braza 07.05.2014 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 No niestety, mało wysublimowany gust mam .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.05.2014 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 Może jeszcze się wyrobisz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 08.05.2014 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 W NAAAAASZYM towarzystwie... ba! :cool::cool::cool::cool: Piękne te dachy...! Ja bym taki u siebie chciała... ... na Brazozysku też by pięknie pasował... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.05.2014 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 Chyba już się wyrobiłam.... zaczyna mi się podobać bo ... jest szara:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 08.05.2014 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 Grafitowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.05.2014 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 Czepiasz się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.05.2014 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 A co? Nie wolno??? Cholera! Miało być słonecznie, zaplanowałam pracę w ogrodzie! Ino się kurzyć miało! Czegóż to ja nie chciałam dokonać! I dżówno - pada!!! Tyle że pobiegać zdążyłam - w upale...Pewnie dlatego, że popatrzyłam rano na okno u Magdy i nie tylko pomyślałam, ale nawet powiedziałam, że je trzeba umyć. To już teraz nawet plany umycia okna wywołują deszcz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.05.2014 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 dzięki o Wielka paczuszka właśnie dotarła i teraz pytanie ta ona mięta jest tylko domowa czy ogrodowa też?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.05.2014 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Odnoszę wrażenie, że w obecnych czasach nastawionych na prędkość nawet lekkie zająknięcie się o myciu okien może deszcz wywołać!!U mnie też pada, tylko że ja do ogrodu polazłam .... nie powiem, jak sama siebie nazywam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 09.05.2014 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 a ja odkupiłam pomidory, co zmarzły i wsadziłam je w locie między jedną pracą a drugą. Zdolna jestem Pada, ciągle pada.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 09.05.2014 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Straszyło cały dzień ale nie padało... mam nadzieję, że jutro też odpuści bo mam plany... malowanie płotu i przygotowanie terenu pod basen:rolleyes: i ognisko chciałabym Wiem... przesadziłam... pewnie będzie lać , wiać i zimno się zrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.05.2014 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Osia i kto mi ADHD zarzuca?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 09.05.2014 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Osia i kto mi ADHD zarzuca?????? Wiem... przesadziłam... JUTRO NIC NIE ROBIĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.05.2014 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2014 A ja robiłam, dzisiaj u mnie też się ADHD uaktywniło:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.05.2014 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2014 Mięta jest tylko domowa chyba. Ja mam ją w doniczkach na parapecie. Najpierw powinna postać w wodzie i wypuścić korzonki. Piątek. Rano piękna pogoda. Plany - ogródek albo okno, później obiad i sprzątanie chałupy. Wcześniej bieganie. No to biegałam. Gorąco było, duszno. Szybki prysznic i... gotowa do prac ogrodowych spoglądam przez okno na deszcz. Noooo doooobra, zmiana planów. Pada, więc zanim dzieci wrócą pouczę się angielskiego, później zrobię obiad i ogarnę chałupę zaniedbaną na skutek prac ogrodowych. I co? Angielski... i słoneczko!!! Za późno na ogródek, bo dziecka będą chciały jeść. Pójdę do ogrodu po obiedzie, dom jakoś wytrzyma. Po obiedzie - deszcz.... Dzisiaj było cały dzień ładnie, chociaż temperatura taka głupia, że co chwilę zakładałam sweter i zdejmowałam go. Ogródek się nieco zmienił, a ja padam na twarz. Jutro rocznica komunii Małgosi i urodzinowa impreza Magdy. A pojutrze poniedziałek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 12.05.2014 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 Doszło w stanie nienaruszonym Dzięki raz jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.05.2014 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 Jestem, proszę o brawa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 12.05.2014 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 http://www.skyscanner.pl/sites/pl/files/imagecache/news_article/news-images/brawa.jpg Proszę bardzo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.05.2014 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 Dziękuję mocno http://www.e-gify.pl/gify/muzyka/taniec/taniec30.gifWidzisz ile mi jeszcze wdzięku zostało pomimo ciężkiej wręcz katorżniczej pracy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 13.05.2014 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 Braza, z umiarem te dygi stosuj, bo sobie biodro zwichniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts