego??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.01.2008 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 No właśnie, coś ciekawego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 21.01.2008 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 A różne. Żadnych rewelacji, trochę dla dzieci, reszta dla nas. Parę polskich harlekinów i różne obce. Takie do oglądnięcia i skasowania. No chyba, że trafimy na jakiś ciekawy, to się pochwalę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.01.2008 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Lubię bajki dla dzieci, przygodowe i komedie. Nie bawi mnie sensacja typu "zabili go i uciekł" ani horrory!! To tak gwoli formalności, jakby co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 21.01.2008 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Z horrorów wyrosłam. A może to horrory wyrosły ze mnie? Ba jakieś takie inne się zrobiły. Kiedyś straszyły klimatem, muzyczką, narastającym napięciem... A teraz? Teraz to najwyżej obrzdzenie budzą, bo wszędzie od piwerwszej do ostatniej sceny jakieś zgniłe mięcho się pałęta po ekranie. Nie, żebym "obrzydliwa" była, ale nie kręci mnie to.Moje ulubione filmy: stare Gwiezdne wojny, Hair, Poszukiwacze zaginionej arki i cały ten cykl (już wiadomo, w którym aktorze się bujałam?) - te z sentymentu do lat młodości. A z nowych też by się kilka znalazło, które oglądnęłam z przyjemnością.A tak a'propos, to szukam bezskutecznie nagranej Mahabharaty - teatru w reżyserii Petera Brooka. Nie nagrałam sobie, lata temu to było, a chciałabym oglądnąć jeszcze raz albo dwa. Może ktoś z Was ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.01.2008 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 No, ja też horrorów to nie, bo zaczął mi się robić problem z wejściem do nieoświetlonego pomieszczenia. Ale bardzo lubię dramaty sądowe, sensację typu "Poirot" albo inne wg Agathy Christie i tych z jej pokolenia. A uwielbiam "12 gniewnych ludzi" z Henrym Fondą. Ma ktoś płytkę z IV częścią Harry Pottera? A piąta? Zabrzmi niewiarygodnie, ale tam za mały druk jest i nie mogę książek o Potterze czytać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.01.2008 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Harry'ego Pottera mam!!! I IV i V!!! A co??!! "12 gniewnych ludzi" - właśnie z Fondą - wprowadza mnie zawsze w stan lewitacji!!! Uwielbiam ten film. Mam na kasecie, i chcę go zgrać na płytę - podobno tak można!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.01.2008 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 O rany, Brazunia, a weźmiesz ze sobą, weźmiesz? Ja bym bardzo chciała obejrzeć!!! "Gniewnych" jakbyć zgrywała gdzieś na płytkę, to też poproszę. Też mam na kasecie i chciałabym na płycie. Uważam, że to najlepszy film sensacyjny jaki znam. Mogę na okrągło. Niesamowity i już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.01.2008 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Wezmę!!!!!! Jak chcesz, mogę nawet zgrać dla Ciebie specjalnie!!!! Zapytam dzisiaj mojnego nadwornego zgrywacza, czy uda Mu się tych ławników też zgrać do czasu wyjazdu!!!! Ostatnio wspominał, że nagrywarka Mu siada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.01.2008 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Zgrać? No coś Ty, to nielegalne! Ty tylko zabierz ze sobą te legalne oryginały i ja sobie cichutko razem z Tobą obejrzę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts