Moose 03.01.2015 00:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Popatrz w olkuszach Ja wprawdzie mam nocnikowate ale mnie się takowe widzą w mojej kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.01.2015 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Moje garnki to firma Ambition, cały komplet kosztował coś 250zł chociaż to wtedy jakaś promocja była. Ikeowskie są dobre, miałam okazję oglądac je w akcji u koleżanki, sama mam na nie ochotę niestety Ikea jest daleko!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.01.2015 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 ja od kilku lat mam 365+ z ikei i jak dla mnie spełniają wszystkie punkty z Twojej listy Aguś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.01.2015 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Agdus, jak juz będziesz kupowała ikeowskie to i o mnie pomyśl ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.01.2015 16:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Do IKEI nie dotarliśmy, po drodze był Selgross, a w nim akurat w promocji zestaw czterech garnków w odpowiednich rozmiarach za jedyne 80 zł. Dno wielowarstwowe, grube i ciężkie, uroda nieoszałamiająca, ale do przyjęcia, uchwyty metalowe przykręcone. No to nabyliśmy. Ze starych zostały nam dwie duże patelnie, a małe nie. No to nabyliśmy małą patelnię Ambition, która kosztowała niewiele mniej niż komplet garnków, ale za to wygląda bardzo porządnie. I na razie tyle wystarczy. Znaczy pewnie coś trzeba będzie dokupić, może przy okazji wizyty w IKEI, ale póki co, da się żyć z tym, co mamy. Gwiździ na akord, ale na północy mieliście gorzej, więc nie narzekam. Śnieg szlag trafił już całkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.01.2015 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 U mnie gwiździ i owszem, jeno dzięki lasowi idzie bardziej górą - u mnie. Śnieg leży, był uprzejmy spaść dzisiaj i bardzo mnie ciekawi, czy zostanie do jutra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.01.2015 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Podrzuciłabyś nam!Wszystko wywiało, do ostatniego płatka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.01.2015 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Juz nie ma co podrzucać, właśnie mu się odwidziało ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.01.2015 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Pochwalisz się co za garnki kupiliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.01.2015 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Już doczytałam... Cena rewelacja.. jak działa na indukcji to masz teraz w czym gotować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.01.2015 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 I jak się gotuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 04.01.2015 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Z głodu pomarli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.01.2015 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Na to wygląda .... jasna cholera, może jednak na suchym jadą i sił nie mają .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 04.01.2015 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 No przecież wczoraj byłam! Od wieczora do dzisiaj z głodu bym nie umarła, choćbym bardzo chciała. Dobrze się gotuje.Napawałam się ostatnim dniem wolności. Jutro Małgo idzie do szkoły na 8.00! Jak ja wstanę o tej nieludzkiej porze??? Magda ma wolne, a Weronika uważa, że i tak jutro w szkole nikogo nie będzie. Za 10 dni będzie sama mogła napisać sobie usprawiedliwienie... Raport pogodowy - przed południem było ładnie, później coraz gorzej. Kiedy wracaliśmy z biegania zaczęło sypać czymś białym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 04.01.2015 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Zuza ma wolne Ja też, choć w połowie czyli tam, gdzie mi płacą nawet jak mam wolne. Tam gdzie mi płacą jak jestem, muszę iść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.01.2015 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Emil ma wolne... a ja poprzestawiałam sobie noc.. i nie wiem jak wrócę do "normalności"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.01.2015 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Młoda też ma wolne, wraca jutro z wojaży. I również się zastanawiam, jak ja wrócę do normalności? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.01.2015 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 moje młode normalnie chodzi do szkoły od 2.01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.01.2015 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Żartujesz, prawda?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.01.2015 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 (edytowane) U nas we wszystkich szkołach mają dyżury pedagogiczne, więc jakby się uprzeć, to mogły między świętami a Nowym Rokiem i od 2. stycznia do szkół chodzić. O ile jeszcze mogę zrozumieć sens takiego dyżury w podstawówkach, o tyle powyżej już za cholerę sensu nie widzę. Wyobrażacie sobie gimnazjalistę, który idzie do szkoły, bo rodzice w pracy i on nie ma z kim w domu zostać???Ciężko było wstać, teraz padam na twarz mimo kawy i chyba pójdę spać wcześniej, chociaż jutro prawie wolne. "Prawie", bo orszak trzech króli i nasz diabełek musi iść. Na razie rogi suszy. Edytowane 5 Stycznia 2015 przez Agduś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts