braza 10.01.2014 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Na FM tyle mnie już dziwnych rzeczy i zjawisk spotykało, że nawet tego nie rejestruję ... tylko bez pukania w czółko, wypraszam sobie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 10.01.2014 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Forum świruje na maxa... udało mi się zalogować dopiero po wywaleniu ciasteczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.01.2014 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 a mi jak zglosilam do technicznych:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.01.2014 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 U mnie też świrowało... ale nie tak jak u TARci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 10.01.2014 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 przespałam świrowanie... no, przepracowałam.. Agdus, a łyżeczki zginasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.01.2014 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Ciekawe co metalowego dzisiaj złamała, no nie ...??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.01.2014 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2014 Mnie też ominęło świrowanie foruma. Ten margines pojawiał mi się też na innych stronach, więc to coś nieforumowego było.Niczego nie złamałam, nabyłam nową zapinkę do roweru i trzy (przecenione) ciuchy w rozmiarach do niedawna dla mnie niedostępnych. Fajnie! Łyżek nie wyginam siłą woli. Palcami mogę. Tych innych też nie łamałam siłą woli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.01.2014 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 Iiieeetaaaam, a ja już miałam nadzieję, że będę mogła się Tobą chwalić .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 12.01.2014 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 Poczekaj, może jeszcze coś większego złamię. Ale jestem zmachana! Plan był taki: biegniemy dłuższy dystans, więc wolniej. Dystans wyszedł, tempo nieco wyższe niż zakładałam, więc padłam po powrocie jak kawka. Orkiestry nie zaliczyliśmy, bo w Niepołomicach nic się nie działo, więc nie miałam motywacji, żeby przy takiej pogodzie do centrum się wybrać ("centrum" - jak to brzmi!), po puszczy nikt z puszką nie chodził (błąd, bo tam dużo ludzi spaceruje albo biega). Trza będzie coś na Allegro wylicytować albo po prostu przelać na konto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 12.01.2014 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 A ja upiekłam twoje batoniki musli i po pierwsze muszę faktycznie wyeliminować to słodzone mleko, bo słodkie są okrutnie, a po drugie moje nie są twarde a dają się kroić, łamać itd. To co zrobiłam nie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.01.2014 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 Ja Orkiestre zaliczyłam po Biedronką po drodze do Brazki .... jaka cholera mnie podkusiła, żeby w taka pogodę jechać do mojej koninki, to nie wiem - teraz i tak się nikt nie przyzna;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 13.01.2014 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 Ewa ja te batony robilam z 300gr slodzonego mleka i 100 nieslodzonego a i tak byly dosc slodkie, tylko nie da sie wyeliminowac calkiem tego slodkiego bo sie nie skleja i pieklam poczatkowo w 130 stopniach a potem w 180 az sie zbrazowily lekko na gorze, moze za krotko pieklas?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 13.01.2014 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 może nie krótko ale chyba w za małej temperaturze. To 130 nie dało "upieczenia" Ale, faktycznie w markecie nie było niesłodzonego mleka w puszce. Tylko słodkie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 13.01.2014 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 Pocieszę Was, że one z biegiem czasu jakby mniej słodkie się robią. Pierwszego dnia były strasznymi ulepkami, dzisiaj są całkiem, całkiem...Moje są spieczone na delikatny brąz, twarde na tyle, że da się je łamać, ale nie kroić i przyjemnie się je chrupie. Świeże były moim zdaniem zbyt wilgotne od spodu - tak, że się przyklejały do blachy. Teraz są ok. Najwyraźniej, zgodnie z zapowiedzą w przepisie, "czas im służy". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 13.01.2014 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 Połamałaś coś nowego...? Oprócz batoników...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 13.01.2014 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 Na razie nie. Nowa zapinka do roweru jest cała i nie złamie się w ciągu najbliższego roku, bo bym reklamowała. Dokładnie co 5 minut otwiera mi się nowa zakładka - jakaś reklama zielonej kawy. O ssssooo choooodziiiiiiii??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.01.2014 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 A masz włączonego AddBlocka?? Ja włączyłam i mam święty spokój, o żadnej kawie nic nie wiem!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.01.2014 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Nie wiem, co mam włączone, a czego nie mam. Ja do kompa podchodzę jak do samochodu - ma działać! Czy gdzieś w Polsce jest zima? Bo takie plotki u nas chodzą. Na razie popaduje deszcz, nawet w nocy było powyżej zera. Taka pogoda, że mi się dzisiaj biegać nie chciało. Nic mi się nie chciało - szczerze mówiąc. Lenia sobie wyhodowałam strasznego. Na angielski poszłam, na WF wieczorem też, ale przed południem za cholerę się zmobilizować nie mogłam. Od razu poczułam się gruba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 15.01.2014 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 U mnie deszcz z odrobiną śniegu wieczorem popadywał ale topniał od razu... mam nadzieję, że tak pozostanie Zima jest u Depsi widziałam na szajsbuku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 15.01.2014 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 u mnie jest.. no, trochę śniegu jest, wystarczyło, żeby pies zgłupiał ze szczęścia. Ale odśnieżać nie trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts