braza 28.02.2008 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Dobra, wstawaj!!!! Witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 28.02.2008 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Agduś nie udało mi sie do Ciebie przyjechać w ferie przepraszam... planowałam ale plany za Bożym Palcem trafiły w odstawkę bo moja mama wylądowała w szpitalu i musiałam jechać zając się tatą... na szczęście już wszystko dobrze. może jeszcze kiedyś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.02.2008 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Najważniejsze, że się dobrze skończyło.Póki co ja się stąd nie wyprowadzam. Zaproszenie aktualne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.02.2008 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Tak zajrzałam, żeby się uśmiechnąć do Was, o: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.02.2008 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 A ja chciałam powiedzieć, że najprawdopodobniej 12-13 kwietnia będę w Krakowie i chyba zostanę do 14 - 15 kwietnia. Na kawkę się umówimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.02.2008 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Jasssne!!! Na dwie kawki!!! Trzy!!! Tylko dla mnie bezkofeinowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.02.2008 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 A ja chciałam powiedzieć, że najprawdopodobniej 12-13 kwietnia będę w Krakowie i chyba zostanę do 14 - 15 kwietnia. Na kawkę się umówimy. No tylko bys po Kraowach jeździła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.02.2008 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Z Ciebie wzięła przykład. Dobry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.02.2008 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Z Ciebie wzięła przykład. Dobry! Się czuje dowartościowana - BWO bierze przykład ze mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.02.2008 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Niech mnie tutaj nie wyzywa! A do Krakowa to ja przypominam - pierwsza pojechałam! I mam tam interesa, więc będe jeździć, a co! Kawka bezkofeinowa - a jakże, bardzo proszę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.02.2008 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Niech mnie tutaj nie wyzywa! A do Krakowa to ja przypominam - pierwsza pojechałam! I mam tam interesa, więc będe jeździć, a co! Kawka bezkofeinowa - a jakże, bardzo proszę! Ja nikogo nie wyzywam, za kulturalna jestem!!! A Ty sobie znowu humor poprawiasz i siem chwalisz: pierwsza byłam Ale za to ja pierwsza Agdusię poznałam Tylko kawy nie bierz ze sobą, Agduś ma jej z kolko ugodno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.02.2008 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Wpadnij. Zobaczysz drzwi do szafy w wiatrołapie, szflady w naszej szafie i podłogę "u psa", czyli w gospodarczym zrobioną. Może jeszcze coś zrobimy, żebyś miała co oglądać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.02.2008 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 To do mnie było??? Bo drzwi do szafy w wiatrołapie i szuflady w sypialni widziałam - ale może to był dopiero zalążek Się psica widzę podłogi dorobiła Brawo Andrzej!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.02.2008 22:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Ni, Ty musisz poczekać, aż więcej nowości będzie. W końcu drzwi i szuflady na Twoich oczach powstawały.To do Depeesi było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.02.2008 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Zobaczymy, jak to będzie, istnieje możliwość, że do Niepołomic nie dam rady dotrzeć, ale wtedy liczę na to, że Wy dotrzecie do Krakowa. Spotkamy się na pewno, jeśli tylko pojadę. Nie....??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 29.02.2008 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Jasne, jeżeli nie u nas, to w Krakowie. Nie ma sprawy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.02.2008 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Powstawały, powstawały !!! Ale nie były skończone. Czy już wymyśliliście, jakie będzie wypełnienie drzwi??? Bo plany były... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 29.02.2008 18:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Nadal są dwie wersje - jezeli jakaś tapeta mnie urzeknie, to tapeta, jeżeli nie, to malowanie tą samą farbą, co ściany. Póki co zamierzamy pomalować wreszcie pokoje dziewczynek. Niestety, to wymaga chyba wycieczki do Krakowa po farby. A wycieczka, niestety, zabierze trochę czasu, który można by wykorzystać na malowanie. Tak czy inaczej mam przed sobą całą noc na przemyślenia i plany, bo ma duć jak w Kieleckiem, a ja wtedy nie mogę spać. Ostatnio w taką noc pobiłam na Andrzejowym laptopie rekord w... kuleczki ( - wstyd się przyznać, ale jakoś tak wiatr na mnie głupio wpływa...). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 29.02.2008 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Pokój Małgo, jak w końcu krakowskim targiem staliliśmy, będzie podzielony na część sypialną (różowo-fioletową) pewnie z kucykami pony:http://www.allegro.pl/item315376766_border_do_pokoju_my_little_pony.htmlCzęść "bawialna" ma pozostać zgodnie z pierwotną koncepcją "kubusiowa". Naklejki kubusiowe już są, ale Małgo kocha najbardziej Lumpka:http://www.allegro.pl/item315370681_sliczna_kubusiowa_miarka_wzrostu_drzewko.htmlhttp://www.allegro.pl/item315369805_naklejki_do_pokoju_kubus_i_lumpek.htmlZastanawiamy się poważnie nad takim wypełnieniem drzwi szafy u Madzi (kiedy szafa powstanie):http://www.allegro.pl/item315983562_fototapety_fototapeta_firmy_komar_najtaniej.html(o tę ostatnią chodzi, tę z największego zdjęcia na samym dole).Chociaż obie dziewczynki bez wątpienia znalazłyby coś interesującego dla siebie na tej stronie:http://www.allegro.pl/item316106741_fototapeta_2_pionowa_fototapety_max_wybor_.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.02.2008 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Chociaż obie dziewczynki bez wątpienia znalazłyby coś interesującego dla siebie na tej stronie: http://www.allegro.pl/item316106741_fototapeta_2_pionowa_fototapety_max_wybor_.html Chyba nawet wiem, co Pomysł z wypełnieniem fototapetą świetny, o czym zresztą już mówiłam. Zawsze można zmienić, jak dziewczynkom juz przejdzie fascynacja ... cokolwiek by to nie było! Śliczne to wszystko jest!!!! U Małgo podział ze wszech miar wskazany - pokój jest duży i można poszaleć. Mam nadzieję, że efekty pokażesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts