TAR 25.04.2014 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 a pilyscie kawe z likierem / syropem mietowym? dziwactwo ale bardzo lubie, kawa biala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 25.04.2014 15:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 Nie lubię mięty z czekoladą, to pewnie i z kawą też.Wusia, przypomnij adres. W poniedziałek wyślę. A teraz lecę na basen! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.04.2014 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 przypomniałam baaaaaaaardzo dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.04.2014 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 Nie lubię mięty z czekoladą, to pewnie i z kawą też. Wusia, przypomnij adres. W poniedziałek wyślę. A teraz lecę na basen! no jasne ja akurat lubie tez miete z czekolada. ale chyba niewiele jest osob, ktore lubia takie zestawienia milego basenowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.04.2014 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 ja lubię zwłaszcza te małe czekoladki z nadzieniem miętowym:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.04.2014 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 nooo ja lubie te after eight z kawusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.04.2014 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 no te właśnie te:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.04.2014 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 u nas zawsze jest maly zapasik w razie czego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.04.2014 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 może kiedyś go napoczniemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.04.2014 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 Że ja nie wiedziałam, że masz taki zapasik.. ja to lubię takie dziwactwo... ale kawa to ma być biała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.04.2014 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 wiesz nawet nie sadzilam, ze bys chciala, naprawde mietowe czekoladki rzadko kto lubia. moze na fm wiecej, bo tu duzo takich dziwolagow jak ja:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 25.04.2014 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 wiesz nawet nie sadzilam, ze bys chciala, naprawde mietowe czekoladki rzadko kto lubia. moze na fm wiecej, bo tu duzo takich dziwolagow jak ja:lol2: dlaczego? Ja lubię pastylki miętowe w czekoladzie. Fakt, w domu chyba tylko ja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.04.2014 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 u nas w domu, w pracy, poza mna tez nikt nie jada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 25.04.2014 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 U nas odwrotnie - tylko ja nie lubię. Czekoladę tak, mleczną Milki, z orzechami, niektóre inne np. te z Lidla, czasem ciemną, biała to nie czekolada. Kiedyś potrafiłam siąść i zeżreć cała tabliczkę, pomalutku, przy dobrej książce albo przy gazecie. Teraz już nie. Ciekawe czemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.04.2014 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 Uwielbiam te ciasteczka After Eight!!! Miętową czekoladę też przełknę, chociaż wolę ciastka! Likierów nie ruszam, a już alkohol z kawą albo herbata nigdy nie przechodził mi przez gardło!! Siemanko!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.04.2014 15:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 Alkoholu z kawą czy herbatą, to nie, ale kawę, a już na pewno herbatę z alkoholem - chętnie. Kawę dla smaku, herbatę na rozgrzewkę. Leje! Rano było ładnie, ale parno, a po południu zaczęło padać. Kupiłam dzisiaj ziółka w doniczkach i sadziłam już w deszczu.Całę szczęście, że Małgo pokoju nie posprzątała i z powodu bajzlu nie ma imprezy urodzinowej, bo byśmy oszaleli z dwudziestką dzieciaków w domu!Wczoraj byliśmy w tutejszym teatrze i pierwszy raz się zawiodłam. Natomiast reszta publiczności zachwycona była. Jakąś skazę genetyczną mam poważną, dziedziczoną z chromosomem X, bo dzieciom moim też się dostała. Nie lubię, nie rozumiem, nie chcę kabaretu. Lubiłam TEY'a lata temu, ale to był inny kabaret. A ten "spektakl" to był zlepek skeczów kabaretowych nie najwyższych lotów. No ni cholery mnie to nie bawiło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 27.04.2014 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 Lubię kabaret ale dobre. Nie lubię bylejakiego. Kiedyś, na początku ich działalności lubiłam OTTO. Uwielbiam Grupę MoCarta i na nich chętnie bym poszła. Więcej nie widzę To z tymi urodzinami - przeniosłaś czy odwołałaś? Bo wyszło jakbyś wywaliła zaproszone dzieci, bo Małgo nie posprzątała pokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.04.2014 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 Najchętniej to oglądam "Kabaret Starszych Panów", Kabarecik Olgi Lipińskiej i Dudek - czyli to, co za PRL-u bawiło i pobudzało do myślenia! Obecne kabarety jakoś do mnie nie przemawiają, chociaż lubię Paranienormalnych i ten od chińskich zupek, nie pamiętam nazwy ...."Grupę MoCarta" też lubię i mają mój absolutny podziw!!! No właśnie ... to w końcu kto kogo wyrzucił z domu???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 27.04.2014 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 Dziś chyba się nie dowiemy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.04.2014 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 Ja juz wiem ... przyszły małolaty i wyrzuciły Agdusiów z domu!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts