DPS 26.02.2008 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 To co Agduś, wysyłać, jak przyjdzie nowy?? O! Szyfrem gadajo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 26.02.2008 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Braza 59/0863gK8/bO926 - J23/7463 tajne/poufne - Wysyłaj! anirac - już się przestraszyłam w pierwszej chwili, że to zażalenie dotyczy przepisu na bułeczki. Kamień spadł mi z serca, kiedy dotarło do mnie, że nie. Przykro mi z powodu ciasta. Jakby co, to ja mogę zjeść (jeżeli nie jest z owocami), bo lubię spaleniznę.Smoka niedawno odwiedziałam wraz z Brazą. Pomyśleć, że byłyśmy tak blisko i jeszcze o tym nie wiedziałyśmy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.02.2008 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 To co Agduś, wysyłać, jak przyjdzie nowy?? O! Szyfrem gadajo! Bo my agenty jesteśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.02.2008 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Braza 59/0863gK8/bO926 - J23/7463 tajne/poufne - Wysyłaj! 33/8987/agyab/ ściśle tajne - dobra!!!! anirac - ... Smoka niedawno odwiedziałam wraz z Brazą. Pomyśleć, że byłyśmy tak blisko i jeszcze o tym nie wiedziałyśmy! Też żałuję, bo te Strychowe Opowieści Anirac niezmiernie mi się podobają!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 26.02.2008 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Mnie też się podobają niezmiernie, ale żałuję chyba ciut mniej niż Ty, bo jakby co, to ja mam bliżej, więc łatwiej mi będzie to niedopatrzenie naprawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.02.2008 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Mnie też się podobają niezmiernie, ale żałuję chyba ciut mniej niż Ty, bo jakby co, to ja mam bliżej, więc łatwiej mi będzie to niedopatrzenie naprawić. No, mogłaś sobie darować, i tak już jestem wystarczająco zdołowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 26.02.2008 22:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Zdołowana? W przededniu oglądania ruinki???No dobra, wiem żeście zostały same 3 baby na gospodarstwie... Wpadnij na bułeczki, to Cię pocieszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.02.2008 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Nie wiem, czy w przededniu, przez ten nagły wyjazd Szanownego nie zdążyliśmy się umówić. Jutro będę rozmawiać z koleżanką, może mnie tam zawiezie... Lepszy byłby jednak nasz przyjaciel, on przynajmniej zna się trochę na rzeczy, ale wciąż zajęty Rany, ale się dzisiaj naganialiśmy - na ostatnia chwilę trzeba było parę rzeczy załatwić - wyjazd planowany był na koniec tygodnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.02.2008 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Pewnie i ja mam u Was teczkę założoną. Jakby co, to ja za nic się do niczego nie przyznam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.02.2008 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Witam z rana Nie przyznawanie się do niczego jest podstawą egzystencji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.02.2008 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Pewnie i ja mam u Was teczkę założoną. Jakby co, to ja za nic się do niczego nie przyznam! Ty się powinnaś zacząć martwić, gdybyś nie miała u nas teczki. To by znaczyło, że teczka jest gdzie indziej. A tak, to po znajomości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.02.2008 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Pewnie i ja mam u Was teczkę założoną. Jakby co, to ja za nic się do niczego nie przyznam! Ty się powinnaś zacząć martwić, gdybyś nie miała u nas teczki. To by znaczyło, że teczka jest gdzie indziej. A tak, to po znajomości... Wyrażam nadzieję, że moja też u Was .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.02.2008 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 U NAS! NAS, bo przecież to MY, a nie jakieś ONE! Zapomniałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.02.2008 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 U NAS! NAS, bo przecież to MY, a nie jakieś ONE! Zapomniałaś? Niemiec .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.02.2008 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Powiedz mu, żeby oddał Ci kapcie, bo inaczej wyjmieny jego teczkę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.02.2008 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Powiedz mu, żeby oddał Ci kapcie, bo inaczej wyjmieny jego teczkę! Poskutkowało ... oddał ... Ale jak znam swołocz, to znowu gdzieś schowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anirac 27.02.2008 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 33/8987/agyab/ ściśle tajne - dobra!!!! anirac - ... Smoka niedawno odwiedziałam wraz z Brazą. Pomyśleć, że byłyśmy tak blisko i jeszcze o tym nie wiedziałyśmy! Też żałuję, bo te Strychowe Opowieści Anirac niezmiernie mi się podobają!!!!! Dobra Drogie Panie. Doly odkladamy na bok lub zasypujemy. Rozumiem, ze Ty, Agdus jestes specjalistka od buleczek, ja w takim razie jeszcze raz popilnuje (skuteczniej) mojego drozdzowego i wtedy razem z Braza udamy sie raz jeszcze do Smoka. Moze takich DZIEWIC jak my - nie zje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.02.2008 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Specjalistą od bułeczek jest mój małż, ale mam chyba jakiś wpływ na niego i mogę te bułeczki załatwić... Tylko jak załatwić obecność Brazy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.02.2008 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 No, może i racja, że lepiej mieć teczkę po znajomości. A smoka atakować będziecie? Ja chciałabym pokibicować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.02.2008 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Andrzejowe bułeczki i do tego drożdżowe, a wszystko to spożywane w doborowym towarzystwie tuż pod nosem Smoka... Ranyyy, ja chcę do Krakowa!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts