Agduś 17.01.2015 23:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 Weronika też ma krótką kieckę i wysokie buty. Wysokie, nie na wysokich obcasach. Te jej się chyba znudziły wraz z modelingiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.01.2015 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 No i prosze do czego moze przesyt doprowadzic!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 18.01.2015 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 a modeling przeszedł, czy dalej się w to bawi? Bo jakoś ostatnio nie pisałaś, że jeździ.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.01.2015 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 (edytowane) Za zgodą zainteresowanej - miałam napisać, ale ona siedzi obok i podyktowała: Za zgodą tej wspaniałej na zdjęciu. Nie piszę, bo nie jeździ. W tym roku matura, więc dwutygodniowy wyjazd w styczniu odpada. Zresztą Młoda rzekła, że już nie chce. No to nie. Edytowane 18 Stycznia 2015 przez Agduś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 18.01.2015 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 ta sukienka jest świetna, super i w ogóle. Dodatki i reszta też super. Zastanawiałam się, jak wyglądają wojskowe buty do mini, ale faktycznie, wyglądają! Nawet te włosy pasują Co do modelingu, to dobrze, że mogła tak powiedzieć, znaczy że nie chce. Bo mogłaby agencja mieć inne zdanie ze względu na inwestycje i spodziewane zyski. Ale jeżeli może decydować, to ok. Agduś, czy wiesz już w jakim terminie będziecie u Brazy, jeżeli będziecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.01.2015 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.01.2015 22:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 Mogła. Znaczy oficjalnie powiedziała tylko polskiej agencji. Ta większa jednak nie nalega, kiedy dziewczyna nie może, bo ma np. naukę. A w ogóle, to ona teraz jest pełnoletnia, a umowę podpisywaliśmy my, więc teraz ta umowa jest chyba nieważna. Na razie nie rezygnuje tak całkiem oficjalnie, bo gdyby już po maturze zaproponowali wyjazd na kilka dni do konkretnej pracy (tak była w Baku, Paryżu i Amsterdamie), a nie na castingi do wybiegów, to by pojechała. Pewnie u Brazy będziemy - na razie nam nie wymówiła. Kiedy? Nie mam pojęcia. Andrzej startuje w konkursie. Jeżeli dostanie tę pracę, to nie wiadomo, jak z urlopem będzie. Z jednej strony fajnie, żeby ją dostał, bo on chce, z drugiej - wakacje bez wspólnego wyjazdu za granicę??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 18.01.2015 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 Super!!! Uwielbiam takie zestawienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.01.2015 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 super wyglądała pewnie panowie niezależnie od wieku zbierali szczęki z podłogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.01.2015 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 Panowie mieli tam nie jedną do podziwiania.Póki jeszcze mogli podziwiać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.01.2015 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 Świetnie wyglada!! A sukienka faktycznie jest zarąbista!!!!! Ja tam Agdusiom nie wymawiam, nie śmiałabym! Poza tym co to za wakacje, bez Agdusiów???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 20.01.2015 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 Ja dopytuję, bo mamy zamiar jechać 2 lipca i może byśmy wyjechały 2 dni wcześniej i "zahaczyły" o Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.01.2015 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 Zahaczyć zawsze możecie, nawet dłużej!!! A czy Agdusie będą no to nie mam pojęcia ... Może Aga podjedzie z Dziewczynkami wcześniej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.01.2015 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 Gdzie jedziesz Ewa.. bo ja wyjeżdżam 18.07 .. jadę jak zwykle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 20.01.2015 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 Ale fajnie, wakacyjnie się tu zrobiło! Mam mnóstwo pomysłów na wakacje, a co wybierzemy, to zależy głównie od wolnego czasu Andrzeja. No i od ewentualnie chętnych na spędzenie wakacji u nas. Pewnie początek lipca to będzie oczekiwanie na wyniki rekrutacji, więc się z Polski nie ruszymy. A potem... Kto wie? Ciąg dalszy Norwegii? Bawaria? Austria? Szwajcaria? Francja? Szkocja i Irlandia? Pażywiom, uwidim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 20.01.2015 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 No tak, rekrutacja..Arni, jadę tam, gdzie wy ale wcześniej. Początek lipca ma jeszcze długie dni i ciepłe noce - mam nadzieję. Jednak sierpień to nie na namiot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.01.2015 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 Ale ja w połowie lipca... od 18... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 20.01.2015 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 No. W sierpniu pod namiotem w Danii trochę zimno było. Nie tak, żeby marznąć w śpiworze, ale już bieg spod prysznica do namiotu nie był miły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 20.01.2015 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 My w sumie 2 lata temu tylko 2 noce zmarzłyśmy. Akurat Trzęsacz jest dość wysoko i tam się zdarzają takie zimne noce. Na drugi dzień biegiem pojechałyśmy koców dokupić W tym roku jadę wcześniej, bo mój małż sobie zażyczył, że on może tylko w 2 poł lipca a sierpień to już hardcor. Został mi początek lipca jedynie. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.01.2015 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 No właśnie... rekrutacja. Pewnie zabrzmi to śmiesznie ale ja nie mam pojecia jak to właściwie przebiega, nie interesowałam sie tym do tej pory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts