wu 28.10.2014 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2014 z lupą trza ale warto:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 28.10.2014 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2014 Ładne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 29.10.2014 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 Czy u Was też taka koszmarna mgłą? U nas od soboty nic nie widać! No dosyć już tego!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.10.2014 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 boskie kocie:rotfl: nie u nas piękne słońce ale za karę mrozy paskudne w nocy:( dzisiaj kole wpół ósmej rano - 6 miałam:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 29.10.2014 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 U nas przymrozków nie ma, no raz coś kole -1 było chyba, bo mi lekko nasturcje podcięło. To chyba taki bonusik za tę mgłę cholerną, która chęci do czegokolwiek ze mnie wysysa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.10.2014 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 no tak chyba jest:( mam nadzieję że się te mrozidła skończą niedługo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 29.10.2014 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 A ja, że mgła pójdzie wreszcie w cholerę, bo mnie w depresję ciężką wpędza! Dzisiaj zrobiłam jej na złość i poszliśmy biegać. W dzień nawet było widać drzewa w lesie, ale wieczorem Magda miała trening i kiedy trener kazał biec do trzeciej latarni, to się go pytali, gdzie ona jest, bo tylko dwie było widać. A ja na rowerze bez świateł przeciwmgielnych to już całkiem po omacku jechałam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.10.2014 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 no u nas z rana trochę bywa mgły ale później słoneczko wychodzi i ładnie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 29.10.2014 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 Nawet wam samoloty podobno uziemniło Zaczęłam dziś znowu słuchać wiadomości, bo ostatnio odcinałam się od wiedzy niepotrzebnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 29.10.2014 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 Ja się nie wybierałam nigdzie samolotem, więc nie wiedziałam. Musieli całkiem lotnisko zamknąć, bo kiedy tylko odsyłają samoloty na kręcenie kółek, to wiemy zawsze - kręcą nad nami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 29.10.2014 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 [ATTACH=CONFIG]286780[/ATTACH] ! A myśmy się tak cieszyli, ze kocisko się przytula... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 30.10.2014 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2014 no tak chyba jest:( mam nadzieję że się te mrozidła skończą niedługo nie wiem czy niedlugo, do wiosny zostalo jeszcze pare miechow mam depreche:sick::sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.10.2014 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2014 TARcia, wyłaź z tej deprechy, nie warto!!! Gdy widzę za oknem to co od rana dzisiaj, to też mam ochotę się zadepresjonować ... a później pytam, po co, komu to potrzebne?? Ciekawe, czy uda mi się wysłać tego posta wcześniej, niż za trzy lata ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 31.10.2014 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2014 Najwyraźniej udało Ci się! Gratuluję! Mgła odeszła w niebyt, co pozytywnie wpłynęło na mój nastrój. Nie wiem, czy zmusiłabym się do jutrzejszego objazdu krakowskich cmentarzy, gdyby to szare paskudztwo nadal wisiało w powietrzu... Na szczęście od przedwczoraj (chyba, gubię rachubę czasu) świeci nam słoneczko. Wprawdzie rano zbiera się do tego powoli, ale wystarcza mi, że później się pokazuje. Wiecie, że w Niepołomicach są cztery obiekty podświetlone nocą? Zgadnijcie jakie. A na deser: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.10.2014 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2014 wymiękłam:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 31.10.2014 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2014 Pojawia się pytanie - za co my te sierściuchy tak kochamy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.11.2014 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2014 ja swoje za łapanie myszy:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 01.11.2014 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2014 Ja to nie mam zielonego pojęcia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.11.2014 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2014 Akurat co do łapania myszy to ja mam mieszane uczucia - mysz też człowiek... Za przyjemność przyglądania się im, za rozbawianie nas, za miękkość, za mruczenie, za przyjemność głaskania ich, za możliwość podziwiania gracji, zwinności i urody, za to, że tak pięknie żyją, za to, że zimą albo w paskudną jesienną pogodę leżą pozwijane w urocze kłębki, za ... Kurczę, one NIC nie muszą robić specjalnie po to, żebyśmy je kochali! Po prostu są sobą i już!!! Z tego wynika, że koty to stworzenia ABSOLUTNIE DOSKONAŁE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.11.2014 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2014 ja nie mam mieszanych uczuć co do łapania myszy bo albo myszy w domu albo zamordowane przez kota wolę tą drugą opcję za łapanie ptaszków łeb bym urwała ale dla myszy jakoś specjalnych uczuć nie mam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts