Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od kwietnia do ... zimy (jesieni?) - co Wy na to?

Agduś

Recommended Posts

• Odpowiedzi 18,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Agduś

6399

• braza

3720

• wu

1845

• DPS

1552

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Braza 59/0863gK8/bO926 - J23/7463 tajne/poufne - Wysyłaj!

anirac - już się przestraszyłam w pierwszej chwili, że to zażalenie dotyczy przepisu na bułeczki. Kamień spadł mi z serca, kiedy dotarło do mnie, że nie. Przykro mi z powodu ciasta. Jakby co, to ja mogę zjeść (jeżeli nie jest z owocami), bo lubię spaleniznę.

Smoka niedawno odwiedziałam wraz z Brazą. Pomyśleć, że byłyśmy tak blisko i jeszcze o tym nie wiedziałyśmy!

Braza 59/0863gK8/bO926 - J23/7463 tajne/poufne - Wysyłaj!

33/8987/agyab/ ściśle tajne - dobra!!!!

anirac - ...

Smoka niedawno odwiedziałam wraz z Brazą. Pomyśleć, że byłyśmy tak blisko i jeszcze o tym nie wiedziałyśmy!

Też żałuję, bo te Strychowe Opowieści Anirac niezmiernie mi się podobają!!!!!

Mnie też się podobają niezmiernie, ale żałuję chyba ciut mniej niż Ty, bo jakby co, to ja mam bliżej, więc łatwiej mi będzie to niedopatrzenie naprawić.

No, mogłaś sobie darować, i tak już jestem wystarczająco zdołowana :-? :wink:

Nie wiem, czy w przededniu, przez ten nagły wyjazd Szanownego nie zdążyliśmy się umówić. Jutro będę rozmawiać z koleżanką, może mnie tam zawiezie... Lepszy byłby jednak nasz przyjaciel, on przynajmniej zna się trochę na rzeczy, ale wciąż zajęty :-?

Rany, ale się dzisiaj naganialiśmy - na ostatnia chwilę trzeba było parę rzeczy załatwić - wyjazd planowany był na koniec tygodnia.

Pewnie i ja mam u Was teczkę założoną. :roll:

Jakby co, to ja za nic się do niczego nie przyznam! :p

Ty się powinnaś zacząć martwić, gdybyś nie miała u nas teczki. To by znaczyło, że teczka jest gdzie indziej. A tak, to po znajomości...

Pewnie i ja mam u Was teczkę założoną. :roll:

Jakby co, to ja za nic się do niczego nie przyznam! :p

Ty się powinnaś zacząć martwić, gdybyś nie miała u nas teczki. To by znaczyło, że teczka jest gdzie indziej. A tak, to po znajomości...

Wyrażam nadzieję, że moja też u Was ....

33/8987/agyab/ ściśle tajne - dobra!!!!

anirac - ...

Też żałuję, bo te Strychowe Opowieści Anirac niezmiernie mi się podobają!!!!!

Dobra Drogie Panie. Doly odkladamy na bok lub zasypujemy. Rozumiem, ze Ty, Agdus jestes specjalistka od buleczek, ja w takim razie jeszcze raz popilnuje (skuteczniej) mojego drozdzowego i wtedy razem z Braza udamy sie raz jeszcze do Smoka. Moze takich DZIEWIC jak my - nie zje ;)