Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od kwietnia do ... zimy (jesieni?) - co Wy na to?

Agduś

Recommended Posts

To Wy tu sobie handlujcie, a ja Wam polecę świetną lekturę na długie zimowe wieczory: http://kulturadobra.pl/listy-do-m/

Tu jest akurat recenzja konkretnego filmu, ale warto przejść na stronę główną i poszukać innych interesujących i wartościowych recenzji. Warto zaopatrzyć monitor w wycieraczki albo przynajmniej mieć pod ręką chusteczkę do jego wycierania.

Tu bardziej budujący przykład, acz nie bez zastrzeżeń: http://kulturadobra.pl/listy-do-boga/

• Odpowiedzi 18,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Agduś

6399

• braza

3720

• wu

1845

• DPS

1552

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

http://kulturadobra.pl/ostatnie-kuszenie-chrystusa/

Ja zupełnie nie rozumiem, dlaczego "Ostatnie kuszenie Chrystusa" ma tylko dwie czaszki tak samo jak "Księżniczka i żaba"! No dobra, żaby są nagie, zoofilią pachnie, ale w "Ostatnim kuszeniu..." seks jest i to bardzo!

Tez lekko żałuję, zabawa przednia!!!! Próbowałam znaleźć "Hotel Transylvania" i Króla Lwa - nie ma, a szkoda. Może by tak im podpowiedzieć napisanie recencji ....

O, jeden z moich ostatnio ulubionych polskich filmów .... no i patrzcie ... Szczególnie ostatnie zdanie jest niesamowicie inspirujące:D

Zachwyca mnie skrupulatność, z jaką recenzent liczy wulgaryzmy w niektórych filmach. Informacja, czy jest ich 20, czy też 30 jest niezwykle istotna dla każdego dobrego chrześcijanina.

Żałuję, że nie ma recenzji "Harrego Pottera", ale pewnie recenzent po prostu nie może oglądać filmów aż tak niebezpiecznych.

Z wrażenia zapomniałam pochwalić się, że tapety wreszcie wylądowały na ścianach. Efekt wielce mnie zadowala.

Pokażę, ale nie dzisiaj. Upojny wieczór spędziłam na szyciu stroju dla Wandy, co nie chciała Niemca. Jutro bieg sylwestrowy. Małgo będzie Tatarem, który ustrzelił trębacza, Magda Wandą-topielicą i tylko ja poszkodowana, bo nie miałam pomysłu, jak uszyć sobie strój Smoka Wawelskiego.

Nie wymyśliłam. I tak poszliśmy spać po północy. W przyszłym roku się przebiorę - zabawa przednia.

ognie1.jpg

Tradycyjnie życzę, żeby nadchodzący rok był lepszy od poprzedniego, ale gorszy od kolejnego. W ten sposób nieustannie będzie nam coraz lepiej -

i o to chodzi!!!

ognie1.jpg

Ja nie wiem nad czym tu myśleć ...

Do dooopska przywiązujesz zielone prześcieradło ( po północy będzie jak znalazł ) i jest ogon

...a za jaką godzinę ( no może dwie ) nabierasz powietrza, otwierasz paszczę ... i dmuchasz na zapaloną zapalniczkę !

Smok jak ta lala !!!

Towarzystwo dobrze rozbawione i tak będzie widziało ze trzy głowy ...

Wszystkiego najlepszego Agdusia ! Dużo zdrówka - reszta sama przyjdzie