Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od kwietnia do ... zimy (jesieni?) - co Wy na to?

Agduś

Recommended Posts

• Odpowiedzi 18,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Agduś

6399

• braza

3720

• wu

1845

• DPS

1552

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja zimno i ponuro miałam, nosa z domu wyściubiac mi się nie chciało więc tylko drewna przyniosłam do kominka. Tyrion bidula z dętką z piłki stał kilka minut przy drzwiach tarasawych dając wyraźnie do zrozumienia ale ja udałam absolutną koncertową kretynkę ... no nie chciało mi się i już! Zresztą, po tym wczorajszym wypadzie za jeleniami trochę zła na niego jestem .... Tulipany wystawiły kilka centymetrów liści jako forpocztę i zamarły, reszta roślinek też zastopowała. Wszyscy na słońce czekamy!!!

Tyrion podróż miał bezstresową, gorzej z Karlitą, bo musiała go znosić z tyłu:lol2:

Sprawdziłam - włosy mam na miejscu. Może nie jest ich "burza", ale są, czyli nie jest mi łyso!

O tym, jak dziecię podniosło Ci ciśnienie już czytałam. Oj, dbają dzieci o nas, żebyśmy się nie nudzili... Moje, na szczęście, takich emocji mi oszczędzają ostatnio.

Dobrze, że masz wszystkie włosy, miałabym straszliwe wyrzuty sumienia, gdyby było inaczej!!

Dzisiaj poprosiłam o jakiś inny rodzaj emocji, jeśli już tak bardzo Jej zależy na urozmaicaniu mi życia ... chociaż ja się wcale qrczę nie nudzę!!!!

U nas od środy. Znaczy w podstawówce. W LO od jutra. Weronika ma "zapewnioną opiekę", czyli musi być w szkole. Zresztą to w środku lekcji i, o dziwo, po rekolekcjach wracają do szkoły.

We wtorek test kompetencji w szóstych klasach. Proszę o trzymanie kciuków za Magdę!

W piątek klasa Małgosi ma wycieczkę, więc ominie ich jeden dzień rekolekcji, za co pani bardzo nas przepraszała, ale termin wycieczki był ustalany dużo wcześniej i nie dało się zmienić. Łatwo wybaczyłam pani to, że moje dziecko straci rekolekcje...

JA

Moje dziecko ma od srody. Stwierdziła, ze szczególnie wobec braku wyjazdu z osiedla nie będzie się wysilać. Ja wyraziłąm zgodę a mąż stwierdził, że będę kłamać w usprawiedliwieniu. Pewnie będę ;)