Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od kwietnia do ... zimy (jesieni?) - co Wy na to?

Agduś

Recommended Posts

• Odpowiedzi 18,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Agduś

6399

• braza

3720

• wu

1845

• DPS

1552

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ciekawe - moje pranie też nie ma skłonności samobójczych i nie chce się wieszać samo!

Jakieś części Harrego Pottera mam na kasetach. Wyprzedawali gdzieś te przestarzałe nośniki po 7 zł.

Brazunia, mam wychodne przez cały tydzień od 11 do 17 lutego!!!! Idziemy na całość!!! Ruszamy w miasto!!! W poniedziałek 11 lutego wychodzę po Was na dworzec i po całonocnej podróży zabiorę Was prosto do domu, ale od wtorku...

Rozumiem, że ten drugi tydzień cały mój. :D

Wywołam konflikt nuklearny, jeśli ktoś zechce wyjechać szybciej niż po 6 dniach (dobra, dam Wam ten 1 dzień na dojście do siebie po podróży). 8) 8) 8)

To będzie tak: uwaga, skupiam się...

Wyjeżdżamy 11 lutego o 19.49 z Kołobrzegu. W Krakowie jesteśmy 10.45. 12 lutego. Żeby Depeesiom nie mieszać, z Krakowa wyjeżdżamy 18.lutego (poniedziałek) o wrednej godzinie 7.31 - Agduś wybacz :oops: . Wysiadamy w Żarach i czekamy z Depeesiowym Mężem na samą rzeczoną Depeesię. Jedziemy sie byczyc (po szaleństwach u Agduś przyda się byczenie :wink: ) i najpóźniej (niestety, konflikt nuklearny bardzo realny) 21 lutego musimy wyjechać - o jeszcze wredniejszej godzinie, mianowicie 00.20 z Żar.

I co Wy na to???

Taaaaak? Znaczy się, u Agduś 6 dni, a u nas 3 dni? :evil: Znaczy się my dwa razy mniej interesujący? :evil:

No, ja wiem, wieśniacy, ale tak się nie godzi. :evil:

Ja się nie zgadzam. :evil:

Domagam się remanentu takiego planu. :evil:

Ja mogę i w inny dzień odebrać. :evil:

Cholera. :evil:

To będzie tak: uwaga, skupiam się...

Wyjeżdżamy 11 lutego o 19.49 z Kołobrzegu. W Krakowie jesteśmy 10.45. 12 lutego. Żeby Depeesiom nie mieszać, z Krakowa wyjeżdżamy 18.lutego (poniedziałek) o wrednej godzinie 7.31 - Agduś wybacz :oops: . Wysiadamy w Żarach i czekamy z Depeesiowym Mężem na samą rzeczoną Depeesię. Jedziemy sie byczyc (po szaleństwach u Agduś przyda się byczenie :wink: ) i najpóźniej (niestety, konflikt nuklearny bardzo realny) 21 lutego musimy wyjechać - o jeszcze wredniejszej godzinie, mianowicie 00.20 z Żar.

I co Wy na to???

Poniedziałek to baaardzo dobry dzień i dobra godzina. Andrzej jedzie do pracy na 7.30, a pracuje niedaleko dworca. Takoż pojedzie po prostu autkiem i podrzuci Was na dworzec. Pięknie się to poukładało, chociaż ja wolałabym odbierać Was już w poniedziałek.

Rozumiem wzburzenie Depeesi i popieram ją, pod warunkiem, że nie zechcesz uszczknąć choćby jednego dnia z tych przeznaczonych na Kraków.

No ja teraz nie wiem ... W rzeczywistości już w czwartek 21.02. powinnyśmuy być w domu, bo córcia ma umówioną wizytę u okulisty, ale może uda się ją przełożyć na inny dzień...

Pozostaje jeszcze kwestia Szanownego Pana, który to akurat pod koniec lutego będzie juz właściwie siedział na walizkach w oczekiwaniu na statek - owe oczekiwanie może trwać 2 tygodnie ale może też i trwać tylko parę dni...

Znaczy się my dwa razy mniej interesujący? No, ja wiem, wieśniacy...
Depeesia!!! Jeśli jeszcze raz najdzie Cię na pisanie takich bzdetów, to zapomnę o dobrym wychowaniu :evil:

Kciuki są znakomite. :p

Synek zdał na 7, a max to 9, przy czym 9 to poziom biegłości absolutnej, niedostępny także dla większości Brytyjczyków. 8)

Dziękuję za Wasze kciuki - udało się również dzięki nim!!!! :D :D :D :D :D :D :D

Dzisiaj wódkę pijemy w domu z synkiem. :oops: :oops: :oops: :oops:

Chyba pokonałam paskudę, chociaż jeszcze dzisiaj się nie rwę do prac fizycznych. Zaraz zabieram się za składanie prania (wczoraj i to mnie przerastało). W każdym bądź razie do przedszkola dotarłam piechotką i zakupy zrobiłam... Nie jest źle.

Rozumiem, że Ty dzisiaj poza forumowaniem nie masz większych planów? :wink: Czyżbyś się nie zaopatrzyła w odpowiednie medykamenty? Oj, nieprzewidująca jesteś! Jak się ma takiego genialnego syna, to koniecznie trzeba zadbać o wyposażenie apteczki!

Ufff, doszłam do siebie... :oops:

Ze mną to jest tak, że wypiję ledwie kilka kieliszków (dwa lub trzy) i... jutro mam zapewnione upojne przeżycia. :x

Staram się więc jak najmniej, ale są takie dni, że trzeba, no nie? :D :D :D

Żyję. Nawet dzieci dzisiaj pomęczyłam w przedszkolu trenując ich koncentrację uwagi i inne takie.

Za to ospa się pojawiła w grupie Małgosi, a Małgo jeszcze nie miała... Pewnie w sam raziczek na mój wyjazd wypadnie! Jeżeli dzien przed, to pewnie nie pojadę, jeżeli dzień po, to moja mama osiwieje.