Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od kwietnia do ... zimy (jesieni?) - co Wy na to?

Agduś

Recommended Posts

• Odpowiedzi 18,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Agduś

6399

• braza

3720

• wu

1845

• DPS

1552

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

DSC_0008.jpg

Za zgodą zainteresowanej - miałam napisać, ale ona siedzi obok i podyktowała: Za zgodą tej wspaniałej na zdjęciu.

Nie piszę, bo nie jeździ. W tym roku matura, więc dwutygodniowy wyjazd w styczniu odpada. Zresztą Młoda rzekła, że już nie chce. No to nie.

Edytowane przez Agduś

ta sukienka jest świetna, super i w ogóle. Dodatki i reszta też super. Zastanawiałam się, jak wyglądają wojskowe buty do mini, ale faktycznie, wyglądają!

Nawet te włosy pasują ;)

Co do modelingu, to dobrze, że mogła tak powiedzieć, znaczy że nie chce. Bo mogłaby agencja mieć inne zdanie ze względu na inwestycje i spodziewane zyski. Ale jeżeli może decydować, to ok.

Agduś, czy wiesz już w jakim terminie będziecie u Brazy, jeżeli będziecie?

Mogła. Znaczy oficjalnie powiedziała tylko polskiej agencji. Ta większa jednak nie nalega, kiedy dziewczyna nie może, bo ma np. naukę. A w ogóle, to ona teraz jest pełnoletnia, a umowę podpisywaliśmy my, więc teraz ta umowa jest chyba nieważna. Na razie nie rezygnuje tak całkiem oficjalnie, bo gdyby już po maturze zaproponowali wyjazd na kilka dni do konkretnej pracy (tak była w Baku, Paryżu i Amsterdamie), a nie na castingi do wybiegów, to by pojechała.

Pewnie u Brazy będziemy - na razie nam nie wymówiła. Kiedy? Nie mam pojęcia. Andrzej startuje w konkursie. Jeżeli dostanie tę pracę, to nie wiadomo, jak z urlopem będzie. Z jednej strony fajnie, żeby ją dostał, bo on chce, z drugiej - wakacje bez wspólnego wyjazdu za granicę???

Ale fajnie, wakacyjnie się tu zrobiło!

Mam mnóstwo pomysłów na wakacje, a co wybierzemy, to zależy głównie od wolnego czasu Andrzeja. No i od ewentualnie chętnych na spędzenie wakacji u nas. Pewnie początek lipca to będzie oczekiwanie na wyniki rekrutacji, więc się z Polski nie ruszymy. A potem... Kto wie? Ciąg dalszy Norwegii? Bawaria? Austria? Szwajcaria? Francja? Szkocja i Irlandia? Pażywiom, uwidim.

My w sumie 2 lata temu tylko 2 noce zmarzłyśmy. Akurat Trzęsacz jest dość wysoko i tam się zdarzają takie zimne noce. Na drugi dzień biegiem pojechałyśmy koców dokupić :)

W tym roku jadę wcześniej, bo mój małż sobie zażyczył, że on może tylko w 2 poł lipca a sierpień to już hardcor. Został mi początek lipca jedynie. .