Agduś 08.12.2014 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 Okaże się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.12.2014 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 ale za to jak pięknie mieć będziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.12.2014 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 Aaaaa, to o Twoją rewolucję chodziło!!! Spoko, wytrzymasz bo nie masz innego wyjścia!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 08.12.2014 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 Ufff... a jużem myślała, że Cię grypa jelitowa dopadła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.12.2014 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 Tfu, tfu, odpukuję w niemalowane... (co by tu jeszcze? Nie znam się na przesądach...) - nie mam czasu na żadne choróbska! Rozpiździaj w pełnej krasie można u nas podziwiać. Spiżarka przeszła do historii, uprzednio rozrzuciwszy zawartość malowniczo po pokoju gościnnym, który przestał być godnym tego miana, i po dolnej łazience. Pod prysznicem stoją głównie słoiki i świętalna zastawa, na półkach zamiast ręczników kubeczki...Andrzej jeszcze skuwa klej po płytkach nad kuchenką. Ja padłam. Ciekawe, czy jutro rękę podniosę, bo kiedy po powrocie z zajęć próbowałam skuwanie kontynuować, to mi dłutko opadło.Kuchnia zaanektowała cały dół, a jeszcze jutro trzeba będzie lodówkę i szafki wystawić. Może się gdzieś dadzą upchnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.12.2014 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 Aguś Ty to chociaż zaplanowane miałaś a ja wracam dzisiaj z pracy a mój salon przypomina fantazję pijanego malarza po tym jak małż postanowił z partyzanta ściany i sufit umyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.12.2014 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 To co? Malowanie przed świętami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.12.2014 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 Suuuupeeeerrrrrr!!!! Moc emocji jak widzę macie obie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.12.2014 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 Oj tak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.12.2014 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 Tak przy okazji podrzucam miski w prawie rozsądnych cenachJak znajdę coś jeszcze to wrzucęhttp://lazienkajutra.pl/pl/c/Miski-WC/102/1/default/1/pricefrom/157.00/priceto/500/f_at_357_350/1http://www.sklepbaterie.pl/ceramika-sanitarna/miski-wc_k_167.htmlhttp://www.mizar.pl/k/Miski_wiszace,cena_od-150,cena_do-500http://sengrand.pl/pl/c/Miski-WC/61/1/default/1/pricefrom/94.00/priceto/500 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.12.2014 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 Z tych http://lazienkajutra.pl/pl/c/Miski-WC/102/1/default/1/pricefrom/157.00/priceto/500/f_at_357_350/1 najbardziej spodobały mi się Benito i Carlo, ale nie znam firmy Rea i nie wiem, czy nie wymienię byle jakich kibelków na kolejne byle jakie. Cersanity mają zbyt skomplikowane kształty - wolałabym coś całkiem gładkiego od zewnątrz, żeby nie trzeba było czyścić załomków. Na razie prowadzi Spark z Koła,ale muszą ją zobaczyć w realu. Z umywalkami łatwiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.12.2014 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 Sprawdziłam na forum - Rea nie ma dobrych opinii. Szukam dalej. Na szczęście nie pali mi się, teraz rewolucja kuchenna jest priorytetem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.12.2014 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 Koło jest okropne. i do tego kolor nie biały, a kremowy.. Poszukaj Roca albo Duravit są OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.12.2014 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 WUsia.... a może to stiuk miał być, albo mozaika?Za to będziesz miała teraz czysto.. Nooo i tego się trzymaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.12.2014 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 Sprawdź miski bez kołnierza, Duravit ma takie, Roca i Koło chyba też. Nie mają tych załamań. Ja wybrałam sobie Rocę Gap Clean Rim, bo jest właśnie bez kołnierza i jeszcze jakoś tak inaczej woda spływa. Nad Duravitem się zastanawiałam, ale chyba cenowo pokonała go Roca. Przyjrzyj się jeszcze firmie Bathco albo jakoś tak, to Hiszpanie, może mają coś w przyzwoitej cenie. Rewolucjonizujcie się na zdrowie i koniecznie zapamiętaj proces tej żywicy bo zadam miliony pytań. Dla mnie to straszliwy mętlik jest jak na razie, chyba jestem upośledzona .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.12.2014 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 żadnego malowania przed świętami:mad: załączam wzrok selektywny i nawet nie patrzę na sufit:lol: jeszcze mnie w plecach łupie po sprzątaniu po poprzednich pomysłach męża:mad: a poza tym to już kompleksowe odnawianie salonu być musi a póki co średnio z finansami stoję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.12.2014 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 Ta Roca kosztuje około 600 zł, razy 3 daje kwotę niemiłą memu sercu... Poza tym nabyliśmy już całkiem fajne deseczki i ich wolałabym się nie pozbywać, a są takie bardzo typowe. To ja będę sobie spokojnie szukała, może jakaś promocja się trafi... Żywica zacznie się jutro robić. Na razie trzeba oderwać marmoleum i wyczyścić podłogę z kleju. Okazało się, że pod wykładziną mamy już wylewkę z żywicy epoksydowej. Najpierw więc Andrzej położy taki sam podkład tam, gdzie były płytki, coby to wyrównać, ale nie zrezygnujemy ze zrobienia podkładu z i tak już kupionej żywicy epoksydowej - od przybytku głowa nie boli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 09.12.2014 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 Tak mnie zmotywowałyście tym Waszym ADHD, że zdjęłam zasłony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.12.2014 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 To wpadaj częściej na kurację motywacyjną - może je wypierzesz i powiesisz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 09.12.2014 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 Jak ktoś do auta zaniesie to powiezę do pralni... chyba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts