Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od kwietnia do ... zimy (jesieni?) - co Wy na to?

Agduś

Recommended Posts

co do firmy kutej z poręczami, to olej ich, może to krzak do prania brudnych pieniędzy. Koło mnie była taka firma - okna podobno sprzedawała. prowadził facet z długimi włosami (piękny był, a jak się ubierał!!!!) i żółtym sportowym kabrio. Całe dnia stał przed "salonem" i oglądał swój samochód lub pił herbatę z cudnej filiżanki w stylowym wnętrzu. Nie zapomnę jego zdziwienia, jak weszłam i chciałam zamówić okna. Uprzejmy był bardzo i bardzo uprzejmie prosił o kontakt mailowy. Potem dowiedziałam się od znajomych, że z oknami to oni mają niewiele wspólnego, był to zakamuflowany klub erotyczno-masażowy dla wtajemniczonych. Dlaczego akurat okna wybrali na fasadę? Potem zmienili na butik z baardzo drogimi ciuchami i to było już bardziej adekwatne :)

• Odpowiedzi 18,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Agduś

6399

• braza

3720

• wu

1845

• DPS

1552

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

To by było nawet ciekawe, chociaż willa z kutymi poręczami za daleko od nas, żebym się mogła napawać widokiem pięknego właściciela. Zresztą właściciela nie widziałam, facet, który do nas wyszedł, nie wzbudził mojego zachwytu, a wcześniej między pokojami kursowała jakaś pani w pełni odziana w biurowym stylu. W dodatku gdzieś mają nawet jakieś hale produkcyjne. No, może przynajmniej tam nie żywice produkują, a na ten przykład jakąś plantację mają?

Nie, ja myślę, że oni po prostu mają klientów, którzy potrzebują posadzkę w centrum handlowym wylać albo przynajmniej w większym sklepie, a nie nas - z kuchnią, jadalnią i ewentualnie balkonem do zrobienia... Ten balkon zresztą to i tak do wiosny poczeka.

Żółty kabriolet mnie dobił .... Facet na pewno był facetem?????;)

Pewnie, że jestem nobliwa!!!! A kto mi zabroni, co????

Moja łazienka musi takowoż jak Wasz balkon do wiosny poczekać. Może to i lepiej, bo Szanowny już będzie więc jest szansa, że się osobiście za bardzo nie naszarpię!! Za to inwencją błysnę przy wykańczaniu!!

Żółty kabriolet mnie dobił .... Facet na pewno był facetem?????;)

Z wyglądu wyglądał. I to bardzo w moim typie czyli nie za wysoki, szczupły i w całokształcie wyrafinowany. Niestety, ja - baba budowlana w spodniach ubrudzonych cementem nie miałam nawet cienia szansy na sprawdzenie, czy faktycznie był facetem :lol2::lol2:

A co Wy macie do żółtych autek? Niekoniecznie kabriolet, bo do naszego klimatu nie pasuje, ale żółte autko jak najbardziej! Właśnie od niedawna sąsiadka posiada mały żółty samochodzik przecudnej urody i patrzę nań z zachwytem. Nie cierpię samochodów czarnych, grafitowych, szarych, srebrnych i białych w tej kolejności (znaczy najbardziej czarnych, a najmniej białych). Mamy szare z trupiosinym odcieniem, ale to tylko dlatego, że kupowaliśmy używane. Gdybym wybierała w salonie, to żółte albo oczojebnie zielone bym chciała. Ywentualnie pomarańczowe. A najlepiej kolorowe.

Wczoraj oglądałam znajomej kabrioleta ... białego kupiła.. Mnie się podoba.. Dach ma ... to i u nas jest OKi ... też bym chciała...

Muszę na listę chciejstw zapisać...

Samochody mogą byc w różnych kolorach.. byle nie były by czerwone... Mąż marzy o ferrari a ten to musi podobno czerwony być... dobrze, że tylko marzy ;)

Czarne kojarzą mi się z karawanami albo mafią, wszelkie szarości - od grafitu do srebra - z nobliwymi biznesmenami i biznesłumenami, białe ujdą, chociaż nudne. Chyba nadal jestem hipiską, bo ja chcę kolorowe autko mieć. Howgh!

matko :eek: to wedlug tego okreslenia jestem nobliwa biznełumen z mafii, bo jezdze czarnym i srebrnym:lol2:

No prosze, to ja mafia albo zakład pogrzebowy jestem bo lubię ciemne auta!! Najlepiej: ciemnoszary, ciemnozielony, granatowy (ciemny) i ... metalic, wiem wiocha, ale trudno. Jak autko się błyszczy, to wygląda na fajniejsze niż jest;)

ŻÓłte .... oki, na lato i gdy się na rudo przefarbuję!!!!!

Srebrne TARcia to wiocha..... to ja mam dopiero wiochę.. srebrniuteńkie i do tego skodzinka dziewczynka (niedawno dowiedziałam się, że buraki jeżdżą takimi samochodami:eek:)... za to wszystko się mieści, nie muszę się z bagażami ograniczać, 4 osoby spokojnie wejdą + Inka, tanie jest i wszędzie nas zawozi i wszędzie się zmieści :)