Moose 08.01.2015 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.01.2015 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 dobrze, że nie zakonnicą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.01.2015 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 Arni, a kysz!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.01.2015 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Braza zakonnicą albo anielicą - nie mogę się zdecydować, co bym wolała zobaczyć... Szuflady w tramwaju gotowe i zasiedlone. Jeszcze drzwi brakuje i szuflad w miejscu szafki na gary, i szuflady na kosze śmieciowe, i czegoś na ścianie...Idę szukać takiego syfonu pod zlew, coby się pogodził z koszami. Gdzieś taki widziałam, ale nie wiem, gdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.01.2015 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Mój syfon godzi się z koszami na zasadzie wspólnoty ... i odpowiedniego ustawienia koszy! P.S. Ja nie bardzo się moge zdecydować, czym ewentualnie mogłabym zostać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.01.2015 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Szukam takiego bardziej plaskatego, coby się do zlewu przytulił i na kosze nie rzucał. Braza, masz jeszcze czas, ja z tymi zdjęciami poczekam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 10.01.2015 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Ja nie bardzo się moge zdecydować, czym ewentualnie mogłabym zostać ... jak każda kobieta ... Agduś Cię widzi kimś w narzędniku z końcówką na "cą" .... Niestety dziewica odpada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.01.2015 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Kiedy foty będą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.01.2015 23:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Kiedy Braza się zdecyduje, czy anielicą, czy zakonnicą zostanie rozwinąwszy swoją cierpliwość w oczekiwaniu na zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.01.2015 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Gwoździk, jak pragnę zdrowia, skoro było niepokalane poczęcie, to dlaczego ja dziewicą zostać nie mogę???? Skoro od mojej decyzji zależą foty to pacz Pani, jak się postarałam: zostanę zaknielicą!!!!!! Dawaj foty!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 11.01.2015 00:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2015 W sumie ja obstawiałam CARYCĘ ... ale co ja tam wim... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.01.2015 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2015 diablicę ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.01.2015 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2015 Agduś, ja rozumiem Owsiak i WOŚP swoje prawa mają .... Dawaj foty, wystarczy tego!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.01.2015 15:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2015 No co Wy? Takie w połowie zrobione mam pokazywać??? Nie możecie poczekać na efekt końcowy? Jak widać bieg przeżyłam. Pogoda w miarę dopisała, mrozu nie było, nie padało, pizgało lekko, więc w jedną stronę było pod wiatr, za to z powrotem z wiatrem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.01.2015 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2015 Poczekam ... dobra, poczekam .... tylko jak dłuuuuugooooo???? Yetek doniósł, że biegniesz!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.01.2015 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2015 Ja na foty czekam... Metamorfoza konieczna do pokazania... taka przed i po.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.01.2015 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2015 Obiecuję, że zdjęcia będą, kiedy skończymy. Jeżeli jedno zamówienie będzie się ślimaczyło, to pokażę niedokończoną, ale muszą być przynajmnije wszystkie drzwi do szafek. Może być? Yetek zadzwonił znienacka, kiedy czekaliśmy na start, a że czasu jeszcze trochę było, to pogadaliśmy chwilę między innymi o zlewach Teka. Z nieznanego numeru zadzwonił, ale przynajmniej nie zaczął od wmawiania mi, że zamówiłam dużą budę dla psa i właśnie mi ją dostarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 11.01.2015 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2015 Tiiaaa... cały Yetek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.01.2015 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 Noooo, ciesz się Agduś, buda to pikuś a jakby tak zamówiony Mercedes .... i to za pobraniem !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 12.01.2015 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 Fleki tuszujące do drewna mi wciskają. Chyba lepiej niż korekcja racic? Mercedesa nie chcę. Budy też, w każdym bądź razie takiej dla dużego psa. Dla małego mogłaby być, bo kotom by się wstawiło na stryszek nad drewutnią. Oczywiście dobrze ocieplona by musiała być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts