braza 18.03.2015 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 Ano na to wygląda, że kapryśne primadonny mam a nie krokusy! Za to przebišniegi kwitną jak goopie a i reszta wyłazi to niech sie wypchają!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 20.03.2015 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 Przebiśniegów mam tylko jedną kępę posadzoną niedawno. Miałam kiedyś więcej, ale zniknęły. Wiosna zacznie się dzisiaj, słoneczko się zaćmiło i odćmiło, pogoda była wyśmienita - jakoś ciężko uwierzyć w zapowiadany powrót zimy. Jednakowoż tym razem wolę, żeby pogoda się skiepściła, bo znów mam w planach szycie - w rękach muszę doszyć tunele do dwóch narzut i dwóch bieżników, bo mają wisieć na wystawie, a na maszynie muszę uszyć bieżnik dla mamy. Niby mam na to czas, ale kiedy pogoda się poprawi, już żadne wymówki nie usprawiedliwią ogrodowego nieróbstwa. No chyba, że lenistwo - to usprawiedliwia wszystko i zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.03.2015 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2015 Robórki ręczne i owszem godne pochwały są ale .... Gdzie do pioruna są następne odcinki Uroczyska????????? Aaaa ... Miłego dnia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 21.03.2015 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2015 No zara bendom! Słoneczko świeciło, więc z szycia nici, za to pobiegaliśmy po lesie. Oj, trzeba się trochę pomęczyć, coby formę odzyskać! Gupia ta zima była - ani po lesie pobiegać na piechotę, ani na nartach... Za to w ogrodzie dużo się dzieje, ciemiernik kwitnie, cebulki kiełkują. Jeżeli wszystkie zakwitną, to pięknie będzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.03.2015 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2015 Zara to bakteria, wielka taka wiesz??? Bądź uprzejma się sprężyć!!! U mnie też wszystko wyłazi a właśnie w tej chwili śnieżek pada, na szczęście drobny i bardzo mokry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 21.03.2015 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2015 Jutro ma padać u nas. http://pl.memgenerator.pl/mem-image/zaraz-wracam-pl-ffffff-7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 21.03.2015 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2015 ciemiernik też kwitnie. Ma takie kuleczki ala dzwoneczki. Czy będą zielone czy zmienią kolor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 21.03.2015 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2015 http://bi.gazeta.pl/im/6/7314/z7314956Q.jpg Mój jest taki. Znaczy jeszcze nie wygląda tak pięknie, bo stare liście obcięłam, a nowe jeszcze małe, ale kolor ma taki. Będzie kwitł dłuuuugo, a pod koniec kwiatki zzielenieją. Mam też białego, ale jeszcze jest malutki i tylko kilka kwiatków będzie w tym roku. Też zzielenieją pod koniec kwitnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 21.03.2015 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2015 (edytowane) to ja mam coś innego????? Kupiłam ciemiernik. Zielony. Ale ma na dole licie jak palemki a kwiatki w takiej kiści wyszło na to, że mam ciemiernik cuchnący Edytowane 21 Marca 2015 przez EZS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 21.03.2015 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2015 Liście jak palemki - to by się zgadzało. Twarde i skórzaste. Zimozielone. Wiosną tracą urodę, ale pojawiają się nowe. Jesienią nie obcinam ich, bo nie wiem, czy by to kwiatkom nie zaszkodziło. Pączki pojawiają się wcześnie, jeszcze zimą, i chowają się w liściach. Pokaż zdjęcie swojego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.03.2015 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2015 Tez mam ciemiernika jednak! Stare liście mogę obciąć teraz? No bo to jakaś mała bździna jest, w ub.r. dostałam od p. Danusi ale dwie pary liście ma pożółkłe! Ma już pączki kwiatowe!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 21.03.2015 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2015 (edytowane) nie mogę wkleić jakoś zdjęcia. Ale obrazek dla cuchnącego sie zgadza1 Edytowane 21 Marca 2015 przez EZS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 21.03.2015 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2015 Urocza nazwa! Ciekawe, skąd się wzięła...Uroda też interesująca.Kurczę, tyle odmian ciemierników jest, a w sklepach ciężko dwie podstawowe dostać!Ciekawe, czemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 21.03.2015 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2015 hMM, JAK MI KATAR PRZEJDZIE, TO NAPISZĘ SKĄD SIĘ WZIĘŁA ups, caps lock. To przypadek, ja nie krzyczę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 21.03.2015 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2015 Właśnie wyczytałam, że ten cuchnący dorasta do 50 cm wysokości. Muszę mojego zmierzyć, ale niższy jest na pewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.03.2015 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 Mojego posadziłam na rabacie pod modrzewiem, daleko od domu...może sobie cuchnąć do upojenia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 22.03.2015 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 Też masz cuchnącego? Śnieżek u nas był rano przez chwilę. Znaczy sypał i znikał od razu. Pochmurno i chłodno się zrobiło. Muszę zaraz sprawdzić, na jak długo. Jeszcze jeden cały tydzień i pół następnego, a później prawie tydzień wolnego. No, prawie wolnego, bo z wyjazdem w środku. Za to pojęcie "świątecznych porządków" mnie nie dotyczy. Robię "wiosenne", a że wiosna dłuuuuga, to na razie mam luz. A dla tych, którym luzu brakuje dwa linki: http://hash.fm/chujowa-pani-domuhttps://www.facebook.com/ChujowaPaniDomu?fref=ts Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.03.2015 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 Jeszcze go nie niuchałam...moze jutro się pokuszę...? A panią domu to ja jestem ch...., jak mi się nie chce czegos robić to nie i szlus!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.03.2015 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 Mam dziwne wrażenie, że jesteśmy w zdecydowanej przewadze liczebnej. A jeżeli nawet nie liczebnej, to na pewno sumarycznie IQ mamy wyższe niż te inne panie domu.I średnio też.No bo trudno uznać sprzątanie za szczególnie rozwijające intelektualnie zajęcie.W przeciwieństwie do wielu innych, którym się oddajemy.Nieprawdaż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 24.03.2015 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 Sprzątanie nie jest zajęciem intelektualnym...? A już już miałam jutro pojutrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts