wu 12.01.2015 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 eeeeeeeeee to i tak nie tak źle, mnie Yetek wkręcał że kunia na kulig zamówiłam i czy to aktualne bo kuń się niecierpliwi:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 12.01.2015 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 12.01.2015 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 Pięęękne, muszę zapamiętać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 12.01.2015 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 Kunia na kulig to bym wzięła, ale w pakiecie ze śniegiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.01.2015 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 A znając Yetka mówił bardzo przekonująco ..... Ponoć śnieg ma być za 2 tygdnie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 13.01.2015 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 Pożyjemy, zobaczymy...Na razie jest na dośnieżanych stokach i w górach, takich wyższych. U nas dzisiaj było 10 st. i słoneczko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 13.01.2015 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 Ponoć śnieg ma być za 2 tygdnie ... tffuuu... zgiń przepadnij... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.01.2015 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 Zaaa cooooo, gadam tylko to, co usłyszałam!!! A może źle usłyszałam .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.01.2015 17:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 To chyba śnieg miał "zginąć, przepadnąć", ywentualnie przepowiednia, a nie Ty osobiście. Ja nadal czekam na śnieg, ale bez wielkich mrozów i ze słoneczkiem - tak, żeby było przyjemnie na nartach. Koty wczoraj zostały pozbawione możliwości mnożenia się wsobnie i niewsobnie. Kaj odżył dość szybko, zaraz po tym, jak mu narkoza wywietrzała, Gerda biedulka bardziej cierpiała, ale na szczęście dzisiaj już lepiej się czuje. Apetyt ma, pranie mi zasikała (u nas zamknięta, żeby jej brat nie męczył), więc ma się ku dobremu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 15.01.2015 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 To chyba śnieg miał "zginąć, przepadnąć", ywentualnie przepowiednia, a nie Ty osobiście. O to to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.01.2015 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 Ulżyło mi!!! Skoro Gerda pranie olała, to znaczy zdrowa!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 17.01.2015 17:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 Weronika właśnie pojechała na podwójną imprezę - dzisiaj ma studniówkę, a ponieważ wczoraj miała urodziny, to uznała, że studniówka jest jednocześnie jej osiemnastką. Dostąpiłam zaszczytu malowania jej włosów z tyłu głowy! Resztą zajęła się sama.Teraz trza czekać, żeby odebrać wybawione dziecko. Chyba wcześnie spać nie pójdziemy... Gerda już została wypuszczona z odosobnienia i chce wychodzić na pole. Na razie nie pozwalamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 17.01.2015 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 Kubrak nosi czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 17.01.2015 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 A w co się ubrała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 17.01.2015 18:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 Kubrak nosi czy nie? Domyślam się, że o Gerdę chodzi... Nie, ten wet powiedział, że on nie ubiera kotek w kubraki i nigdy nie było prob,emów. Wygląda na to, że ma rację, bo kubraka nie ma i nic złego się nie dzieje. Starsze kotki wszystkie paradowały w kubrakach, które ograniczały och ruchy, co z jednej strony zniechęcało je do niewskazanych szaleństw, z drugiej wkurzało. A w co się ubrała? Domyślam się, że o Weronikę chodzi... Będąc na wycieczce w Londynie jeszcze w gimnazjum, nabyła fajną czarną kieckę. Dumna z siebie była jak nie wiem co, bo stargowała nieźle! No i kiecka doczekała się premiery dopiero teraz. Czarna, krótka, sznurowana, na ramiączkach. Do tego czarny naszyjnik, rękawiczki bez palców, za to nad łokieć, czarne getry wełniane i... buty wojskowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 17.01.2015 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 Wero, oczywiście Jak mogłaś nie zrobić zdjęcia! Te buty do małej czarnej to styl mojej młodej, tylko rozmiary nie takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 17.01.2015 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 Nie zrobiłam zdjęcia - fakt, ale będzie miała zdjęcia od fotografa i filmik z balu. Takie dzisiaj standardy...Andrzej odwiózł ją i stwierdził, że jesteśmy złymi rodzicami, bo inni na przykład ustawili się z kamerą w bramie zamku, żeby sfilmować, jak syn wysiada z samochodu i idzie na bal... Nasze dziecko jednak nie chciało żadnej hucpy. Mała czarna w stylu nieco emo, więc buty świetnie pasują. Ciekawa jestem, ile dziewczyn nie będzie na czarno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.01.2015 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 Jak się ma 18 lat.. to wiele nastolatek ma żałobę Mój też miał... teraz mu trochę przeszło... ale tylko trochę... Aga.. Wy to się połóżcie spać.. i tak Was telefon obudzi... szybko to na pewno nie będzie,... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 17.01.2015 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 Weronika nie nosi czerni na co dzień, na balu gimnazjalnym była w różowej kiecce (kupiła ją sobie sama w ciucharni za grosze), a w różowościach też nie chadza. Teraz poszła w czerni, bo akurat taką kieckę miała, a wcześniej jej nie nosiła, bo nie było okazji. Pewnie jednak czerń będzie przeważała, bo to najłatwiejszy kolor - sam w sobie elegancki. Sama byłam na studniówce w czarnej sukience Wiem, że długo potrwa, ale ja jestem sową i wolę nie iść spać niż budzić się w nocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.01.2015 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 Na szajsbuku zyczenia skladalysmy Wero ale i tutaj powtorze coby Jej sie ukladalo po mysli!!! Moja Mloda dla odmiany zalozyla krotka kiecke i wysokie buty, na codzien biega w glanach! Szok przezylam, jaka fajna laske mam w domu:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts