Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od kwietnia do ... zimy (jesieni?) - co Wy na to?

Agduś

Recommended Posts

• Odpowiedzi 18,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Agduś

6399

• braza

3720

• wu

1845

• DPS

1552

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nie lubię mięty z czekoladą, to pewnie i z kawą też.

Wusia, przypomnij adres. W poniedziałek wyślę. A teraz lecę na basen!

no jasne ja akurat lubie tez miete z czekolada. ale chyba niewiele jest osob, ktore lubia takie zestawienia :D milego basenowania :)

wiesz nawet nie sadzilam, ze bys chciala, naprawde mietowe czekoladki rzadko kto lubia. moze na fm wiecej, bo tu duzo takich dziwolagow jak ja:lol2:

dlaczego? Ja lubię pastylki miętowe w czekoladzie. Fakt, w domu chyba tylko ja...

U nas odwrotnie - tylko ja nie lubię. Czekoladę tak, mleczną Milki, z orzechami, niektóre inne np. te z Lidla, czasem ciemną, biała to nie czekolada. Kiedyś potrafiłam siąść i zeżreć cała tabliczkę, pomalutku, przy dobrej książce albo przy gazecie. Teraz już nie. Ciekawe czemu.

Alkoholu z kawą czy herbatą, to nie, ale kawę, a już na pewno herbatę z alkoholem - chętnie. Kawę dla smaku, herbatę na rozgrzewkę.

Leje! Rano było ładnie, ale parno, a po południu zaczęło padać. Kupiłam dzisiaj ziółka w doniczkach i sadziłam już w deszczu.

Całę szczęście, że Małgo pokoju nie posprzątała i z powodu bajzlu nie ma imprezy urodzinowej, bo byśmy oszaleli z dwudziestką dzieciaków w domu!

Wczoraj byliśmy w tutejszym teatrze i pierwszy raz się zawiodłam. Natomiast reszta publiczności zachwycona była. Jakąś skazę genetyczną mam poważną, dziedziczoną z chromosomem X, bo dzieciom moim też się dostała. Nie lubię, nie rozumiem, nie chcę kabaretu. Lubiłam TEY'a lata temu, ale to był inny kabaret. A ten "spektakl" to był zlepek skeczów kabaretowych nie najwyższych lotów. No ni cholery mnie to nie bawiło...

Lubię kabaret ale dobre. Nie lubię bylejakiego. Kiedyś, na początku ich działalności lubiłam OTTO. Uwielbiam Grupę MoCarta i na nich chętnie bym poszła. Więcej nie widzę ;)

To z tymi urodzinami - przeniosłaś czy odwołałaś? Bo wyszło jakbyś wywaliła zaproszone dzieci, bo Małgo nie posprzątała pokoju :confused:

Najchętniej to oglądam "Kabaret Starszych Panów", Kabarecik Olgi Lipińskiej i Dudek - czyli to, co za PRL-u bawiło i pobudzało do myślenia! Obecne kabarety jakoś do mnie nie przemawiają, chociaż lubię Paranienormalnych i ten od chińskich zupek, nie pamiętam nazwy ....

"Grupę MoCarta" też lubię i mają mój absolutny podziw!!!

No właśnie ... to w końcu kto kogo wyrzucił z domu????