Moose 03.12.2014 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 W takim przypadku nawet jeśli była bym w rrzeczonym Czaplinku to bezwzględnie zażądała bym dowiezienia paki do domu choćby miał jechać 2 metry za mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.12.2014 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 Toteż i nie zasuwam po paczkę, gdy jestem w domu. Na początku łagodnie daję takiemu Panu do zrozumienia, że powinien dostarczyć mi ją do domu:) Jeśli łagodność moja (ogólnie znana oczywiście) nie jeste doceniona ... no cóż, przestaję być łągodna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.12.2014 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 ... A wtedy panowie przywożą, wnoszą w zębach do domu, na kolana padają, po rączkach całują... Nie chce mi się pisać, to Wam coś pokażę: To, oczywiście, nasz kalendarz adwentowy. Sielanka w wykonaniu KotkaRysia, Kaja i Gerdy. A tu instrukcja, jak należy spędzać zimę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 03.12.2014 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 Jaki piękny kalendarz! A czekoladki ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.12.2014 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 Nie. Powkładałam głównie różne orzechy i migdały, trochę cukierków i... gumy do żucia Akurat na małe czekoladki w sklepie nie trafiłam, a muszą być małe, bo dzieci zażądały, żeby w każdej kieszonce było pięć smakołyków. To moje dzieło, ale nie będę ściemniała - kupuje się gotowy materiał z nadrukami, trzeba tylko powycinać i naszyć kieszonki, podszyć plecy i gotowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.12.2014 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 Z tym padaniem na kolanach to przesada .... Fajny ten kalendarz!!!! Ale koty biją wszystko. Bardzo chętnie wykonałabym instrukcję tak obrazowo i wyczerpująco udostępnioną przez Gerdę krok po kroku!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.12.2014 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 Jak ja czasem tym kotom zazdroszczę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 03.12.2014 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 Ja najbardziej będę jutro przed wyjściem do pracy zazdrościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.12.2014 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 Jutro to nie, Młoda ma na 10.40 za to od poniedziałku do środy i owszem - zazdrość moja przerośnie wszystko!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 04.12.2014 22:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 Ja pięć razy w tygodniu mam na ósmą, ale koty wtedy nie śpią, tylko czatują w kuchni - a nuż coś dobrego do pyszczka wpadnie, pani zaspana się zagapi i pozwoli kawałek wędlinki ściągnąć z blatu albo sama podrzuci... Za to kiedy wracam zmarznięta albo zmoknięta, a one śpią pozwijane w słodkie kłębuszki, to im zazdraszczam i obiecuję sobie, że kiedyś też tak będę mogła. Ciekawe tylko, czy skorzystam z możliwości... Na razie zapowiedziałam się na jogę w przeddzień Wigilii (czyli w wigilię Wigilii) na 8.30, chociaż mogłabym spać, bo dziecka szkoły nie mają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 04.12.2014 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 Padłam... gdyby nie czarny kot to wzięłabym to do siebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.12.2014 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2014 Moja Latorośl jedyna osobista wrzuciła to na szajsbuku ... Jeśli sugerowała coś ... jeśli to jakaś aluzja była ... to ja i tak nie rozumiem Żadna siła nie zmusiłaby mnie do wyjścia z domu na 08.30 gdy nie ma szkoły!!!!!! Szacunek!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.12.2014 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2014 Obrazek, jak zwykle, podrzuciła mi moja osobista latorośl pierworodna. Za wyrazy szacunku dziękuję! Zaraz idę na ploty..., przepraszam - spotkanie Koła Wsparcia...A po powrocie znów indiańskie podchody. Bawi mnie to, że Małgo wierzy/chce wierzyć/udaje, że wierzy w świętego z prezentami, ale podchody są nerwowe i męczące. Za każdy rok wiary dziecka w różne nadziemskie istoty przynoszące prezenty powinni rodzicom coś do renty dorzucać na starość! Paczki zapakowane czekają. Tym razem, na szczęście, niczego żywego, co by się mogło w środku nocy zdemaskować jakimiś odgłosami, w nich nie ma. Powinny być dwa fiordziki - Bjorn i Berwald, ale Mikołaj się nie spisał i koników nie przyniesie. Ma tylko nędzną namiastkę w postaci figurek Schleich - w dodatku to ogier i klacz - ciekawe, które z tych dwóch imion przypadnie klaczy. Bardzo gender to będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 05.12.2014 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2014 Czyli na czasie... trendi... dżezi i t d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.12.2014 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2014 Zawsze na czasie! Plotkuj na zdrowie ... sorry ... wspieraj sprawy na zdrowie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.12.2014 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2014 Poplotkowałam. Omówiłyśmy dokładnie między innymi kubeczki menstruacyjne i lejki do sikania na stojąco, a także inne ważne sprawy. Mikołaj przyszedł, zjadł gofry, zostawił prezenty. Dziecka zadowolone, mimo braku fiordzików w drewutni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.12.2014 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.12.2014 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.12.2014 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.12.2014 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2014 Ściągnęłam ze strony sklepu miłozwierz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts