Agduś 31.12.2014 14:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2014 http://img8.imageshack.us/img8/3305/zyczenia500b.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.01.2015 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 Noworoczne dobry wieczór!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.01.2015 13:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Ponoworoczne dzień dobry!Miałam dzisiaj poważny problem z określeniem dnia tygodnia. Całkiem mi się pokręciło z nadmiaru wolnego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.01.2015 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 We mnie też kotłowało się coś o jakiejś sobocie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.01.2015 17:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 A mnie się wydawało, że to czwartek. W dodatku zastanawiałam się, czy nie powinnam iść dzisiaj i poprowadzić zajęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.01.2015 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Jakie zajęcia masz na mysli .... coś mi umknęło czy zapomniałam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 02.01.2015 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Lepiej pokaż tramwaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.01.2015 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Jakie zajęcia masz na mysli .... coś mi umknęło czy zapomniałam? Odyseję Umysłu. Nie wiem, co Ci umknęło. Lepiej pokaż tramwaj Poczekajcie jeszcze chwilkę. Andrzej dzisiaj zaczął robić szuflady. Dzisiaj elektryk podłączył płytę. Okazało się, że większość naszych garnków musimy rozdać. Co było do przewidzenia. Zaskoczyło nas tylko, że marudzi na całkiem nowe dwa, kupione już z myślą o niej. Dziwnie na nie reaguje - starych po prostu nie widzi, nieliczne wita bzyczeniem i włącza się, a na te dwa cyka. Co to znaczy? Trochę je widzi, czy jak? Te garnki były oznaczone jako nadające się na płyty indukcyjne i magnes je przyciąga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 02.01.2015 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Ale nie wszystkie z oznaczeniem się nadają... już to przerabiałam Teraz to jadę do sklepu i biorę np. 3 patelnie... przywożę do domu i sprawdzam... wybieram najlepszą a pozostałe oddaję... ma pani sklepowa cierpliwość do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 02.01.2015 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 matko i córki, już wolę stary gaz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.01.2015 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Agduś czasem tak jest jak postawisz garnek na za dużym polu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.01.2015 22:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Wusia, sprawdzaliśmy. Mniejszy na tym polu akceptowała, a tych dwóch nie chce. Też wpadłam na to, żeby kupić gary, ale paragonu nie wyrzucać i w razie czego oddać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.01.2015 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 to spróbuj po kolei na wszystkich polach czy na którymś zadziała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.01.2015 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Wusia mnie wyprzedziła, miałam powiedziec to samo. Oddać musiałam 2 malutkie patelnie kupione specjalnie, bo często się przydają. I psińco. Teraz 3 działa ale ... tylko na małym polu, na dużym ni diabła!!!! Oznaczenia oznaczeniami ale dobrze jest nosić ze soba jakiś magnes - ja oczywiście nie noszę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.01.2015 22:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 No tak, ale u nas działa patelnia, której magnes nie przyciąga, a nie działają dwa garnki, które przyciąga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.01.2015 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Pokręconą masz indukcję Fakt.. działa na małym polu.. na dużym nie chce czasami.. i nie mam pojęcia od czego to zależy. Patelnie z Lidla są dobre polecam... i nie są drogie. Garnki natomiast dobre i nie drogie t o 365+ z Ikei.. chyba, że w coś wyżej celujesz.. ale te dobre to kilka tysi za kilka sztuk.. dobre, ale drogie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 02.01.2015 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Emaliowany olkusz hula aż miło... Wcale garów za kilka tysi nie trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.01.2015 23:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 hula.. to fakt, ale ja w nim przypalam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.01.2015 00:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 No chyba mnie nie podejrzewacie o kupowanie garów za tysiące!!!Dobre mają być i tanie. - nadają się na indukcję- uchwyty się nie nagrzewają- uchwyty nie odpadają- można myć w zmywarce- są proste (znaczy nie wyglądają jak zabytkowy nocnik)- nie przypala się w nich (znaczy wiem, że jakiś wpływ na to ma czynnik ludzki)- podobają mi się (znaczy nie budzą odrazy) Patelnie właściwie mam, potrzebna mi tylko jedna mniejsza. No i ze cztery garnki, duży, dwa średnie i mały. I jakiś rondelek. I tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.01.2015 00:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Ikea 365+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts