EZS 23.11.2014 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2014 co do firmy kutej z poręczami, to olej ich, może to krzak do prania brudnych pieniędzy. Koło mnie była taka firma - okna podobno sprzedawała. prowadził facet z długimi włosami (piękny był, a jak się ubierał!!!!) i żółtym sportowym kabrio. Całe dnia stał przed "salonem" i oglądał swój samochód lub pił herbatę z cudnej filiżanki w stylowym wnętrzu. Nie zapomnę jego zdziwienia, jak weszłam i chciałam zamówić okna. Uprzejmy był bardzo i bardzo uprzejmie prosił o kontakt mailowy. Potem dowiedziałam się od znajomych, że z oknami to oni mają niewiele wspólnego, był to zakamuflowany klub erotyczno-masażowy dla wtajemniczonych. Dlaczego akurat okna wybrali na fasadę? Potem zmienili na butik z baardzo drogimi ciuchami i to było już bardziej adekwatne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.11.2014 15:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2014 To by było nawet ciekawe, chociaż willa z kutymi poręczami za daleko od nas, żebym się mogła napawać widokiem pięknego właściciela. Zresztą właściciela nie widziałam, facet, który do nas wyszedł, nie wzbudził mojego zachwytu, a wcześniej między pokojami kursowała jakaś pani w pełni odziana w biurowym stylu. W dodatku gdzieś mają nawet jakieś hale produkcyjne. No, może przynajmniej tam nie żywice produkują, a na ten przykład jakąś plantację mają?Nie, ja myślę, że oni po prostu mają klientów, którzy potrzebują posadzkę w centrum handlowym wylać albo przynajmniej w większym sklepie, a nie nas - z kuchnią, jadalnią i ewentualnie balkonem do zrobienia... Ten balkon zresztą to i tak do wiosny poczeka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.11.2014 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2014 Żółty kabriolet mnie dobił .... Facet na pewno był facetem????? Pewnie, że jestem nobliwa!!!! A kto mi zabroni, co???? Moja łazienka musi takowoż jak Wasz balkon do wiosny poczekać. Może to i lepiej, bo Szanowny już będzie więc jest szansa, że się osobiście za bardzo nie naszarpię!! Za to inwencją błysnę przy wykańczaniu!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 23.11.2014 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2014 Żółty kabriolet mnie dobił .... Facet na pewno był facetem????? Z wyglądu wyglądał. I to bardzo w moim typie czyli nie za wysoki, szczupły i w całokształcie wyrafinowany. Niestety, ja - baba budowlana w spodniach ubrudzonych cementem nie miałam nawet cienia szansy na sprawdzenie, czy faktycznie był facetem :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 23.11.2014 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2014 Pewnie, że jestem nobliwa!!!! A kto mi zabroni, co???? Byj se byj nobliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.11.2014 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2014 A co Wy macie do żółtych autek? Niekoniecznie kabriolet, bo do naszego klimatu nie pasuje, ale żółte autko jak najbardziej! Właśnie od niedawna sąsiadka posiada mały żółty samochodzik przecudnej urody i patrzę nań z zachwytem. Nie cierpię samochodów czarnych, grafitowych, szarych, srebrnych i białych w tej kolejności (znaczy najbardziej czarnych, a najmniej białych). Mamy szare z trupiosinym odcieniem, ale to tylko dlatego, że kupowaliśmy używane. Gdybym wybierała w salonie, to żółte albo oczojebnie zielone bym chciała. Ywentualnie pomarańczowe. A najlepiej kolorowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.11.2014 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2014 Matkobosko Agduś, Ty wiesz co ja myślę na temat Twoich kolorystycznych upodobań samochodowych??? No pewnie, że wiesz;) Jestem sobie nobliwa pełnom gembom!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.11.2014 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2014 Wczoraj oglądałam znajomej kabrioleta ... białego kupiła.. Mnie się podoba.. Dach ma ... to i u nas jest OKi ... też bym chciała... Muszę na listę chciejstw zapisać... Samochody mogą byc w różnych kolorach.. byle nie były by czerwone... Mąż marzy o ferrari a ten to musi podobno czerwony być... dobrze, że tylko marzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 23.11.2014 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2014 Żółte widać dobrze na drodze. Też nie mam nic przeciwko. Tamto żółte autko wyceniam na koło miliona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.11.2014 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2014 czerwone auto fajniusie, w czerwieni mi do twarzy:cool: zolte nie bardzo ale juz rozowe/fioletowe/limonkowe to by byc moglo:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.11.2014 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2014 Czarne kojarzą mi się z karawanami albo mafią, wszelkie szarości - od grafitu do srebra - z nobliwymi biznesmenami i biznesłumenami, białe ujdą, chociaż nudne. Chyba nadal jestem hipiską, bo ja chcę kolorowe autko mieć. Howgh! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 23.11.2014 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2014 Rozśmieszyłyście mnie kolorystycznie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.11.2014 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2014 Czarne kojarzą mi się z karawanami albo mafią, wszelkie szarości - od grafitu do srebra - z nobliwymi biznesmenami i biznesłumenami, białe ujdą, chociaż nudne. Chyba nadal jestem hipiską, bo ja chcę kolorowe autko mieć. Howgh! matko to wedlug tego okreslenia jestem nobliwa biznełumen z mafii, bo jezdze czarnym i srebrnym:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.11.2014 22:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2014 Wydało się!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.11.2014 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2014 a nie grafitowym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.11.2014 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 ciemno srebrny ale jeszcze nie grafitowy:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.11.2014 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 Wydało się!!! ewentualnie jeszcze pasuje wlascicielka (biznesłumen) zakladu pogrzebowego:lol2: no nie, zdecydowanie to pierwsze bardziej do mnie przemawia choc to drugie chyba bezpieczniejsze, stale dochody daje i nie ma ryzyka pierdla:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.11.2014 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 No prosze, to ja mafia albo zakład pogrzebowy jestem bo lubię ciemne auta!! Najlepiej: ciemnoszary, ciemnozielony, granatowy (ciemny) i ... metalic, wiem wiocha, ale trudno. Jak autko się błyszczy, to wygląda na fajniejsze niż jest;) ŻÓłte .... oki, na lato i gdy się na rudo przefarbuję!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.11.2014 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 Ciemnozielone ujdzie - zawszeć to coś innego niż 99% samochodów na polskich drogach.Ciekawe, czy gdyby 99% ludzkości jeździło żółtymi, zielonymi i pomarańczowymi autkami, to ja bym marzyła o czarnym albo grafitowym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.11.2014 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 Srebrne TARcia to wiocha..... to ja mam dopiero wiochę.. srebrniuteńkie i do tego skodzinka dziewczynka (niedawno dowiedziałam się, że buraki jeżdżą takimi samochodami:eek:)... za to wszystko się mieści, nie muszę się z bagażami ograniczać, 4 osoby spokojnie wejdą + Inka, tanie jest i wszędzie nas zawozi i wszędzie się zmieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts