TAR 21.02.2014 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 bylam w szwecji w czerwcu, pod kolem. cudnie bylo, pogoda wymarzona taka jak lubie nie z goraco i nie za zimno, caly czas slonecznie, jeziora i lasy cudowne. tylko te biale noce:bash: jedna moze byc ale 2 tygodnie sen na pol gwizdka, bardzo meczace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 21.02.2014 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Ambitne plany wakacyjne, juz wam zazdroszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.02.2014 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Noooo mam nadzieję, że plany wypalą!!! Skoro jest kółko jeździeckie .... sama wiesz!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 21.02.2014 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 No właśnie jestem bardzo ciekawa, jak się będzie spało. Może będziemy oczy zawiązywać? Plany ambitne, nie wiem, co się z nich uda zrealizować. Mam nadzieję, że dużo. Boję się tej Norwegii z jej cenami. Jedzenie zabierzemy, noclegi na dziko, ale za drogi trzeba płacić, za wstępy ewentualne też, ba - dotarcie na Nord Cap też kosztuje. Braza, konie sprawę przesądziły. Weronika jutro wraca. Zła, bo musi wstać w nocy, wyląduje rano i będzie musiała czekać na Andrzeja, bo mamy ostatni wyjazd Małgosi na narty. W dodatku Magda też chce pojeździć, spotkanie z koleżanką przekładała specjalnie, żeby jechać, więc Weronikę z lotniska zabiorą na stok. Posiedzi sobie, najwyżej prześpi się na stole... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.02.2014 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 mnie bylo ciezko, przede wszystkim zatarla sie granica pomiedzy dniem a noca (to nie jest tez tak ze jest jasno jak w dzien, raczej szarosc przedwieczorna lub wczesny swit), organizm sie gubil, potrafilismy zbyt dlugo sie zasiedziec, bo ciagle dzien sie nie skonczyl, potem za krotkie spanie. okna zaciemnione na maksa. jeszcze jedna charakterystyczna rzecz to rozrzedzone i naprawde czyste powietrze az sie w glowie krecilo. czasem dla rownowagi trzeba sie bylo sztachnac spalinka z odpalonego samochodu a co dziwne w czerwcu woda w jeziorach jakas szczegolnie zimna nie byla. ech bardzo mi sie tam podobalo, w takiej szwecji czujesz, ze obcujesz z natura. warto pojechac, nam sie podobalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 22.02.2014 17:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 W tej bliższej Szwecji byliśmy w zeszłym roku. Bardzo nam się podobało. Teraz chcemy uderzyć na północ. Okien nie będziemy zaciemniać, bo do spania mamy namiot. Ciężko go będzie zaciemnić. Może oczy będziemy zawiązywać?Przypomina mi się ten odcinek "Przystanku Alaska", w którym doktor Fleischman dostał głupawki z powodu dnia polarnego. Weronika wróciła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 22.02.2014 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 A zadowolona czy nie? Ja w tym roku planuję ciepłe morze. Szczególnie, że po takiej zimie nie spodziewam się super lata... u nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.02.2014 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 Opaski na oczy sobie kupcie, podobno sie sprawdzają! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.02.2014 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 my tez nad cieple morze sie wybieramy, dawno nigdzie nie wyjezdzalismy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 22.02.2014 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 Zadowolona z pobytu, ale niewyspana, bo musiała jechać na lotnisko w nocy. W dodatku czekała w Krakowie na Andrzeja, a potem przyjechali do Podstolic. Kawę dostała, więc nie marudziła nawet. Najpierw pogadałyśmy, potem poszłam pojeździć trochę, ale niedługo skończyli Andrzej z Magdą. Małgo miała zajęcia z instruktorką w ramach programu i zawody (trzecie miejsce), a na koniec jeszcze pojeździła z koleżanką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.02.2014 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 A teraz pewnie cale zmęczenie Jej przeszło i swoim zwyczajem wypróbowuje Waszą cierpliwość ... czy tak?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 22.02.2014 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 Chwilowo siedzi i nie wkurza, ale już zdążyła to zrobić. Nadrabia zaległości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.02.2014 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 Aaaaa, znaczy się nabiera sił do dalszej aktywności:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.02.2014 14:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 Nabiera. Właśnie wstała. Znaczy wyspana jest. Słoneczko u nas dzisiaj i ciepło. Wiosnę czuję. Może nawet pomyślę o wiosennych porządkach w ogrodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.02.2014 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 I co, poporzadkowałaś??? Bo ja czytałam większośc dnia:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.02.2014 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 Przecież napisałam, że dojrzewam do POMYŚLENIA o wiosennych porządkach, a nie o porządkach jako takich!To wymaga wyjątkowo starannego przemyślenia, tym bardziej, że dopiero luty, więc czasu sporo.Byłam dzisiaj w teatrze. Odchamiamy się pełną parą. Warto było, lekka, dobra komedia - w sam raz na tę porę roku. Szkoda, ze jutro poniedziałek, bo też bym sobie chętnie spędziła cały dzień na czytaniu, tym bardziej, że dobrą książkę mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.02.2014 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 Poniedziałek, dla mnie feriowy i dalej będe czytała, zostały mi jeszcze dwa tomy!! Dla mnie już wiosna, mam gdzieś jaki to miesiąc!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.02.2014 22:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 Dla mnie normalny poniedziałek, niestety, ale już drugi po feriach, wiec szok mniejszy niż tydzień temu mnie czeka. Czemu wieczorem wcale nie chce mi się spać, a rano wręcz przeciwnie? Idę poczytać jeszcze, a potem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 23.02.2014 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 Też mam poniedziałek prawie wolny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.02.2014 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Wstałam i przymierzam się do sprzątnięcia w aucie ... tylko, że nie bardzo mi się chce ... Tak myślę, czy większy jest syf w samochodzie, czy mój leń ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts