Agduś 27.03.2014 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 U nas bardzo spacerowa - słonecznie, chociaż zimnawo nieco, ale w spacerach to nie przeszkadza. Tylko chcemy oglądać krokusy, a nie śnieg. No i chodzić po śniegowej brei nie chcemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.03.2014 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Ja zimno i ponuro miałam, nosa z domu wyściubiac mi się nie chciało więc tylko drewna przyniosłam do kominka. Tyrion bidula z dętką z piłki stał kilka minut przy drzwiach tarasawych dając wyraźnie do zrozumienia ale ja udałam absolutną koncertową kretynkę ... no nie chciało mi się i już! Zresztą, po tym wczorajszym wypadzie za jeleniami trochę zła na niego jestem .... Tulipany wystawiły kilka centymetrów liści jako forpocztę i zamarły, reszta roślinek też zastopowała. Wszyscy na słońce czekamy!!! Tyrion podróż miał bezstresową, gorzej z Karlitą, bo musiała go znosić z tyłu:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 27.03.2014 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Tyrion nie jest bidulą!!! Brazuniu, powtarzaj to sobie częściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.03.2014 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Powtarzam, powtarzam, spokojnie Osiczko:lol2: Czasami mnie tak nachodzi, ale tylko czasami Dzisiaj pewnie się z nim przejdę, pogoda ładna to i dla mnie przyjemność!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 28.03.2014 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Też zamiaruję spacer ale najsampierw muszę dekoder wymienić, więc się przyjemność w czasie odwlecze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.03.2014 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 To u nas na odwrót - wczoraj ładnie było, dzisiaj pochmurno i nawet coś wisi w powietrzu, jakby deszcz, ale taki niedorobiony. Kapuśniaczek znaczy się. Za to cieplej jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.03.2014 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Szanowny na Girbaltarze ma deszcz i wiatr, tyle mojego, że ja miałam dzisiaj ładniejszą pogodę niż On. Hiszpania ... myślałby kto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 28.03.2014 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 W sumie pocieszające... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.03.2014 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2014 Pocieszające:lol2: Dzsiaj tez było cudownie, a ja zamiast posiedzieć na leżaku szwendałam się do miasta oddalonego o 9 km i z powrotem 3 razy dzisiaj!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 30.03.2014 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 Też się szwendałam ale ino roz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 30.03.2014 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 Raz po zakupy, drugi po kawę, trzeci po papierosy? Wczoraj napracowałam się w ogródku, za to dzisiaj uczciwie byczyłam się na tarasie. Po bieganiu, oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.03.2014 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 A dżówno, raz z sąsiadką (dobry uczynek), dwa z Tyrionem na szkolenie a trzy z Córcią do stacji ratownictwa!!! I co, łysko Ci??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 30.03.2014 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 Sprawdziłam - włosy mam na miejscu. Może nie jest ich "burza", ale są, czyli nie jest mi łyso!O tym, jak dziecię podniosło Ci ciśnienie już czytałam. Oj, dbają dzieci o nas, żebyśmy się nie nudzili... Moje, na szczęście, takich emocji mi oszczędzają ostatnio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.03.2014 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 Dobrze, że masz wszystkie włosy, miałabym straszliwe wyrzuty sumienia, gdyby było inaczej!! Dzisiaj poprosiłam o jakiś inny rodzaj emocji, jeśli już tak bardzo Jej zależy na urozmaicaniu mi życia ... chociaż ja się wcale qrczę nie nudzę!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 30.03.2014 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 No właśnie - ja też się nie nudzę. Wystarcza mi towarzystwo inteligentnej osoby, żeby się nie nudzić, czyli jestem samowystarczalna! Chociaż, oczywiście, towarzystwem innych inteligentnych osób nie wzgardzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.03.2014 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 Ja tez absolutnie takowym towarzystwem nie pogardze, na pewno!!! U Was od jutra też rekolekcje??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 30.03.2014 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 U nas od środy. Znaczy w podstawówce. W LO od jutra. Weronika ma "zapewnioną opiekę", czyli musi być w szkole. Zresztą to w środku lekcji i, o dziwo, po rekolekcjach wracają do szkoły.We wtorek test kompetencji w szóstych klasach. Proszę o trzymanie kciuków za Magdę!W piątek klasa Małgosi ma wycieczkę, więc ominie ich jeden dzień rekolekcji, za co pani bardzo nas przepraszała, ale termin wycieczki był ustalany dużo wcześniej i nie dało się zmienić. Łatwo wybaczyłam pani to, że moje dziecko straci rekolekcje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 30.03.2014 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 Bezbożnica... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 31.03.2014 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Która? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 31.03.2014 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 JA Moje dziecko ma od srody. Stwierdziła, ze szczególnie wobec braku wyjazdu z osiedla nie będzie się wysilać. Ja wyraziłąm zgodę a mąż stwierdził, że będę kłamać w usprawiedliwieniu. Pewnie będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts