braza 24.02.2008 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 A żeby nie było Ci za fajnie, to zacznę Cię niedługo atakowac o pompę ciepła A co!!!! No przecież mogę, prawda??!! Nie od razu, nie już - masz czas na dogłębne przygotowanie tematu, bo ja chcę wiedzieć WSZYSTKO!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.02.2008 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 Już się boję!!!http://gify.aliano.pl/obrazy/ppostacie/44.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.02.2008 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 Już się boję!!! http://gify.aliano.pl/obrazy/ppostacie/44.gif Daj spokój z baniem, bo jeszcze jakoweś szczegóły ze strachu pomylisz Gryźć nie mam zamiaru, więc się zrelaksuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.02.2008 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 Dziś na spacerek do lasu (cudnie było) włożyłam lekką kurtkę - i zgrzałam się jak mops. Jednak na prognozie długoterminowej mówią, że koło 10 marca zima ma wrócić. Ja nie chcę!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.02.2008 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 Powiedzmy, że troszkę mnie uspokoiłaś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.02.2008 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 Weź jeszcze trzy głębsze oddechy i .... zacznij szukać dokumentacji tego wynalazku, co to go u siebie macie!!! Żeby nie było nieporozumień, niec jeszcze nie kupiłam, ale wolę si za wczasu przygotować, żeby nie poczuć się zaskoczona!!! Depeesiu, Ty się przyznaj, że gnałaś po tym lesie jak sarenka płowa i stąd to zgrzanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.02.2008 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 Powiedzmy, że troszkę mnie uspokoiłaś... To było, oczywiście, do Brazy. Zapowiedź powrotu zimy wcale mnie nie uspokaja. Na narty już się pewnie i tak nie wybierzemy, a zimno i bezśnieżnie... brrr, nie lubię! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.02.2008 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 Przepraszam za błędy ... rany, jak w piosence ... ale klawiatura chwilami mi się lekko "biesi"! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.02.2008 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 Depeesiu, Ty się przyznaj, że gnałaś po tym lesie jak sarenka płowa i stąd to zgrzanie Hihi, gnałam... Ja i "gnałam"... Alem się uśmiała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.02.2008 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 Ależ tu nie ma nic do śmiacia Nie rozumiem skąd to Twoje zdumienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.02.2008 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 Przepraszam za błędy ... rany, jak w piosence ... ale klawiatura chwilami mi się lekko "biesi"! Ja swojej (naszej) klawiatury, delikatnie mówiąc nie lubię. W sklepie tak miękko chodziła, a w domu okazało się, że i owszem, ale ma humorki. Czasem wystarczy normalnie nacisnąć i literka sie pojawi, a czasem trzeba solidnie stuknąć. Wkurzające to jest! Dochodzę do przykrego wniosku, że chyba jednak trzeba trochę kasy wywalić, bo tania klawiatura jest warta dokładnie tyle, ile kosztuje. Jak i kibelki do zabudowy zresztą (znaczy to, co się ma za plecami pięknie zabudowane), co się okazało poniewczasie (a za radą naszego pana hydraulika kupiliśmy takie tanie "bo to wszystko jedno, ile kosztuje, a i tak nie widać potem". Za tę złotą myśl to ja go... no... nie lubię!!!). I tak skrótem myślowym znad klawiatury do kibelka. Chyba pójdę tym tropem, bo muszę włosy umyć. Do jutra! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 25.02.2008 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Wiosna idzie! Kwitną bazie, przebiśniegi i takie coś żółte, ale nie wiem, co to (jak miniaturowe kaczeńce - ktoś wie, co to?). Na sąsiedniej działce wyrósł blaszak. Nic, tylko się budować będą! Wiosna, panie sierżancie! Chociaż to ostatnie to w tym roku może być zmyłka - trochę dalej zaczęli budować późną jesienią, a teraz już wesoły dymek z komina leci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.02.2008 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Na której sąsiedniej??? Jeśli naprzeciwko, to jest szansa, że nie będziecie dłużej musieli tego cudu architektonicznego oglądać No właśnie, dlaczego ja o nim nie napisałam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.02.2008 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 No też właśnie nie wiem. Czyżby bunkry nie robiły na Tobie żadnego wrażenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.02.2008 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Żeby to bunkier był!!!!! Ale to było ... coś, nie wiem co??? Z lukarnami, jak wieżyczki; proporcje z lekka zagubione - architekt za dużo wypił , a do tego przed posesją stoi cudo sztuki - ogromna muszła morska robiąca za fontannę chyba Nie chciałabym w tym domu mieszkać, bo on jest z tych, co to po śmierci na pewno się w nim straszy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.02.2008 05:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Aaaaa, to Ty o tym co to po lewej, tam ciut dalej. Braza, ja nie wiem, czemu Ty nie doceniasz budownictwa kreatywnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.02.2008 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Dokadnie o tym!!!! A to kreatywne budownictwo nie przemawia do mnie w ogóle, taki burak jestem Dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 26.02.2008 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Muszla to pikuś, ale ta przecudnej urody wiotka biała dziewica w niej stojąca, to jest dopiero cóś! Rosanna, która sąsiaduje z owym "założeniem ogrodowym", już się zastanawia, co posadzić wzdłuż płotu, żeby jej plebejskich, nieprzyzwyczajonych do ciągłego obcowania ze Sztuką oczu ten widok nie porażał codziennie.Czy to architktura kreatywna? Wąpię. Raczej właściciel podyktował architektowi, ile pomieszczeń i jakich sobie winszuje dla rodziny i służby, a biedaczyna architekt pozbawiony weny twórczej po prostu narysowal to i przykrył potężnym dachem. Od naszej strony głównie dach widać. Wierzcie mi, że ci, którzy mają szczęście obserwować ten budynek od frontu, przeżywają większe uniesienia estetyczne, albowiem tam dach jest jakby przykrótki, coby jeszcze półkolisty balkon potężnych rozmiarów z kolumienkami w dodatku się zmieścił.Budować się będą na tej ogrodzonej słupkami działce nieco z boku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.02.2008 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Racja, dziewica w muszli jest cud urody!!!!! Skoro budowac z boku, to nie zasłonia Wam widoku na te kreatywnośc Szkoda!! Dach tego cudu faktyczny jest ... kreatywnej wielkości!! To co Agduś, wysyłać, jak przyjdzie nowy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anirac 26.02.2008 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Agduś, chciałam złożyć reklamację i zażalenie na Twój dziennik! Mam przypalone ciasto i zadymione mieszkanie. Bardzo Cię proszę - na przyszłość proszę zamieszczać komunikat - UWAGA, DZIENNIK WCIĄGA!!Baardzo dziękuję za zawitanie na moją dziennikową budowę, no i mam nadzieję, że następnym razem jak odwiedzisz smoka wawelskiego to i my się spotkamy.Gratuluję chałupki i wyboru Niepołomic. Mooocno pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts