Agduś 31.03.2014 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 W LO Weroniki są lekcje, rekolekcje i lekcje, więc nie chcę jej zwalniać. Gdyby były tylko rekolekcje, bezbożnie bym ją zwolniła bez wyrzutów sumienia nawet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.03.2014 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Młoda ma 4 lub 3 lekcje w zależności od tego, na którą godzinę mają w planie i ... luz. No to dzisiaj dałam Jej wolne i zastanawiam się nad jutrem. Chyba tez zrobię wolne, bo to qrna bez sensu jest! Nie można tego zrobic po południu???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 31.03.2014 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Nie, bo nikt by nie przychodził, a przecież trzeba udowodnić, że 99,9% Polaków... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 31.03.2014 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Która? Każda... Nie, bo nikt by nie przychodził, a przecież trzeba udowodnić, że 99,9% Polaków... Otóż to... u nas poszli o krok dalej i są trzy dni całkowicie wolnego od szkoły... tylko dla dzieci ofkors, bo nauczyciele do szkoły chodzić muszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 31.03.2014 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 U nas też tak bywało. Ostatnio jakby się opamiętali i nie wszystkie lekcje odwołują. I nawet nie zrezygnowali z wycieczki!!! Swoją drogą, szlag by mnie trafił imponujący, gdyby zrezygnowali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 31.03.2014 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Przypominam o kciukach dla szóstoklasistów!!! Oczywiście dla Magdy najmocniej! Jutro od 9.00 piszą do 10.00. Jakoś muszę sobie na jodze poradzić trzymając kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 31.03.2014 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Dasz radę... Magda też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.03.2014 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Bedziemy trzymały, ale i bez nich sobie poradzi!!! Uściski Jej szczególne przekaż rano!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.04.2014 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 No i jak, Madzia zadowolona z siebie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 01.04.2014 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Podobno matematyka była łatwa, w radiu mówili. Ale to sprawa względna... Mam nadzieję, że poszło bardzo dobrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.04.2014 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 no i ja też ciekawam jak poszło;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.04.2014 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Wiadomo, że na razie nic nie wiadomo. Magda raczej zadowolona. Wprawdzie maksa się nie spodziewa, ale twierdzi, że większość zadań ma dobrze. Cóż - trzeba czekać na wyniki. Wczoraj było zebranie w sprawie szczepienia dziewczynek przeciwko HPV. Gmina w dużej części płaci za szczepionki. W połowie wykładu westchnęłam do koleżanki "dobrze, że biol-chem kończyłam, to rozumiem, co pani prowadząca do nas mówi..." (koleżanka farmaceutka też rozumiała). A pytania z sali były częściowo rozwalające. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 02.04.2014 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Ile dofinansowują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 02.04.2014 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 (edytowane) U nas nie refundują... szczepionka jest dość droga i w zasadzie jak dają, to brać, bo później nie dadzą.Podobno wszystkie kobiety do 45 rż powinny się szczepić..Najlepiej by było facetów sczepiać ale oni nie wiedzą Edytowane 2 Kwietnia 2014 przez EZS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.04.2014 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 A ile kosztuje taka szczepionka? Ewa, faktycznie powinno się zaszczepić? Myslę o Karli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 02.04.2014 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 wczytałam się i wsłuchałam w wykłady onkologa na kursie i wychodzi, że powinno. Przeciwnicy piszą, że regularna cytologia wystarczy. Onkolog mówił, że cytologia wykrywa zmiany powierzchowne, a zapalenie będące często promotorem raka toczy się podśluzówkowo. A jak widać na zewnątrz, to już - i owszem- da się zoperować, ale okaleczenie jest duże. To tak w skrócie. Ceny sobie w necie można sprawdzić, trzy dawki trzeba brać, ta 4składnikowa (lepsza) kosztuje 390 za szczepienie a dwuskładnikowa 300. Powiedzmy, że w Luxmedzie jest dość drogo i jest w tym konsultacja lekarza i samo szczepienie. Pewnie z 1000 zł za całość będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 02.04.2014 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 U nas po 420 za jedną... pobieraną w odstępie nie pamiętam 4 czy 6 miesięcy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 02.04.2014 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Tą dwuważną GSK można szczepić w 2 dawkach albo przynajmniej tak próbują. Ale jednak raczej powinno się 3 razy.Kurcze, u nas był program "krwinki" ale już się skończyły zapisy. Trzeba pilnować w necie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.04.2014 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 A Zuzię szczepiłaś? Nie musisz odpowiadać, tak jakos mi do głowy przyszło .... Nie wiem, czy w tym moim zaścianku w ogóle o tym słyszeli, ale może ich nie doceniam .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 03.04.2014 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 no własnie nie szczepiłam, bo promocję przeoczyłam. Będę czyhać na następną, choć boję się, że już jej wiekowo nie obejmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts