braza 22.11.2013 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Nie przejdzie. Wszystko wskazuje na to, że to my bedziemy gościa miały z Córcią, jednak to jeszcze nic pewnego. Pewne rzeczy to i ja zrobię - właśnie dlatego, że zachce mi się chcieć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 22.11.2013 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 a ja nie lubię kupować prezentów. Nie mam kasy, żeby kupić dom czy samochód, a drobiazgami to już okoliczne domy są zawalone po strychy. Wszystko mają, potrzeby tylko duże, co za przyjemność wymyślać prezent??? Jakbym w totka wygrała, to inna bajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.11.2013 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Eeee, zawsze każdy czegoś chce. A to książki, a to biżuterii, a najbardziej lubię ludzi, którzy coś kolekcjonują - z nimi w ogóle nie ma problemu. No chyba, że kolekcja już duża, jak kolekcja diabełków mojego brata - ciężko znaleźć takiego, jakiego jeszcze nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.11.2013 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 To może kup Mu anioła ... no wiesz, dla odmiany ... .... na marginesie dodam, że ja przyjmuję wszystko .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 23.11.2013 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Tak.. moi rodzice nie chcą nic. wszystko kwitują "po co kupowałaś". Zaiste wdzięczny obiekt prezentowy. Szwagierka może biżuterie, no jest pomysł. Tylko jaką.. Jej córka - jak to młodzi- to nie pod kolor a tamto z wypustką trafić trudno. A zresztą jak coś chcą to sobie kupują (w moim zasięgu cenowym) a to, czego nie kupią, to ja też nie kupię. Mój wujo podobnie. Nie, nadal nie lubię... Jedyną osobą, której wiem, co kupić, to ja sama - potrzebuję mopa z odwirowaniem, dobre słuchawki i święty spokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 23.11.2013 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 To ostatnie niestety jest bezcenne i się nabyć nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.11.2013 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Ewa, to tym razem rodzicom nie kupuj niczego. Daj im własnoręcznie wykonane coś. Mojej mamie zawsze można książkę kupić, ciocię po prostu pytam, co chce, dzieci piszą listy do aniołka, bratu diabełka, bratowej albo coś podpowiedzianego przez brata albo daję mu kasę, kiedy on chce coś droższego kupić, jej córkom podobnie - ostatnio wszystkie trzy chciały biżuterii, a o to w Krakowie łatwo, zwłaszcza, że nie chodzi o drogocenne precjoza, a o coś oryginalnego, kuzynową działkę zrzucam na ciocię albo kupuję pod jej dyktando, właściwie to największy problem mam z własnym małżonkiem, ale ostatnio go ubierałam, bo tak chciał, teściowej coś pożytecznego, a szwagierka zapowiedziała, że najlepiej, żebyśmy sobie odpuścili robienie prezentów nawzajem. Od lat zresztą mamy zwyczaj zrzucania się - ja dostaję kasę od cioci i mamy na prezenty dla dzieci i Andrzeja, od mamy dla cioci i kuzyna, cioci przekazuję na książkę dla mamy (ma dostęp do hurtowni), a ona daje mi na prezenty dla bratowej rodzinki. I dzięki temu, dysponując większą gotówką, łatwiej coś sensownego kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 23.11.2013 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Jak ty to wszystko ogarniasz, zeszyt z wpłatami prowadzisz? O, wpadłam na moją mamę, ostatnio widziałam (i częściowo czytałam) taką plotkarską książkę o Elżbiecie II to jej sprezentuję. Tata dostanie dekoder. Reszta to ciemność na czele z mężem... dziecko z listów do mikołaja wyrosło, zresztą ona ma dziwny stosunek do rzeczy, jedyne, z czego się cieszy, to już ma czyli komputer i tablet graficzny. Reszta jej nie obchodzi, może równie dobrze mieć jak nie mieć. nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.11.2013 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Kolejna płyta, koszulka, bluza, poduszka, kubek, piórnik z Nightwishem? Jest na Allegro firma, która nadrukuje na poduszce, kubku termicznym, zwykłym filiżance i czym tam zechcesz, dowolny obrazek. Możesz wysłać zdjęcie albo okładkę płyty, a oni to zrobią bardzo porządnie (wiem, bo zamawiałam Sabatony).Listy do Mikołaja i Aniołka piszą u nas wszystkie trzy. I całkiem na poważnie piszą. Chyba je to bawi.Mój małż ostatnio kazał się ubierać w to, w czym bym chciała go widzieć. Nie wiem, czy nadal tego chce, a tu się Andrzejki zbliżają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.11.2013 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Ty się nie zastanawiaj, czy On chce, tylko Go ubieraj:yes: Daj namiar na firmę od tych nadruków, zrobię Młodej Linkin Park! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.11.2013 23:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Please bardzo: http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=25351795 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 24.11.2013 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 Agduś, jest pomysł - zegar z Nightwish, szkoda że mają taki badziewiasty kubek termiczny, jakby mieli szczelny, to byłoby jeszcze fajniej. Ale zagar też dobry. A można brać zdjęcia z netu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 24.11.2013 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 Agdus, tez skorzystam z linka Masz jeszcze jakies super propozycje na prezenty dla wszystkomajacych:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.11.2013 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 Ewa, ja wzięłam zdjęcia z netu, bo i skąd miałabym wziąć? Oni nie pytają o żadne prawa autorskie. Ważna jest tylko jakość zdjęcia.Kubek termiczny nie jest zły, to kubek, a nie termos, więc z definicji nie jest szczelny. Małgo dostała na imieniny taki kubek, Magda dostanie od Mikołaja. Weronika kupiła sobie kubek termiczny w Szwecji - ładny, z łosiami. Takoż od Mikołaja dostanie zwykły, ceramiczny, taki z łyżeczką. Oczywiście wszystko z Sabatonem. Ullerowa, a coś więcej o wszystkomających? Zadowolona jestem niezmiernie, usatysfakcjonowana i odchamiona. Byliśmy na "Preludium słowiańskim" w Teatrze Ludowym. Rewelacja! Pod każdym względem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.11.2013 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 Dzięki za linka, będą Linki... Czy o to Preludium Słowiańskie chodzi??? Jeśli tak, to zazdroszczę zobaczenia tego na żywo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 25.11.2013 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 Tak, to jest to. Oczywiście, jak się domyślasz, te filmiki mogą jedynie zaostrzyć apetyt - całość jest ucztą!Nie wpadłam na pomysł, żeby tego na youtubie szukać.Chyba dzisiaj naprawdę pójdę wcześniej spać, bo już mi się place po klawiaturze plączą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 25.11.2013 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 niezłe. A mieli na scenie czaszki? Bo aż się prosi, żeby mieli Zazdroszczę, ale do Krakowa jechać mi się nie chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.11.2013 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 Domyślam się, mi w każdym razie apetyt zaostrzyły .... Dlaczego to tak daleko jest???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 26.11.2013 22:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 Tyle samo w obie strony. Wsiadajcie w autobus i przyjeżdżajcie. Tylko najpierw sprawdź w repertuarze, kiedy będą grali, bo w tym roku już chyba nie.Naprawdę są rewelacyjni! I tancerze, i bębniarze, którzy pokazali, że na bębnach można nie tylko rytm wystukać, ale i zagrać melodię, w dodatku choreografię przy tym mieli niezłą, i zespół wokalny, który przepięknie zawodził pieśni w różnych słowiańskich językach, i muzyka porywająca... Właściwie to chętnie poszłabym jeszcze raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 27.11.2013 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2013 dzis graja w Katowicach Krzyżaków, a po tym terminie to cisza jesli chodzi o repertuar przynajmniej na ich stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts