braza 14.11.2014 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 Otóz to TARciu, otóż to!!!! Nie ma jak piekielnie gorąca, parzaca plujka:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.11.2014 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 i koniecznie czarna a nie profanowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 14.11.2014 22:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 Każdemu wedle uznania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.11.2014 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2014 To prawie jak komunizm ... Bawcie się dobrze w miejscowości znanej z peronu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.11.2014 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2014 Prawie robi różnicę.Miejscowość znana z peronu jest mało zabawna, zwłaszcza w taką pogodę. o się z tą pogodą porobiło? Jakaś taka niemiła... Zimno, ponuro, mgliście, pochmurno, szaro... Czyżby jesień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.11.2014 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2014 u nas taka dupna pogoda juz od 2 tygodni:bash: dzis jechalismy nad morze to przez chwile rozwialo i troche slonca wyszlo. obrzydliwa ta jesien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.11.2014 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2014 Dla nas była litościwa i takie szare dni przeplatała słonecznymi. Liczę na to, że jeszcze zrobi się ładniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.11.2014 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2014 Jak narazie nie narzekam, co prawda ponuro i szaro ale ciepło ... chociaż z tym pizganiem od 3 dni to wiatr przegiął ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 17.11.2014 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 A u nas nic nie pizga. Fajnie, bo nie lubię, zwłaszcza na rowerze jeździ się kijowo, kiedy pizga. Z drugiej strony właśnie zaczynałam bardzo teoretycznie się zastanawiać nad opłacalnością małej, przydomowej elektrowni wiatrowej. Polacy wymyślili taką niewiatrakową, co to ptaków nie zabija, infradźwięków nie wytwarza, działa przy słabszym i silniejszym wietrze niż wiatraki... No same zalety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.11.2014 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2014 Oooo, taka niewiatrakowa elektrownia przydomowa ... ciekawe ...I ciekawe, jaki koszt? Psiuwa szczeka, bo pewnie zwierzyna podchodzi. Nasza gnida uskutecznia cowieczorną porcję szczekanka wokół całej posesji ale od kiedy ujrzałam na własne oczyska spacerujące za płotem dziki, z drugiej strony rodzinkę saren a z trzeciej jelenie to przestałam się dziwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.11.2014 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2014 u nas zawsze pizga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.11.2014 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2014 Noooo, wiem coś o tym, mieszkałam 700 m od morza:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.11.2014 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2014 ale wole to moje pizganie i swieze powietrze niz takie, ktore widac przy oddychaniu:lol2: tylko holender czemu ten wiatr mgiel nie rozwiewa???? zaczal sie trzeci z rzedu mglisty tydzien, a ja zaczynam pizgac miechem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.11.2014 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2014 (edytowane) Rozumiem Cię doskonale, ja po kilku dniach mgły miałam dosyć! Jeszcze trochę, a zaczęłabym chodzić na czworaka po schodach. http://odnawialnezrodlaenergii.pl/energia-wiatrowa-aktualnosci/item/1158-pionowe-silownie-wiatrowe-polski-wynalazek-przyszloscia-oze http://wcowartoinwestowac.pl/inwestuj-w-to/polski-wynalazek-zniszczy-wiatraki-energetyczne/ Ja nie mówię, że to temat na dzisiaj, ale w przyszłości taka mała, pojedyncza turbinka przy domu... Nasza sucz najprawdopodobniej szczekała na... drzwi. Nauczyła się, że kiedy drze ryja, to jest wpuszczana (ze względu na nerwy nasze i sąsiadów). Żeby oduczyć, pewnie trzeba by było... nie wpuszczać. Tylko jak nie wpuścić, kiedy wieczorem drze mordę? Sąsiadów szlag trafi i przyjdą z pretensjami (słusznymi) albo przynajmniej nas znielubią. To ja już wolę sucz bestwić. Edytowane 18 Listopada 2014 przez Agduś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.11.2014 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2014 Dzięki za linki! Moja gnida jest rozbezstwiona i nie powiem, żeby mi było z tym bardzo źle. Nie znoszę mgły a już szczególnie wtedy, gdy mam jechac autem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.11.2014 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2014 No ja tam bym wolała mieć idealnie posłusznego psa, wpatrzonego we mnie jak w święty obrazek, odczytującego komendy z ruchu małego palca lewej dłoni... Tylko na takiego psa trzeba sobie zapracować... No i raczej nie będzie to leonberger... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 18.11.2014 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2014 Pomarzyć dobra rzecz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.11.2014 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2014 I na pewno nie bedzie to maltanczyk z dynamitem w tylku:-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.11.2014 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2014 Spoko, ONek też nie ma szans ... mój w każdym razie:D Miłego szarodzionka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.11.2014 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2014 Dzionek był szary, ale całkiem miły. Przed południem nie padało, coś wisiało w powietrzu, kiedy poszliśmy pobiegać, ale biegało mi się nad podziw dobrze (mimo zakwasów po siłowni), pchnęliśmy do przodu sprawę zamówienia żywicy (wiemy ile, za ile i czekamy na wycenę z drugiego sklepu). Po południu lało, na angielski musiałam iść z buta, bo na rowerze w deszczu średnio lubię, wieczorem był WF, a teraz w poczuciu dobrze spełnionego obowiązku leżę martwym bykiem. Zaraz będzie jeszcze winko (kobiet i śpiewu nie przewiduję).Gorzej będzie w piątek - Andrzej ma zajęcia z zaocznymi, więc muszę zawieźć Magdę do Wieliczki, poczekać i wrócić INNĄ DROGĄ, której dobrze nie znam, w dodatku wioząc koleżanki Magdy, które nie mają czym wracać z treningu... Będzie mi się to śniło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts