braza 06.01.2015 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 I Osiczka podsumowała genialnie!!! Każdy wybierając jakiś zawód robi to, a przynajmniej powinien, świadomie. Sa zawody, w których specjalistów ciężko zastąpić: panią sprzątaczkę - nikogo absolutnie nie obrażając!!! - zastąpi każdy: mama, ojciec, pani z ulicy, pan z tramwaju, ale lekarza, nauczyciela czy pielęgniarkę jest trudno zastąpić "pierwszym lepszym" i takie zawody powinny być szanowane i dobrze opłacane. Policjanci, strażacy, ratownicy - przeciez ci ludzie narażają swoje zycie - wiem, oni wiedzieli co robią, liczyli się z tym, ale czy to znaczy, że mają dostawac głodowe pensje?? Eeee, dużo by mówić i czego by się nie powiedziało to i tak będzie źle ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.01.2015 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 I Eeee, dużo by mówić i czego by się nie powiedziało to i tak będzie źle ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.01.2015 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 I nauczyciele nie mają źle , ale i dobrze też nie... zależy jak się trafi. Lekarze nie mają dobrze , ale i też nie źle... też zależy jaki gdzie pracuje i jaką ma specjalizacje. Agduś.. byłaś na nartkach? Święta racja. Na jakich nartkach??? Śniegu jak na lekarstwo, podejrzewam, że w lesie jeszcze mniej, bo na gałęziach został. Na zjazdówki można jechać, bo stoki dośnieżone i otwarte, ale na razie mi się nie chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.01.2015 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 To my dziś deski założyliśmy. Młody zachwycony U mnie na ulicy to byś pojeździła na biegówkach... śniegu sporo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.01.2015 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 W tym tygodniu będzie kicha, odwilż nawet, ale po połowie miesiąca zapowiadają duże opady śniegu. Na razie mam cierpliwość, tym bardziej, że ferie w ostatnim terminie mamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.01.2015 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 U mnie chyba teraz z -12*C jest.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.01.2015 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 A u mnie zmarznięte dżówno z nieba leciało, jazda samochodem to jak dla mnie dość ekstremalne przeżycie na szczęście kierowcy w większości się dostosowali. Nie ukrywam jednak, że jeden baran się znalazł i wyprzedzał 4 samochody .... Wszyscy zwolnili ... jak ma się ropizgać to bez nas, no nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.01.2015 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 no Brazula ktoś musi być mądrzejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.01.2015 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 U nas nieźle dzisiaj mroziło, -13 rano i -11 po południu, ale zapowiadają opady i ocieplenie. Liczę na to, bo w niedzielę bieg przy okazji WOŚP i jakoś mi się nie uśmiecha sapanie przy -13! Zrobiliśmy dzisiaj kolejne zakupy do nowej kuchni i tramwaju w IKEI i zamówiliśmy co nieco. Postanowiłam, że dopiero efekt końcowy pokażę, takoż cierpliwość jeszcze potrenujecie. A na osłodę: Ale, że niby co? Pudełko za małe??? Teraz lepiej? Zadowoleni??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 07.01.2015 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 No chatki-puchatki takie, że mi szczęka opadła A kot powinien Cię do TOZ-u podać... takie niewygodne rozłażące się pudełko... skandal... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 07.01.2015 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 Oj, to u was pierniki długo się trzymają. My domek nieśmiało nadgryźliśmy tuż przed nowym rokiem. A nadgryziony zniknął po pół dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.01.2015 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 Absolutne znęcanie się nad stworzeniem!! Ono nie ma odpowiednich warunków do życia!!! Domki smakowite .... Gagaty przywiozły piernika ... mmmmmmyyyyy ... pycha!! A te Wasze to i śnieg mają! P.S. Jak tak dalej cierpliwość przez Ciebie będę ćwiczyć to do nieba pójdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 07.01.2015 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 Z racicami...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.01.2015 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 mniam biedny rudy:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.01.2015 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Ośka, z racicami to Agduś, ja ewentualnie z kopytami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 08.01.2015 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Czyli obie pod diabelski pomiot podchodzicie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.01.2015 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Bingo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 08.01.2015 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 To teraz juz wiem dlaczego się w tym towarzystwie swojsko czuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 08.01.2015 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Cześć Diablice kopytne i raciczne! Wreszcie prawda wyszła na jaw i nie musimy się kryć! Ewa, pierniczki zostały zjedzone następnego dnia po zrobieniu, bo to było ciasto na wigilie klasowe. Braza, skoro cel jest tak szczytny, to ja mogę nawet i rok z tymi zdjęciami poczekać! Perspektywa ujrzenia anioła z petem w zębach - bezcenne! Rudy ostatnio opuścił swoje legowisko, bo go młode wygoniły, to sobie biedak szuka miejsca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.01.2015 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Jak ja aniołem zostanę to Ty mnie przez dziurkę od klucza zobaczysz, o!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts