EZS 08.02.2015 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 problem nawet nie w czasie i nie w organizacji ale w rozproszeniu i stylu osiedla. Jest tu kilka osób, które może nawet by się włączyły, ale tylko kilka, dla tych nie potrzeba spędu ogólnego. reszty osób nie znam, nie widuję,ale to w większości ludzie pokroju jednego kolegi forumowego, którego jak czytałam, to widziałam oczami wyobraźni usta wygięte w ironicznym grymasie. Mieszka gdzieś niedaleko i przyznam, że nie mam go ochoty poznawać w realu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.02.2015 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 świetna idea, ja co prawda swoje rzeczy mam komu oddać, ale książki ... tak, to super pomysł!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.02.2015 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 No, trzeba przyznać, że pod tym względem nie mogę na Niepołomice narzekać - naprawdę dużo się tutaj dzieje i to z tak zwanej inicjatywy oddolnej. Co ciekawe - głównie napływowej... Jest Bank Czasu, są te wymiany, biblioteki, Domy Kultury i inne takie dużo organizują i to nie tylko w swoich murach i nie tylko dla dzieci, miasto też różne bardziej i mniej fajne imprezy nam proponuje. Istnieją bardziej lub mniej formalne grupy i grupki... Kto chce i ma czas, coś dla siebie znajdzie. Dlatego dobrze się tutaj mieszka. No i Kraków pod nosem. Zastanawiałam się wiele razy, jeżdżąc po Polsce, gdzie mogłabym mieszkać. I wiem - małe miasteczko, blisko dużego miasta, żeby było dokąd wyskoczyć w sobotę, żeby było z kim pogadać, z kim i dokąd iść na ploty - tyle dla mnie. Dzieci mają swoje wymagania, a Niepołomice też je spełniają, chociaż wiadomo, że wszystkiego tu nie ma (a gdzie jest?). Oczywiście mogłoby to być inne miasteczko blisko innego miasta. Kaj przed chwilą mało mi znów palców nie odgryzł. Biszkopta miałam... Z kotami nudzić się nie da!I wiecie co? Kupiłam sobie dzisiaj śliczny kubek z kotem! Będzie wisiał wraz z innymi, kiedy w kuchni zawiśnie to, co planuję od siedmiu lat, że zawiśnie. Już zaistniało, ale jeszcze nie wisi. Jakiś postęp jest. A ja wciąż się upewniam w tym, że gdyby nie moja szalona decyzja o remoncie przed samymi świętami, to byśmy byli w czarnej dziurze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.02.2015 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 Ja jeszcze cierpliwie czekam .... jeśli jednak nie zobaczę niedługo, przynajmniej na zdjęciach, tego co zawisło w kuchni tam gdzie planowałaś, żeby zawisło to mnie jasna cholera weźmie!!!!!! I gdzie wtedy na wakacje przyjedziesz?????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.02.2015 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 Do jasnej cholery, oczywiście! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.02.2015 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 Matko! Właśnie Gerda napadła Magdę jedzącą obwarzanka i wyżera jej kolację!Mamy nienormalne koty!Może to dlatego, że miauczymy do nich jakieś bzdury? Inna sprawa, że wreszcie mam dziecko, które je wszystko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.02.2015 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 Do jasnej cholery, oczywiście! No tak ... to było źle sforułowane pytanie .... Z powodu jednego obwarzanka jeszcze nikomu krzywda się nie stała .... Pzdrowienia dla Madzi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.02.2015 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 Z powodu obwarzanka nie, gorzej z czekoladą, którą Gerda uwielbia... Małgo jutro jedzie do Drzyzgi posiedzieć na widowni. Ma być program o dzieciach i z dziećmi oglądającymi. Ciekawa jestem, co ją bardziej tam ciągnie - ciekawość, czy możliwość zwolnienia się z lekcji... O materializm mniej ją posądzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.02.2015 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 Agduś... do jasnej cholery.. będą te zdjęcia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.02.2015 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 No taż piszę, że powoli się robi, bo bata nie ma, ale się robi... No dooobra, może jutro się zmobilizuję... Tylko pewnie mamitopek pójdzie do lekarza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 09.02.2015 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 Agdusia, Ty nie byj taki hiczkok... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.02.2015 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Obstaję za drugą opcją ... w kwestii Małgo ... Osia, masz rację: no hiczkok jak nic!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.02.2015 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Meeeee!!!!Dzisiaj meczę, bo dzieci zrobiły sałatkę na kolację na Weronikową modłę. Auuuuuuuuuuuuuuuu!!!Wyję też, bo pogoda do dupy. Pada, ciapie i w ogóle... Jeszcze rok, dwa i coś się w kuchni wykluje. Dzisiaj miałam jogę i na siłowni byłam później, bo wczoraj pojechaliśmy rano do Krakowa i nie byłam. Jutro Andrzej jedzie na 7.30 do Krakowa na siatkówkę (teraz jest w Węgrzcach na siatkówce). Po południu on ma angielski w Wieliczce, a ja tu, na miejscu, wieczorem WF. Pojutrze rano joga i siłownia, po południu Odyseja, Andrzej na zebranie, ja odwiozę Małgo na tańce i pojadę na patchworki... No kiedy mamy coś zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.02.2015 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Coś sobie odpuśc ... np. patchworki .... Oki, już wychodzę!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 10.02.2015 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Jak Ty to ogarniasz...? : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.02.2015 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Patchworki są wieczorem - i tak byśmy o tej porze nie budowali kuchni, tylko ja z komputrem na kolanach udawałabym, że oglądam film, który oglądałby Andrzej.Problem w tym, że się mijamy.Coś czuję, że jutro nie pójdę na siłownię - chyba dzisiaj przegięłam. Okaże się rano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.02.2015 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Samym czytaniem czuję się złachana jak kon po rodeo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 13.02.2015 17:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Bez przesady! Problem nie w tym, że zajęć za dużo, tylko w tym, że się mijamy w domu. No ale dzisiaj udało się coś pchnąć do przodu, więc jutro, jeżeli nie pojedziemy na narty, tylko na turniej strzelecki, który zajmie mniej czasu niż potencjalne narty, to może wreszcie posprzątam i zrobię jakieś zdjęcia. Kuchnia skończona nie jest, ale już widać zmiany, więc przestanę się pastwić i pokażę to, co jest. A jeżeli pojedziemy na narty jutro, to pokażę pojutrze.Odzyskałam komputer i muszę się w nim na nowo zadomowić. Dziwne uczucie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 13.02.2015 18:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Zapomniałam ogłosić: FERIE!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.02.2015 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Mogłas sobie darować ...!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts