Agduś 21.04.2014 22:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2014 Nie mam klatki. Wypuściłam, bo było ciepło. Pod pełną kontrolą - wytrzepywanie do woli i powrót do domu. Wytarzany mokry pies zdecydowanie nie leżał w moich planach na święta! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.04.2014 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2014 Ja też klatki nie mam, a powinnam mieć przynajmniej pod koniec roku ... do suni się szykujemy!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 22.04.2014 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2014 Kupisz dużą składaną klatkę i starczy. My mamy zrobioną na stałe pod schodami. Nieoceniony K nam wyspawał i zamocował... Gruch już nie korzysta ale Słoninka i owszem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.04.2014 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2014 nasze nie potestuja na kapiel a juz suszenie pod ciepla suszara to szczyt lubienia, oba zasypiaja w pozycji kulistej i jak ja mam je do jasnej anielki wysuszyc:rolleyes: duzy bialy zepsul malego bialego:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 22.04.2014 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2014 a po co do klatki??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.04.2014 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2014 Po to, żeby wszystkiego wokół nie zamoczył tak myślę! Mój jak się otrzepie to pod prysznicem wszystko pływa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 22.04.2014 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2014 Po to, żeby wszystkiego wokół nie zamoczył tak myślę! Mój jak się otrzepie to pod prysznicem wszystko pływa!!! Dobrze myślisz... Gruch ma krótką zwartą sierść bez podszerstka więc po kąpieli idzie na swoje legowisko ale ze Słoniny to cieknie strasznie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.04.2014 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2014 ja robię jak Agduś otwieram drzwi na dwór na pełną szerokość a potem drzwi łazienki z warknięciem "na dwór" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 22.04.2014 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2014 Ja nic warczeć nie muszę - Emi posuwa z łazienki byle dalej. Najgorsze, że co drugi krok się otrzepuje i, gdybym jej nie trzymała, to by była dokładnie wytrzepana zanim by wyszła na pole. A nie o to chodzi! O nie!!! Chodzi o to, żeby się otrzepała po wyjściu z domu dopiero. No to lecę za nią, trzymając za wszarz i starając się uniemożliwić trzepanie mokrego futra na ściany. Tym razem się udało! Złachałam się dzisiaj jak dzika, ale mamy skoszony trawnik i w ogóle nieco ogarnięte w ogródku. I wykiełkowały różne takie posiane! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.04.2014 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2014 no ale jak warknę to pies znika w locie nie próbując nic kombinować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 22.04.2014 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2014 Ja bym musiała ją przez okno ewakuować do ogrodu, bo odruch trzepania jest silniejszy od strachu i rozsądku razem wziętych. Ba, podejrzewam, że nawet nad pełną miską by się trzepała w takiej chwili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.04.2014 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2014 a ja wredna jestem i pies wie że jak warknę to należy znikać w locie:rotfl: zresztą u mnie jak wypadnie z łazienki to prosto na dwór ma:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 22.04.2014 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2014 Z myślą o kąpaniu psa zaplanowałam łazienkę dolną z brodzikiem z płytek, ale nie wpadłam na to, że trzeba zrobić wyjście na zewnątrz bezpośrednio z łazienki. Oryginalnie by było - drzwi wejściowe, drzwi tarasowe i... drzwi łazienkowe. No ale podobno pierwszy dom dla wroga, drugi dla przyjaciela... w trzecim na pewno będzie już wszystko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.04.2014 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2014 ja bym się mogła najwyżej do kotłowni przebić bezpośrednio:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.04.2014 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2014 Można jeszcze wybić w ścianie otwór z ruchomymi drzwiczkami dla psa .... no tak. Dla Emi to byłby otwór jak dla dorosłego faceta:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 22.04.2014 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2014 Pozostaje mi jeszcze rampa z podłogi przed brodzikiem na parapet i druga na zewnątrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 22.04.2014 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 23.04.2014 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 http://www.mediasklep24.pl/category/odstraszacze-psow-osobiste Taki link narzuca mi się na FM u Agdusi - ŻE NIBY CO?????? Jakieś SUGESTIE od adminów ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.04.2014 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 Otworzyłam link, teraz pewnie ja będę zasypywana podobnymi reklamami. Kupiłam nasiona skorzonery. Nawet nie wiem, czym to się je i czy w ogóle mi urośnie, ale jestem ciekawa. Może jutro uda mi się skopać kawałek grządki, bo te skopane już obsiane, poza kawałkiem przeznaczonym na pomidory. Nawet coś mi wykiełkowało - rzodkiewka na pewno i coś jeszcze, ale nie wiem jeszcze, co, bo sobie oczywiście nie zaznaczyłam. Koperek tradycyjnie nie wylazł. Dam mu jeszcze dzień albo dwa i kupię inne nasiona. To będzie ostatnia szansa dla koperku w moim ogrodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 23.04.2014 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 Skorzonery nie znam A na koperku to nawet moja teściowa wymiękła Kiedyś przyszła na działkę i sypnęła sobie ot tak koper, twierdząc, ze on wyrasta zawsze i wszędzie. Nie wyrósł. No to drugie podejście było już profesjonalne- skopanie, podsypanie, dokarmienie... nie wyrósł. Próbowała systematycznie a potem ja przejęłam pałeczkę... nie urósł ani raz. Nie wiem, dlaczego. Jedyne, co osiągnęłam, to koper włoski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts