Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od kwietnia do ... zimy (jesieni?) - co Wy na to?

Agduś

Recommended Posts

• Odpowiedzi 18,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Agduś

6399

• braza

3720

• wu

1845

• DPS

1552

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Aguś zastanawiamy się nad pompą ciepła ktoś podsunął info o termogolvie możesz jeszcze raz napisać jaka moc ma wasza i czy bez solarów dałaby radę? :roll:

Pewnie, że by dała. Rozwinę wieczorkiem, bo już mnie t nie powinno być.

Ale to uzależnienie...!

Aguś zastanawiamy się nad pompą ciepła ktoś podsunął info o termogolvie możesz jeszcze raz napisać jaka moc ma wasza i czy bez solarów dałaby radę? :roll:

Pewnie, że by dała. Rozwinę wieczorkiem, bo już mnie t nie powinno być.

Ale to uzależnienie...!

Szanownemu pokażę, że inni też ...

A pewnie, że też. Andrzje nie ma wątpliwości, że nie jest jedynym współuzależnionym.

Wieczorkiem się nie pojawiłam, bo... kiedy nadeszła chwila, gdy mogłabym to zrobić, doszłam do wniosku, że... jednak nie chcę być rozwódką i poszłam do sypailni. A tam mój małż leży sobie z... laptopikiem na kolanach!

No dobra, filmy przeglądał, które od kogoś dostał. Pooglądaliśmy sobie.

PC ma 7,7 kW. Zimą grzeje bez pomocy solarów, bo tylko w słoneczne dni się włączają. Latem tym bardziej na potrzeby cwu by sobie poradziła. Nie wiem, jak z "regeneracją gruntu", gdyby pc latem też pracowała - pytaj innych, którzy nie mają solarów.

Z horrorów wyrosłam. A może to horrory wyrosły ze mnie? Ba jakieś takie inne się zrobiły. Kiedyś straszyły klimatem, muzyczką, narastającym napięciem... A teraz? Teraz to najwyżej obrzdzenie budzą, bo wszędzie od piwerwszej do ostatniej sceny jakieś zgniłe mięcho się pałęta po ekranie. Nie, żebym "obrzydliwa" była, ale nie kręci mnie to.

Moje ulubione filmy: stare Gwiezdne wojny, Hair, Poszukiwacze zaginionej arki i cały ten cykl (już wiadomo, w którym aktorze się bujałam?) - te z sentymentu do lat młodości. A z nowych też by się kilka znalazło, które oglądnęłam z przyjemnością.

A tak a'propos, to szukam bezskutecznie nagranej Mahabharaty - teatru w reżyserii Petera Brooka. Nie nagrałam sobie, lata temu to było, a chciałabym oglądnąć jeszcze raz albo dwa. Może ktoś z Was ma?

No, ja też horrorów to nie, bo zaczął mi się robić problem z wejściem do nieoświetlonego pomieszczenia. :wink: :oops:

Ale bardzo lubię dramaty sądowe, sensację typu "Poirot" albo inne wg Agathy Christie i tych z jej pokolenia. :D

A uwielbiam "12 gniewnych ludzi" z Henrym Fondą. :D

Ma ktoś płytkę z IV częścią Harry Pottera? A piąta?

Zabrzmi niewiarygodnie, ale tam za mały druk jest i nie mogę książek o Potterze czytać... :oops: :(

O rany, Brazunia, a weźmiesz ze sobą, weźmiesz? Ja bym bardzo chciała obejrzeć!!! :D :D :D

"Gniewnych" jakbyć zgrywała gdzieś na płytkę, to też poproszę. :oops:

Też mam na kasecie i chciałabym na płycie. Uważam, że to najlepszy film sensacyjny jaki znam. Mogę na okrągło. Niesamowity i już. 8)