Gagata 20.03.2014 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Wziąwszy wszystko powyższe pod uwagę - Karli chyba bliżej do CC, doga lub klaczki niż Karolka Jakoś nie mogę zobaczyć Karli na rączkach u mamusi (pomijając lata niemowlęce..)...:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.03.2014 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 i pewien uparty maltanczyk ale tak samo jak Karolka - sie go przenosi i on wtedy czuje sie bardzo urazony i sfochany:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 20.03.2014 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Karol nie ma szans na bierny opór. Jak udaje głuchego to się go przenosi Greya też można przenieść... niestety rzadko mamy w zasięgu dźwig Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.03.2014 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Karlita urażona porównaniem absolutnie nie jeste, wręcz stwierdziła, że w takim towarzystwie to nawet doeniona się czuje Gdy mi w ub.r. dopiekła zima to najpierw powiedziałam Szanownemu, żeby zamalował okno panoramiczne, bo nie moge już patrzeć na to co za nim, a gdy stwierdził, że rolety będą tańsze i ładniejsze w geście protestu do salonu wchodziłam z zamkniętymi oczami! Żeby napić się kawy, nie parząc sobie pyska lekko odchylałam powieki, papierosy kładłam w zasięgu ręki na sofie .... i tak przetrwałam! Tyriona na rączki też już się nie da .... a szkoda .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.03.2014 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 W sumie to mogłabyś sobie na tych roletach walnąć fototapetę ze swoim podwórkiem w pełni rozkwitu. Jak coś nie teges, to roleta w dół i ma się piekny widok na swoje włości! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 20.03.2014 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Tyriona na rączki też już się nie da .... a szkoda .... Ale na kolanka się da!!! W sumie to mogłabyś sobie na tych roletach walnąć fototapetę ze swoim podwórkiem w pełni rozkwitu. Jak coś nie teges, to roleta w dół i ma się piekny widok na swoje włości! Muszę o tym pomyśleć przed jesienią... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.03.2014 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Nieeeee, to nie to!!! O tak, na kolanka wchodzi sprawnie i szybko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 20.03.2014 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Emi na szczęście nie próbuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 21.03.2014 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Greya też można przenieść... niestety rzadko mamy w zasięgu dźwig A było się zabezpieczyć za wczasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.03.2014 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 No właśnie, zakupić urzadzenie i mieć pod ręką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 21.03.2014 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Przegapiłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 21.03.2014 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Z tymi roletami zimą - miałam DOKŁADNIE to samo! W zeszłym roku koło marca - w ciągu dnia opuszczałam rolety, żeby już tego białego g.wna nie oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 21.03.2014 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 A ja chodziłam po schodach na czworaka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.03.2014 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Każdy ma swoje sposoby .... W tym roku łatwiej, i życzyłabym sobie tak już częściej .... Jak myślicie, spełni się?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 21.03.2014 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Ja jestem ZA !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 21.03.2014 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Małgo dzisiaj zajęła drugie miejsce w powiatowym konkursie recytatorskim. Tak samo, jak rok temu. Prawie tak samo, bo rok temu to drugie miejsce jej się należało. W tym roku, wiem - może nie jestem obiektywna, ale jestem pewna tego, co piszę - była zdecydowanie najlepsza. Byłam pewna, że zajmie pierwsze miejsce. Tymczasem pierwszą nagrodę dostała mała, słodka dziewczynka z pierwszej klasy, która naprawdę źle mówiła, ale dostała nagrodę "za osobowość" - tak uzasadniła to jurorka. Jak w "Mam talent": - Mam na imię Zosia i mam 5 lat. - Dziękujemy, przechodzisz do następnego etapu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 21.03.2014 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 A szkoda, bo robią krzywdę dzieciom. Potem "cudowne dziecko" dorasta i przestaje być cudowne i ma problem. Choć z drugiej strony każdy rozumuje - jak jest takie w wieku lat 5 to jakie będzie mając 10? Znaczy ma możliwości Dlatego nie lubiłam nigdy konkursów szkolnych i nie brałam w nich udziału ani nie goniłam młodej. I w sumie nie jestem pewna, czy gratulować, bo jeżeli czuje się zawiedziona??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 21.03.2014 22:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Nie, Małgo jest zadowolona. Na szczęście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.03.2014 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2014 Skoro zadowolona to gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.03.2014 17:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2014 Nawet nie chodzi o robienie komuś krzywdy, ale o zwykłą uczciwość. Jeżeli jest to konkurs recytatorski, to niech wygra najlepiej recytujący, a nie urocza malutka dziewczynka słodko sepleniąca swój wierszyk. No ale nic to, było, minęło. Tyle się od tego czasu działo!Był koncert szant wczoraj wieczorem - całkiem niezły.Dzisiaj nie udało się zaplanowane siedzenie na tarasie, bo pogoda przeszkodziła. To niesprawiedliwe, bo wczoraj uczciwie zapracowałam na dzisiejsze lenistwo zasuwając w ogrodzie. A tu dzisiaj deszcz i zimno! Rano było pięknie i słonecznie, zaczęło padać tuż po południu, kiedy wybieraliśmy się na konie. Na szczęście uprzejmie na czas jazdy padać przestało. Przypomniałam sobie, jak się jeździ. Fajnie! Tylko frustrujące jest to, że głowa pamięta, jak było i jak powinno być, a mięśnie nie pamiętają, co powinny robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts