Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od kwietnia do ... zimy (jesieni?) - co Wy na to?

Agduś

Recommended Posts

• Odpowiedzi 18,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Agduś

6399

• braza

3720

• wu

1845

• DPS

1552

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Braza zakonnicą albo anielicą - nie mogę się zdecydować, co bym wolała zobaczyć...

Szuflady w tramwaju gotowe i zasiedlone. Jeszcze drzwi brakuje i szuflad w miejscu szafki na gary, i szuflady na kosze śmieciowe, i czegoś na ścianie...

Idę szukać takiego syfonu pod zlew, coby się pogodził z koszami. Gdzieś taki widziałam, ale nie wiem, gdzie.

No co Wy? Takie w połowie zrobione mam pokazywać??? Nie możecie poczekać na efekt końcowy?

Jak widać bieg przeżyłam. Pogoda w miarę dopisała, mrozu nie było, nie padało, pizgało lekko, więc w jedną stronę było pod wiatr, za to z powrotem z wiatrem.

Obiecuję, że zdjęcia będą, kiedy skończymy. Jeżeli jedno zamówienie będzie się ślimaczyło, to pokażę niedokończoną, ale muszą być przynajmnije wszystkie drzwi do szafek. Może być?

Yetek zadzwonił znienacka, kiedy czekaliśmy na start, a że czasu jeszcze trochę było, to pogadaliśmy chwilę między innymi o zlewach Teka. Z nieznanego numeru zadzwonił, ale przynajmniej nie zaczął od wmawiania mi, że zamówiłam dużą budę dla psa i właśnie mi ją dostarczy.

Fleki tuszujące do drewna mi wciskają. Chyba lepiej niż korekcja racic?

Mercedesa nie chcę. Budy też, w każdym bądź razie takiej dla dużego psa. Dla małego mogłaby być, bo kotom by się wstawiło na stryszek nad drewutnią. Oczywiście dobrze ocieplona by musiała być.